Dodaj do ulubionych

fryzjer - Katowice

25.05.03, 13:37
Witam
Dziewczyny, ja juz nie wiem gdzie sie wybrac do fryzjera!
Jak do tej pory ze wszystkich salonow wychodzilam niezadowolona.
Macie jakiegos sprawdzonego fryzjera w Katowicach lub okolicach (np Chorzow,
itp)
Byłabym wdzieczna za informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: marcela Re: fryzjer - Katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.03, 17:42
      Cześć! Znam ten ból... Od tych wszystkich salonów może się w głowie przewrócić!
      Od dłuższego czasu kombinuję z włoskami tylko w salonie Jean Louis David na
      Chopina (róg Stawowej). Strzyżenie maszynką (nie nożyczkami!) daje fajny efekt
      i potem nie mam problemów z układaniem fryzurki! A niedawno skusiłam się na
      pasemka... Ceny w miarę ok, a kosmetyki- Loreal`a!
      Pozdrawiam
      • Gość: ula Re: fryzjer - Katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.03, 17:48
        A takie mam pytanko, muszę się tam wcześniej umówić, czy przychodzę, trochę
        czekam i siadam na fotelik. Pytam o J.L.Davida na Stawowej.
        • ania109 Re: fryzjer - Katowice 25.05.03, 23:05
          A no własnie. tez sie juz zastanawiałam nad tym salonem. Zawsze jak przechodze
          obok to mnie kusi. Kolezanke bardzo fajnie tam obcieli ale dziewczyna miala
          krotkie włosy a ja mam do ramion, krecone - nie wiem jak takie wlosy zareaguja
          na maszynke!
          A jak z farbowaniem? OStatnio marzy mi sie jakis inny kolor - moze baleyaz, jak
          to im wychodzi. Ktos wie?
          Pozdrawiam
          • Gość: marcela Re: fryzjer - Katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.03, 19:09
            można się tam wybrać bez żadnych zapisów...
            jak już napisałam wcześniej- dwa razy robiłam baleyage i jestem bardzo
            zadowolona! farby jak i reszta kosmetyków są loreal`a, więc nie ma się czego
            bać... można uzyskać bezpłatną poradę stylisty (bardzo mi pomógł)!
            ania109- ja też mam lekko kręcone włosy, ale oprócz strzyżenia, dobrali do
            moich włosów świetne kosmetyki- teraz mam idealnie gładkie włoski i fryzurkę
            jaką chciałam.
            pozdrawiam
            • ania109 Re: fryzjer - Katowice 26.05.03, 20:25
              marcela dzieki za wszystkie info
              Jeszcze tylko o ceny Cie troche pomecze :) Mozesz mi powiedizec ile płaciłas za
              baleyage i obciecie?
              WIELKIE DZIEKI !! :)
        • Gość: krecone wloski Re: fryzjer - Katowice IP: *.chello.pl 11.11.03, 21:48
          moej włosy sa beznadziejne!!!! mam krecone ale sianko!!! nic z nimi nie mozna
          zrobic. ostatnio bylam u fryzjera i jak mnie obciela to !!!!! myslalam ze
          zabije!!!! straszne!!!!

mam nadzieje ze keidys ktos sie zajmie moimi wlosami pozadnie

ostatnio 3 babki czesaly mi wlosy-bo twierdzily ze straszne koltuny!!!!
    • Gość: margaret a moze byc Chorzow? IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 11.11.03, 22:37
      Chorzow, salon Franka Provost, ceny -fajne (nie wiem ile balejaz, ale
      strzyzenie i modelowanie ze znizka studencka 37zł-ze znizka studencka, bez 44).
      Fajna atmosfera i cudowny masaz glowy. Pytaj o Justyne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka