Gość: kate IP: *.chello.pl 26.04.03, 14:43 Czy ktoras z was uzywala tego sztyftu? Czy jest skuteczny? A moze znacie jakies inne skuteczne kosmetyki tego typu? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kate Re: Sztyft matujacy Bourjois IP: *.chello.pl 28.04.03, 21:45 Naprawde nie znacie tego kosmetyku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karla Re: Sztyft matujacy Bourjois IP: *.chello.pl 28.04.03, 22:19 Hmmmm sama mam chrapkę na niego ale 60zl to spory wydatek.Zastanawiam się.Poczekam na opinie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja Re: Sztyft matujacy Bourjois IP: *.fwfin.fwc.com 30.04.03, 11:50 Gość portalu: kate napisał(a): > Naprawde nie znacie tego kosmetyku? Zajrzyj na stronę www.wizaz.pl. Są tam opinie na temat sztyftu Bourjois. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Sztyft matujacy Bourjois IP: *.chello.pl 30.04.03, 17:40 Dzieki, sprawdze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: Sztyft matujacy Bourjois IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.03, 17:47 sztyftu nie próbowałam, ale mam inne propozycje: droższa - T controle Lancome tańsza - preparat matujący z serii Bio specific Yves Rocher (mała tubka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konyo Re: a co z tym YR? IP: 136.173.122.* 02.05.03, 12:40 Gość portalu: katrina napisał(a): > sztyftu nie próbowałam, ale mam inne propozycje: > droższa - T controle Lancome > tańsza - preparat matujący z serii Bio specific Yves Rocher (mała tubka) Hej, a czy YR mozna nakladac w ciagu dnia NA MAKIJAZ , tak jak w wypadku Lancome?? pozdro konyo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: a co z tym YR? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.03, 12:58 tak. przynajmniej ja tak robiłam. delikatnie, wklepując a nie wcierając, i jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
larvva matuje 02.05.03, 13:25 dobrym srodkiem jest wodny puder matujacy z serii iod diora. stosuje sie go na makijaz - kojaco chlodzi a do tego matuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: matuje IP: *.chello.pl 03.05.03, 12:36 Szukam czegos dobrze matujacego, bo biore slub w czerwcu i chcialabym zeby makijaz wytrzymal jak najdluzej, a mam raczej tlusta cere. Moze polecicie mi cos jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś