Dodaj do ulubionych

Wish Chopard'a znacie ten zapach?

IP: *.pde.philips.com 15.05.03, 14:16
Drogie forumowiczki, planuję zakup tego oto zapachu... Słyszałam,że zapach
jest przepiękny. Możecie wypowiedzieć się na ten temat?
Obserwuj wątek
    • luloo1 Re: Wish Chopard'a znacie ten zapach? 15.05.03, 14:32
      Zapach jest slodki, zdecydowanie nie nadaje sie na lato. Jest raczej cięzki.
      • monstr Re: Wish Chopard'a znacie ten zapach? 15.05.03, 15:55
        o ile dobrze kojarzę to są to błękitne perfumy w buteleczce w
        kształcie "bączka" lub takiego jakby wisiorka ze srebnym zamknięciem...
        mnie się podobają; słodkie, lekko pudrowe tajemnicze, zero nut cytrynowych,
        grejfrutowych, ogórkowych, świeżych
        :-)
        • Gość: me Re: Wish Chopard'a znacie ten zapach? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 16:11
          używałam i muszę powiedzieć, że są po pierwsze bardzo trwałe, po drugie bardzo
          przyjemne - ale słodkie i ciężkie (ja miałam skojarzenia z "czarna" Organzą)

mówiąc krótko - polecam! (ale fakt, że lato to może nie jest najlepsza pora na
          nie)
          Pozdrawiam,
    • Gość: beksa Re: Wish Chopard'a znacie ten zapach? IP: *.bluu.net / 192.168.1.* 16.05.03, 10:30
      polecam bardzo, też aktualnie używam - niesamowite, słodkie, raczej
      orientalne... ja używam tzw.ciężkich zapachów cały rok bo tylko takie mi się
      podobają, i żadna siła nawet w upalny dzień nie zmusi mnie do czegoś świeżo-
      cytrusowego (błee). Zresztą dla mnie perfumy mają być słodkie, kobiece,
      seksowne, luksusowe, a odświeżając-cytrynowy to może być ajax do mycia podłóg:))
      To wcale nie oznacza, że katuję otoczenie poisonem w upał, przecież można
      psikać się oszczędnie, lub wybrać dezodorant perfumowany z tej samej lini,
      zresztą najmniej przyjemny jest zapach nieświeżego ciała a nie orientalnych
      perfum:) więc jeśli masz ochotę na wish, kupuj, i nie przejmuj się opiniam
      innych dzielących "poprawnie" zapachy na letnie i zimowe.pozdrawiam.
      p.s. a moze spodoba Ci się też wish pure?
      • Gość: aga Re: Wish Chopard'a znacie ten zapach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.03, 11:00
        Ja mam wersję lżejszą Pure Wish i jest troszkę inny od samego wisha, nie taki
        ciężki, mniej słodki, bardziej świeży, używam go wlaściwie przez cały
        rok.Uwielbiam ten zapach.
    • Gość: baby.doll Re: Wish Chopard'a znacie ten zapach? IP: *.ey.com.pl / 10.106.68.* 16.05.03, 16:46
      Niezłe, niezłe nienajgorsze. Zdecydowanie z tych słodzych. Troszeczkę podobnie
      do Angel ale nieco lżejsze. Bomba ale nie na upały. No, może wieczorem. Polecam
      na chłodniejszą porę.
    • elve Re: Wish Chopard'a znacie ten zapach? 16.05.03, 18:10
      piękne perfumy, cudny flakon, w środku zapach bardzo charakterystyczny,
      przebogaty, słodki i niesamowicie trwały. pięknie sie rozwijaja i mienią na
      skórze przez wiele godzin, jak klejnot :)
    • nell26 Uwielbiam... 16.05.03, 21:48
      Są bardzo trwale, ekscytujace i eleganckie :)Oczywiscie moim zdaniem...Zapach
      cieply, przytulny, apetyczny- szczególnie polecam na pelna seksu noc.
      Wlasnie pachnę nim...Obecnie koncze pierwszy flakon i planuje sobie kupic
      nastepna 75tkę.
      pozdrawiam serdecznie:)
    • Gość: Miśka Re: Wish Chopard'a znacie ten zapach? IP: *.pde.philips.com 19.05.03, 11:26
      A mi ten zapach kojarzy sie z określeniami: bajeczne, tajemnicze, zaskakujące.
      A Wam?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka