15.05.03, 23:40
Czy któraś z Was robiła sobie zabiegi Agyptos? Napiszcie jakie były tego
efekty, w jakim gabinecie robiłyście zabieg i jaka była cena? Jeśli któraś z
Was tylko słyszała jakieś opinie na ten temat to też proszę o informacje.
Bardzo jestem ciekawa czy to jest warte swojej ceny i czy rzeczywiście tak
działa jek reklamują.
Obserwuj wątek
    • Gość: Inga Re: Agyptos IP: *.acn.waw.pl 19.05.03, 16:25
      Też jestem ciekawa, nikt nie był na tym zabiegu?
      • cookie_monster Re: Agyptos 19.05.03, 21:36
        A co Ty wiesz na temat tych zabiegów? Znasz jakiś gabinet w którym je robią?
    • Gość: aneta Re: Agyptos IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.03, 22:42
      cookie_monster napisała:

> Czy któraś z Was robiła sobie zabiegi Agyptos? Napiszcie jakie były tego
      > efekty, w jakim gabinecie robiłyście zabieg i jaka była cena? Jeśli któraś z
      > Was tylko słyszała jakieś opinie na ten temat to też proszę o informacje.
      > Bardzo jestem ciekawa czy to jest warte swojej ceny i czy rzeczywiście tak
      > działa jek reklamują.

Koszt to ok. 250-300 PLN. Moim subiektywnym zdaniem ten zabieg nie jest wart
      swojej ceny - u mnie efekty były mizerne:(((
      • Gość: Anja Re: Agyptos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.03, 07:56
        Moja koleżanka - kosmetyczka bardzo poleca te zabiegi, ale wg mnie "spadek"
        masy ciała i utrata kilku cm w obwodzie to po prostu kwestia wypocenia wody pod
        tymi bandażami. Zabieg kosztuje 250 zł, wiem, że ma sporo klientek. Osobiście
        nie zdecydowałabym się.
        • Gość: Inga Re: Agyptos IP: *.acn.waw.pl 20.05.03, 13:02
          Zabiegi Egiptos(myślę że jest to to samo tylko pisownia jest inna) wykonuje
          np.salon Bio-Medyka przy ul. Elektoralnej 4/6 tel.624 70 61, o efektach nic
          nie wiem, ale obiecują dużo.
        • Gość: aneta Re: Agyptos IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.03, 14:56
          Gość portalu: Anja napisał(a):

> Moja koleżanka - kosmetyczka bardzo poleca te zabiegi, ale wg mnie "spadek"
          > masy ciała i utrata kilku cm w obwodzie to po prostu kwestia wypocenia wody
          pod
          >
          > tymi bandażami.

Niestety, mam podobne odczucia:(((
          Juz chyba lepiej dziala Abgimnic, czy jakoś tak (chodzi o ta "czarna opaske" z
          lekką elektrostymulacją do kupienia w sklepach TV, no i w supermarketach - w
          tych ostatnich po 30 PLN:)))...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka