nicola2222 23.02.07, 23:27 miała któraś z was i stosowała?? czy naprawde jest wart swojej ceny?? prosze o opinie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
littlefrog Re: estee lauder Iidealist 23.02.07, 23:32 używać nie używałam ale tu masz fajny artykuł na temat: www.wizaz.pl/basia_idealist_total_turnaround.php Odpowiedz Link Zgłoś
princessa.of.persia Re: estee lauder Iidealist 24.02.07, 12:15 Ale który? Ja stosowałam rozgrzewajacy peeleng. Wrazenie po zastosowaniu super.Cera bardzo wygłdzona. Ale jakos na drugi dzien to wrazenie znika..Miałam probke i byłam gotowa go kupic ale teraz juz nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
nadja11 Re: estee lauder Iidealist 24.02.07, 21:39 Absolutnie nie wart swojej ceny bo to jedynie dobra aczkowlwiek lekko wysuszajaca na dłuzsza mete baza pod makijaz,owszem silikony fajnie wygładzaja cere, podkład dobrze sie rozprowadza ale pielegnacyjnych efektów stosowania brak.To taki dorazny wygładzacz cery typowo pod makijaz IMO. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy111 Re: estee lauder Iidealist 25.02.07, 11:48 A ja sie z tym nie zgodze. Wlasnie to jeden z nielicznych kosmetykow ktory przynosi jakis pozytywny efekt na mojej skorze. Widocznie to zalezy od osoby :) Nie sluza mi kremy z kwasami a ten dziala wlasnie tak jak z opisow kwasy. Niedawno go znow kupilam i polecam innym! :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: estee lauder Iidealist 25.02.07, 18:48 ja bym Ci radzila wziaść probke i jezeli Ci bedzie pasowal to dopiero kupić. ja mialam probki uzywama dla mnie zadna rewelacja a cena zawrotna Odpowiedz Link Zgłoś
aniasia Re: estee lauder Iidealist 25.02.07, 20:17 Ja uwielbiam Idealista. Dla mnie jest rewelacyjny, zlikwidował mi przebarwienia na twarzy, świetnie wygładza, wystarcza na 3 miesiące, więc jak dla mnie jest wart swojej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś