Gość: teresa IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 21:16 Dziewczyny, czy macie coś tej firmy?Ja na razie jestem zadowolona z kredki rozświetlającej, ale podobają mi się szminki i się waham.Piszcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiulek Re: PUPA 01.12.01, 23:44 Ja kiedys kupilam sobie lakier do paznokci, ktory sie mialo sciagac jak naklejke z paznokcia, ale nic z tego nie wyszlo i trudno bylo go zmyc zmywaczem. Generalnie byl beznadziejny Odpowiedz Link Zgłoś
bibelot Re: PUPA 03.12.01, 07:39 Mam puder Bronze $ Shine i jestem z niego zadowowlona. Jest jasny, mieniący, w ładnym opakowaniu. Co do pomadki to gorzej - ładne opakowanie z odginanym paseczkiem-lusterkiem, pomadka jako taka, ale brzydko pachnie - wydaje mi się, że to zapach pieprzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: PUPA IP: 192.168.0.* 03.12.01, 08:53 Miałam szminkę z tej firmy - Rossetto Luminoso -nr 05 , byłam z niej zadowolona , kryła nieżle i dość długo utrzymywała się na ustach . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bisou Re: PUPA IP: *.pl 11.12.01, 21:00 polecam cienie sypkie(brokatowe) pupa, są świetne, mienią się, są wydajne i po prostu bez nich moja kosmetyczka nie była by sobą (mam 6 kolorów) Odpowiedz Link Zgłoś