mnsn 07.02.07, 13:55 Witam, mam włosy za ramiona, są dosyć sztywne, moje pytanie jest takie, jak można na nich uzyskać grube loki, ale na stałe - szczególnie na końcach. Czy taki efekt uzyskam przy zrobieniu trwałą na grube wałki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agata.roguszczak Re: Grube loki na stałe IP: *.icpnet.pl 07.02.07, 14:15 witam!! Trwała to również jest efekt któtkotrwały, szczególnie na włosach grubych i dosyc sztywnych i na pewno nie da super naturalnego efektu.Proponuje styling i odpowiednie cięcie, co nada włosom lekkości i sprężystości. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sateda Re: Grube loki na stałe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 20:21 Na moich grubych i sztywnych, zazwyczaj nieukladajacych sie wlosach trwała wyszła idealnie :) i wygladala naturalnie zarowno zaraz po, jak i po paru miesiacach, kiedy loki zaczely mi sie bardzo ladnie i powoli rozkrecac, stopniowo dajac miękkie fale. Musiałam tylko powalczyć z fryzjerką, żeby zakręciła mi włosy na jeszcze grubsze wałki niż te, które mi proponowała (chciałam uniknąć efektu 'sprężynek'). Moim zdaniem jesli trwala, to tylko na grube i sztywne wlosy, inaczej wychodzi baranek. Stosowałam równiez kosmetyki (szampon, odzywka) do włosów kręconych firmy matrix, ale nie pamietam jakie dokladnie, bo bylo to pare lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś