Gość: morgana IP: *.pde.philips.com 15.05.03, 14:16 Drogie forumowiczki, planuję zakup tego oto zapachu... Słyszałam,że zapach jest przepiękny. Możecie wypowiedzieć się na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luloo1 Re: Wish Chopard'a znacie ten zapach? 15.05.03, 14:32 Zapach jest slodki, zdecydowanie nie nadaje sie na lato. Jest raczej cięzki. Odpowiedz Link Zgłoś
monstr Re: Wish Chopard'a znacie ten zapach? 15.05.03, 15:55 o ile dobrze kojarzę to są to błękitne perfumy w buteleczce w kształcie "bączka" lub takiego jakby wisiorka ze srebnym zamknięciem... mnie się podobają; słodkie, lekko pudrowe tajemnicze, zero nut cytrynowych, grejfrutowych, ogórkowych, świeżych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Wish Chopard'a znacie ten zapach? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 16:11 używałam i muszę powiedzieć, że są po pierwsze bardzo trwałe, po drugie bardzo przyjemne - ale słodkie i ciężkie (ja miałam skojarzenia z "czarna" Organzą) mówiąc krótko - polecam! (ale fakt, że lato to może nie jest najlepsza pora na nie) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beksa Re: Wish Chopard'a znacie ten zapach? IP: *.bluu.net / 192.168.1.* 16.05.03, 10:30 polecam bardzo, też aktualnie używam - niesamowite, słodkie, raczej orientalne... ja używam tzw.ciężkich zapachów cały rok bo tylko takie mi się podobają, i żadna siła nawet w upalny dzień nie zmusi mnie do czegoś świeżo- cytrusowego (błee). Zresztą dla mnie perfumy mają być słodkie, kobiece, seksowne, luksusowe, a odświeżając-cytrynowy to może być ajax do mycia podłóg:)) To wcale nie oznacza, że katuję otoczenie poisonem w upał, przecież można psikać się oszczędnie, lub wybrać dezodorant perfumowany z tej samej lini, zresztą najmniej przyjemny jest zapach nieświeżego ciała a nie orientalnych perfum:) więc jeśli masz ochotę na wish, kupuj, i nie przejmuj się opiniam innych dzielących "poprawnie" zapachy na letnie i zimowe.pozdrawiam. p.s. a moze spodoba Ci się też wish pure? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Wish Chopard'a znacie ten zapach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.03, 11:00 Ja mam wersję lżejszą Pure Wish i jest troszkę inny od samego wisha, nie taki ciężki, mniej słodki, bardziej świeży, używam go wlaściwie przez cały rok.Uwielbiam ten zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baby.doll Re: Wish Chopard'a znacie ten zapach? IP: *.ey.com.pl / 10.106.68.* 16.05.03, 16:46 Niezłe, niezłe nienajgorsze. Zdecydowanie z tych słodzych. Troszeczkę podobnie do Angel ale nieco lżejsze. Bomba ale nie na upały. No, może wieczorem. Polecam na chłodniejszą porę. Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: Wish Chopard'a znacie ten zapach? 16.05.03, 18:10 piękne perfumy, cudny flakon, w środku zapach bardzo charakterystyczny, przebogaty, słodki i niesamowicie trwały. pięknie sie rozwijaja i mienią na skórze przez wiele godzin, jak klejnot :) Odpowiedz Link Zgłoś
nell26 Uwielbiam... 16.05.03, 21:48 Są bardzo trwale, ekscytujace i eleganckie :)Oczywiscie moim zdaniem...Zapach cieply, przytulny, apetyczny- szczególnie polecam na pelna seksu noc. Wlasnie pachnę nim...Obecnie koncze pierwszy flakon i planuje sobie kupic nastepna 75tkę. pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: Wish Chopard'a znacie ten zapach? IP: *.pde.philips.com 19.05.03, 11:26 A mi ten zapach kojarzy sie z określeniami: bajeczne, tajemnicze, zaskakujące. A Wam? Odpowiedz Link Zgłoś