Gość: zizi IP: *.acn.waw.pl 03.06.03, 19:00 zabiegi antycellulitisowe agyptos- czy macie Panie jakieś doświadczenia? jeśli tak to jakie??Będę wdzięczna za podpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: Agyptos IP: *.chello.pl 06.06.03, 11:26 Zapisałam się na pierwszy zabieg Agyptosa na 13 czerwca. Na pewno podzielę się doświadczeniem! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi Re: Agyptos IP: *.acn.waw.pl 30.06.03, 16:39 Czekam i czekam,żadnego odzewu z Waszej strony chyba się już nie doczekam.Oj,pewnie kiepski ten Agyptos,skoro tak tu cicho o nim :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Agyptos IP: *.acn.pl 30.06.03, 21:19 Kiedyś też zadałam to pytanie na forum (bo chciałam zafundowac sobie takie zabiegi) i była tylko jedna odpowiedź- niestety nie działa. Tak co prawda napisała tylko jedna osoba, ale mnie to skutecznie odstraszyło od wydania pieniędzy. Mam wrażenie że to rzeczywiście nie specjalnie skutkuje bo nikt nie chce sobie robić tych zabiegów. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdkamilo Re: Agyptos 02.07.03, 17:10 Jest jeden podstawowy problem - przezz trzy dni nie wolno myc miejsc, na ktorych ma zadzialac preparat. Zdecydowanie bardziej polecam Thalgo - serie zabiegow - u mnie byly oszzlamiajace efekty - schudlam, cellulit zniknal zupelnie. Odpowiedz Link Zgłoś