Gość: Karolka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.03, 14:18 Używałyście może tych kosmetyków? widziałam je w galerii centrum i naturze,kosztują niewiele, tylko jak się sprawują? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Collection 2000 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.03, 14:24 To jest chyba seria Constance Carol (nie wiem czy tak się to pisze) więc jakość chyba średnia. Ja nie używam nic z tej firmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Collection 2000 IP: mieszko.pl.u* 30.04.03, 16:33 Kiedyś kupiłam kredkę do oczu, ale nie byłam z niej zadowolona.. lepszą firmą jest juz constace caroll, której kredka odpowiada mi bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
marrianna Re: Collection 2000 30.04.03, 16:40 Ja kupilam kiedys puder (bardzo kiepski, taki gruby), korektor w sztyfcie (bardzo dobry) i cienie (swietne i bardzo tanie, mam mnostwo), reszta jakos nie budzi mojego zaufania, mam silne wrazenie, ze to przepakowana Constance Carroll. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Collection 2000 IP: mieszko.pl.u* 30.04.03, 16:43 NAPEWNO TO CONSTANCE?? BO NP PORÓWNYWAŁAM DWIE CZARNE KREDKI DO OCZU I BYŁY ZUPEŁNIE INNE: JEDNA TWARDA, SRUGA MIĘKKA Odpowiedz Link Zgłoś
ladyblue Re: Collection 2000 30.04.03, 18:13 collection 2000 to przepakowana w nową nazwę i 2 razy droższa Constance Carrol (nazwy wszystkich kolorków sa identyczne, same produkty też). z Constance polecam tusze, cienie, lakiery, puder w kamieniu; kredki do oczu sa dośc średnie. Odpowiedz Link Zgłoś