Dodaj do ulubionych

co macie teraz na sobie? :)

IP: *.di.pl / 192.168.0.* 20.06.03, 23:49
No. takie właśnie pytanko, które gdzieś podpatrzyłam i mi się spodobało. Jak
jesteście teraz ubrane/ni?

Ja mam na sobie dżinsy, kremową bluzkę z jednym rękawem, kremowe klapki z
kwiatkami. Mam też srebrne kolczyki. Włosy mam oczywiście w nieładzie. Lekki
makijaż, który już się pewnie rozmazał. Oczy na słupkach. Zaraz ide się myć
i lulu, bo padnę... Wykańczający dzień! ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: psotka Re: co macie teraz na sobie? :) IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.03, 23:57
      krótkie spodenki,koszulka,rozmazany makijaż,bo ostatnie 3 godziny spędziłam w
      kuchni,odpryskujący lakier na paznokciach i oczy na zapałkach....też idę spać...
      • Gość: ola Re: co macie teraz na sobie? :) IP: *.chello.pl 21.06.03, 00:00
        szlafroczek
    • pevoo Re: co macie teraz na sobie? :) 21.06.03, 12:55
      Co mamy? Ja mam moją nową bluzkę - zieloną, militarną z czarnym kodem, rękawy
      są w moro. Ciapki w ciemnym odcieniu khaki, piaskowe, srakowate i czarne. Jak
      chodzi o dół, mam popielate, ortalionowe rybaczki-bojówki z 1 kieszenią po
      boku. Na dole mam dość... ekhm... szpecące skarpety (grube, alpejskie i w ogóle
      do stroju nie pasujące). Mam słabe krążenie w kończynach i jest mi cieplej :)
      Na nogach mam sierść, spasiłoby się niedługo wydepilować ;) Coś jeszcze?
      Popijam Tarczyn z czarnych porzeczek. Polecam, bo przyjemnie rozgrzewa
      gardziołko, jak jakieś winko bezalkoholowe ;) Zeszłam na tematy spożywcze :)
    • Gość: Ewa Re: co macie teraz na sobie? :) IP: *.star.net.pl 21.06.03, 14:07
      A ja mam bezowa bluzeczkę z haftowanym dekoltem i czarne majteczki( właśnie
      wróciłam do domu i jeszcze nie zdążyłam się całkiem przebrać)
      Wiatr rozwalił mi włoski ale makijaż jest na swoim miejscu:)
      • Gość: frutelka Re: co macie teraz na sobie? :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.06.03, 18:51
        a jak zazwyczaj jak siedze w domu....mam na sobie...nic:)

pozdrawiam:)
    • Gość: mermaid Re: co macie teraz na sobie? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.03, 14:54
      Ja mam mój ulubiony zestaw - Zielone bojóki KappAhla, skarpetki trolla, majtki
      Cubus, stanik reserved, koszulkę szarą z niebieskim brokatowym napisem soccer
      on the beach, Bennetona a obok na wszelki wypadek leży bluza stara reserved-
      taka zielona rozpinana z kapturem i "sierżantem" na rękawie. Hmmm... to wyszło
      trochę tak, jakbym sie chwaliła metkami, ale po prostu chcę wam to opisać
      dokłdnie
      • Gość: Tomasz P. Re: co macie teraz na sobie? :) IP: *.star.net.pl 22.06.03, 15:19
        Wyszło? A nie taki był zamiar?
        A na tyłku jaka masz metkę?
        • Gość: mermaid Re: co macie teraz na sobie? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.03, 15:25
          co ty chrzanisz? Piszę to co mam na sobie, specjalnie napisałam, że nie
          chciałam, żeby to tak wyglądało bo wiedziałąm, że zaraz jakieś bydlę się
          przyczepi. Miałam rację. Dla porównania - wczoraj miałam na sobie spodnie red
          star 60 zł, bluzkę BM 20zł, skarpetki z supermarketu 7zł, stanik akurat
          triumpha, bo lubię mieć komfortową bieliznę, majtki również z trolla ale ceny
          już nie pomnę i bluzę niebieską rozpinaną L.O.G.G sport. I co?
          • Gość: Tomasz p. Re: co macie teraz na sobie? :) IP: *.star.net.pl 22.06.03, 15:55
            I co jeszcze masz w swojej szafie??
            Poprosze o szczegóły- kolor, rozmiar i OCZYWIŚCIE METKĘ!
            • Gość: a. Re: co macie teraz na sobie? :) IP: 195.205.75.* 22.06.03, 16:25
              bez przesady, mozesz zostawic swoje chamskie komentarze gdzie indziej. temat
              byl co macie teraz na sobie, wiec mermaid odpisala. jak cos Ci sie nie podoba
              to po prostu nie czytaj;/
              • Gość: mermaid Re: co macie teraz na sobie? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.03, 22:04
                Dzięki.
            • Gość: mermaid Re: co macie teraz na sobie? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.03, 21:43
              Jeśli chodzi ometki to są takie supermarkowe, że uch, gałka ci zbieleje - same
              reserved, cubusy, kappahle, jackpoty, orsay'e, house of coloursy, promody, la
              halle, Fishbone'y, MiaPiu, H&M, Marks&Spencery, Olseny, i na honorowym
              miejscu: [dyskretne fanfary, reflektory skierowane na honorowe miejsce]

BENNETON/SISLEY

Bosh, czy jest na sali lekarz? Zemdlał, może sole mu dać? Nie, nie ruszajcie
              go, musimy poczekać na ambulans!!! Zawsze mówiłam mu, żeby nie przejmował się
              tak ymi metkami, a on TAKI WRAŻLIWY...
      • zozolek1 Re: co macie teraz na sobie? :) 30.12.03, 16:19
        no JASNE przechwalasz sie i tyle
        pozdrr.(bo tak wypada)
    • mag-ia Re: co macie teraz na sobie? :) 22.06.03, 21:03
      Wlasnie - ludzie, co sie klocicie?? :)
      Ja mam na sobie gore od pizamy (nie mojej ;), zadnego
      makijazu, rozpuszczone wlosy.
      Luz-blues; caly dzien na to czekam...

Pozdrawiam,
    • Gość: Magnolia Re: co macie teraz na sobie? :) IP: *.crowley.pl 23.06.03, 11:23
      Czrny kostium z bluzką gniecioną w kolorze starego złota. Rajstopy i czarne
      grzeczne buty. Wszystko bez metek bo mnie zazwyczaj gryzą i natychmiast po
      zakupie wypruwam/obcinam.
      A, jestem w pracy, w biurze
      • Gość: plum1000 Re: co macie teraz na sobie? :) IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.03, 12:44
        Tomasz--na jakim Ty swiecie chlopie zyjesz? od kiedy firma cubus ,
        reserved..czy nawet triumph to rzeczy extra markowe... wg mnie to zwykle rzeczy
        na ktore kazdy moze sobie pozwolic..co zas tyczy sie triumpha to staniki mozna
        u nich kupic juz za 30ci pare zl..tyle ile na kosztuja zwykle ,. na bazarze...
        PLum
        • dordulka Re: co macie teraz na sobie? :) 23.06.03, 12:51
          Mam na sobie teraz wlaśnie brązowe spodnie wybitnie nie-firmowe, ze
          sklepu "Defekt", kupione ostatnio za całe 19 zl, poza tym koszulke bawełnianą z
          terranovy, butków brak. A obok mnie piętrzą sie wszystkie moje ciuchy ułożone w
          zgrabne stosiki, bo właśnie się pakuję. I nie wiem, jak to wszystko mam
          zmieścić w plecak i torbę? Pozdrowienia dla tych, co maja wakacje i dla tych,
          co jeszcze nie mają.
        • Gość: mermaid Re: co macie teraz na sobie? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.03, 21:36
          Właśnie. Jakbym się chciała popisać to powiedziałabym, że mam buty od Prady,
          spodnie od Vuitton... bielizna, ach cóż ja mam za bieliznę - majtki są warte
          więcej niż nowiusieńki chevrolet, stanik, uch to się lczy trochę więcej, bo
          klamerki są z platyny, poza tym koszula - wygląda coprawda jak stara ściera od
          podłogi, ale kosztowaóła mnie jakoś - w granicach 10 000. Wczoraj kupiona. Sam
          makijaż wart jest tyle co dom na majorce.
      • Gość: Ewa Re: co macie teraz na sobie? :) IP: *.crowley.pl 24.06.03, 14:45

> Czrny kostium z bluzką gniecioną w kolorze starego złota.

bardzo zainteresowala mnie twoja bluzka:) od dawna takiej szukam...Czy mozesz
        mi powiedziec gdzie kupilas te bluzke?
        bardzo prosze
        pzodrawiam!
        • Gość: Magnolia Re: co macie teraz na sobie? :) IP: *.crowley.pl 24.06.03, 17:25
          ups, nie dam 100%, ze pamiętam... ale chyba akurat tą w Adlerze w Markach
    • Gość: mika grunt to wygoda IP: *.4web.pl 23.06.03, 13:22
      spodnie lużne wiązane na sznurek lniane, koszkule z krótkim rękawkiem, stanik,
      majtaski, jestem boso.... wszystko jest domowe i zużyte, nie wyszłabym w tym na
      zewnątrz, bo w domu ubieram się luźno, włoski ściągnięte w pęczek i resztki
      makijażu - pewnie mam czarne smugi z rozpływającej się kredki... ale sie śmieję!
    • Gość: mandarynka Re: co macie teraz na sobie? :) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 14:11
      Fiotetowobordowy sweterek angorkowy z krotkim rekawem i wysokim golfem. Czarny
      pasek w talii. Spodnie grafitowe ciemne w pionowe prazki kolory swetra. Czarne
      pantofle na szpilce. Czarna haftowana w bodro bielizna - dol i gora. I torebka
      jeszcze. W kolorze sweterka i prazkow. Aha, swterek Reserved, pasek Wittchen,
      spodnie AE, buty Kazar, bielizna nie pamietam, torebka Batycki
      • Gość: małgo Re: co macie teraz na sobie? :) IP: 195.116.43.* 24.06.03, 09:14
        Mam na sobie białe spodenki z vero mody z mnostwem kieszeni i sznorkow.Blado
        rózową bluzke diesla ,czerwony pasek - nie pamietam pochodzenia hymm skąd ja go
        przytachałam?I mimo tego ze jestem ciężarowką:))) łaze na obcasach.Pozdr.
    • Gość: birka1 Re: co macie teraz na sobie? :) IP: 157.25.125.* 24.06.03, 10:58
      A ja mam na sobie kupiona kilka lat temu (na bazarze :) ) a teraz wygrzebana z
      szafy koszulke biala czarna z wielkim napisem - it's not easy being a princess -
      idealnie oddaje moj stan ducha na dzis!
      • Gość: wybredna Re: co macie teraz na sobie? :) IP: *.krapkowice.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 11:29
        Biała bluzeczka-splot nici(chyba nazywa się to "ryż")-z szafy mojej
        mamy,spodnie płucienne-beżowe(brak marki:(,buty-klapki-NIEBIESKIE(niestety nie
        mam jasnych pod kolor),brak makijażu(w pracy jest ukrop-i tak by się rozmazał).
    • Gość: aga Re: co macie teraz na sobie? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.03, 11:34
      a ja dopiero co wstalam i mam jeszcze pizamke:)
      • Gość: beauty20 Re: co macie teraz na sobie? :) IP: *.adm.uni.wroc.pl 24.06.03, 12:58
        jeansy Lee takie denim,rozowe majteczki chyba triumpha,top[wiec bez stanika]w
        kolorze jasny roz bez ramiaczek z kokardka z przodu,bluze z kapturem rozowa[
        soczysty roz]z takiego jakby pluszu,adidasy buffalo,skarpetki biale,kolczyki
        kola z motywem perelek-fantastycznie to wyglada przy opaleniznie.
        • Gość: oliwka Re: co macie teraz na sobie? :) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 10:44
          Ja mam na sobie spodnie typu jeans (szyte) proste, bluzka hipisowska biała z
          koronkami szeroka bez firmowa bo ma sporo lat ;) (jeszcze po mamie), buty
          ciemny beż z weluru z czubami, majteczki białe i biustonosz także biały z
          atlatic, włosy rozpuszczone. Bez makijażu bo jest gorąco i by się rozpłynął.
          Pozdrawiam/oliwka
      • Gość: mermaid Re: co macie teraz na sobie? :) IP: *.star.net.pl 24.06.03, 21:29
        A jakiej firmy???
        • Gość: mermaid Re: co macie teraz na sobie? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.03, 10:54
          Tego też nie napisałam. Ktoś się pode mnie podszywa. wszystko wyjaśniłam
          trochę poniżej
    • Gość: magda Re: co macie teraz na sobie? :) IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 14:28
      jstem jeszcze w pracy i mam na sobie:
      -skórkowe beżowe klapki z zakrytymi palcami
      - bezowe spodnie metki nie znam ale greckie są
      - bluzeczke w ceglastym kolorku
      -srebrna biżuteria
      -kucyk
      -makijaż kiepski bo tylko puder tusz i błyszczyk
      - na ramie śliczna malutka torebka taka letnia pleciona koszykowa :)) aaa
      majtki cielisto-beżowe triumfa i biały stanik ale nie wiem jaka firma
      :))
      a pracuje w biurze i jeszcze tylko pół godzinki :PP
      • Gość: seszen Re: co macie teraz na sobie? :) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 21:18
        a ja mam na sobie dżinsowa spódnice H&M, co ma z 4 lata i jest (jupi) dwa
        numery za dużą, czerwony dresik na zamek- tzn. taką bluzę, podkoszulek zielony
        w kwiatki trolla i japonki turkusowe z gazety-olivii, makijaż w stanie
        rozkładu, włosy zamieszane i jeden paznokieć różwy od próbowania nowego
        lakieru. i kolczyki koła.
        pozdr.
        • Gość: mermaid Re: co macie teraz na sobie? :) IP: *.star.net.pl 24.06.03, 21:27
          Za mało Metek!!!
          Nie zostajesz przyjeta do Naszego Klubu - Dziewczyn Metkowych
          NEEEEXXXXTTT!!!
          • Gość: kate_75 Re: co macie teraz na sobie? :) IP: *.acn.waw.pl 26.06.03, 23:55
            a ja w domu :) to mam moj fajny, powyciagany t-shirt,
            rajstopy, skarpetki i tyle. Bo dzisiaj gosci sie nie
            spodziewam :)
            P.S. metke powycinalam z t-shirta dawno, bo mnie gryzla ;)
          • Gość: mermaid Re: co macie teraz na sobie? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.03, 10:52
            Ogłaszam wszem i wobec, że nie napisałam tej odpowiedzi powyżej, mimo, że ktoś
            podpisał ją moim nickiem. Mam podstawy, żeby domyślać się że to Tomasz p. jest
            taką świnią. Podpisywanie się czyimś nickiem to cios poniżej pasa i duże
            świństwo. Jeśli nie masz argumentów to się wycofaj z dyskusji, jeśli jesteś
            wściekły, możesz wykrzyczeć to na forum, ale nie podszywaj się pod kogoś. Też
            mogę napisać jakieś głupoty i podpisać się twoim nickiem, ale nie chcę
            zaczynać jakiejś beznadziejnej wojny, zwłaszcza z osobą, która jest na
            poziomie pierwotniaka.

mermaid
    • wojtow ciuchlandowo 27.06.03, 18:29
      A ja nie stertuję do tego klubu co to to nie.

Mam na sobie wymarzoną spódniczkę dżinsową z ciuchlandu koszulkę blue i czarny
      sweterek - i wygladam świetnie !

-----------
      stronakobiet.w.interia.pl
      • wojtow Re: ciuchlandowo 27.06.03, 18:30
        stertuję też - startuję :) ;)
        • Gość: plum1000 Re: ciuchlandowo IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.03, 22:20
          aja co tam...Tomasz bedzie mial powod by sie pienic....
          bluzka 3/4 carry, kurtka big star dzinsy lee, buty klapki rylko skorzane.
          Bielizne pomijam...bynajmniej nie z powodu metek;-))
          Plum
          • Gość: oliwka Re: ciuchlandowo IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 10:46
            Ja mam na sobie spodnie typu jeans (szyte) proste, bluzka hipisowska biała z
            koronkami szeroka bez firmowa bo ma sporo lat ;) (jeszcze po mamie), buty
            ciemny beż z weluru z czubami, majteczki białe i biustonosz także biały z
            atlatic, włosy rozpuszczone. Bez makijażu bo jest gorąco i by się rozpłynął.
            Pozdrawiam/oliwka
            • Gość: magda25 Re: ciuchlandowo IP: *.uz.zgora.pl / 192.168.18.* 28.06.03, 11:10
              ja mam na sobie fioletową spódnicę(ciemniejsze i jaśniejsze ukośne paski),
              koszulę jeansową bez ramion, klapeczki na koturnach, czarne majteczki i
              biustonosz;pozdrawiam i zyczę udanego weekendu
              • Gość: plum1000 .. IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.03, 11:20
                aktualnie to za duza koszula dzinsowa levis/oh jakze to jest markowa
                odziez..ohh/ i skarpetki.-niestety bez metki;-)
      • Gość: mermaid wojtow, kochanie, wszystko wyjaśniłam na forum w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.03, 11:28
        nowym wątku "Tomaszu p." Poczytaj sobie.
    • Gość: pszczola Re: co macie teraz na sobie? :) IP: *.mti.net.pl / *.crowley.pl 29.12.03, 23:20
      mam na sobie bokserki mojego chlopaka i gore od dresu w zoltym kolorku.
      kucyk;i okularki na nosku.
      • Gość: jaaa Re: co macie teraz na sobie? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 00:04
        A ja mam pizamke, okularki na nosku, gips na calej nodze i popsurego Sylwestra!
        Ale Wam zycze udanej i cudownej zabawy:)! Pozdrawiam
      • madge_w_k Re: co macie teraz na sobie? :) 30.12.03, 11:15
        Zestaw sportowo-pracowy: nowy bezowy golfik (taki jak lubie - grubo robiony,
        jak przez babcie:), brązowe sztruksowe spodenki, pantofle, okularki na nosku
        (tez nowe, grafitowa oprawka), trochę pudru, myszka w jednej ręce a klawiatura
        w drugiej. Miłej zabawy sylwestrowej!!! Pozdrawiam!!!
        • bum4 Re: co macie teraz na sobie? :) 30.12.03, 11:22
          Bielizne Lejaby
          Spodnie welniane z GC
          Niebieski golfik - Benetton
          Skarpetki
          Buciki Gino Rossi
          Torebka Jackpot

Ola
          • bum4 Re: co macie teraz na sobie? :) 30.12.03, 11:23
            bum4 napisała:

> Bielizne Lejaby
            > Spodnie welniane z GC
            > Niebieski golfik - Benetton
            > Skarpetki
            > Buciki Gino Rossi
            > Torebka Jackpot
            >
            >
            aha, zapomnialabym:
            broszke - wazke Yes
            Spinka do wlosow w ksztalcie kwiatu

Ola
            • naturella Re: co macie teraz na sobie? :) 30.12.03, 11:45
              A ja mam dżinsy Jackpot, nowo nabyty sweterek boucle w H&M za zawrotną cenę 49
              zł w kolorze gorzkiej czekolady i beżowe buty kupione w dziecięcym sklepie:)

No i na wieszaku okropną kurtkę Terranova puchową, którą kup[iłam w tym roku i
              którą przeklinam, bo podobnego badziewia jeszcze nie miałam... Pióra wyłażą na
              potęgę! Przestrzegam, nie kupujcie tych kurtek, są do niczego:(
              • bum4 Re: co macie teraz na sobie? :) 30.12.03, 11:52
                naturella napisała:

> A ja mam dżinsy Jackpot, nowo nabyty sweterek boucle w H&M za zawrotną cenę
                49
                > zł w kolorze gorzkiej czekolady.

Naturello, a jakie te jeansy?Ja szukam dla siebie jakichs i nic nie ma
                ciekawego:( Chcialabym zeby mialy prosta, ewentualnie leciutko rozszerzana
                nogawke. Ladne byly w GC na stoisku River Island, ale rozmiaru 38 nie bylo
                juz...

Aha, sweterek boucle to jaki to?:))))) Chyba nie kojarze.

Ola
          • zozolek1 Re: co macie teraz na sobie? :) 30.12.03, 16:16
            wiesz co mam wrazenie ze chcialas bardziej zzagrac podajac marki twoich
            smatek:)) pozdrawiam
    • carrie.p Re: co macie teraz na sobie? :) 30.12.03, 12:04
      Pracowniczy uniform: biały fartuch, białe spodnie i białe klapki. Stanik
      Triumph a majtki i skarpetki bezfirmowe
      • miss_paradox Re: co macie teraz na sobie? :) 30.12.03, 15:34
        ukochany sweter na zamek z golfem, ciemnobrazowy w haftowane kwiaty z przodu,
        brazowe spodnie z kieszenia z boku - ulubiony zimowy zestaw :)
        • monyaa Re: co macie teraz na sobie? :) 30.12.03, 16:09
          A ja mam szary sweter po siostrze mojego chłopaka (pilnujemy jej
          mieszkania :)), fioletowe majtki w białe kwiatuszki i szare podkolanówki. A i
          jeszcze stanik zakupiny niedawno w GC (firmy gaia bodajże).
          A reszta bazarowa lub hipermarketowa.
    • dziuunia Re: co macie teraz na sobie? :) 30.12.03, 15:43
      Dresik domowy Championa kupiony w sklepie z odzieżą w 2 gatunku za jedyne 40
      zł w kolorze -świnkowo-rózowym i świeżo zrobione akryle na rękach z brokatowym
      makijażem sylwestrowym więc wyglądam jak rasowa dresiara;)))No tylko te kapcie
      na nogach wprowadzają trochę zamętu:)))
      • Gość: dalloway Re: co macie teraz na sobie? :) IP: *.chello.pl 30.12.03, 16:39
        czarne spodnie z kantem, czary top i czarny rozpinany sweter na zamek, a do
        tego wąski czerwony paseczek żeby nie było smutno. stanik kapp ahl, majtki
        bezfirmowe. za chwile będe miała jeszcze bordowe kozaczki na wysokim obcasie,
        kozuszek w kolorze kozuszkowym z zary i ukochana torebke batycki w kolorze ecru
        bo musze niestety wylezc z domu - chociaz dopiero przyszlam
    • Gość: Ethlinn Re: co macie teraz na sobie? :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.03, 16:38
      A ja mam na sobie grafitowe sztruksy i mój niebieski polarek. Stanika dzisiaj
      nie założyłam;-)
    • Gość: kk Re: co macie teraz na sobie? :) IP: *.jci.com 30.12.03, 18:19
      czarny wyplowialy podkoszulek, szary gruby sweter, czarne bezmarkowe jeansy,
      jedna wielka zalosc bo sie poklocilam z facetem :(

ale na dole sie zaczyna - skarpetki jeszcze czarne lecz juz w szare kotki
      a do tego bardzo dziwne buty zakupione w niedziele

www.polo.com/cgi-bin/polo/polo/catalog/product_detail.jsp?cat_oid=-16583&ref_oid=51781&rng_oid=61211

co mi sie stalo sama nie wiem... te czerwone podeszwy ??!!
      ale nosze juz drugi dzien, wiec oddac nie wypada
      chyba zamaluje mazakiem :-O
      • plum1000 Re: co macie teraz na sobie? :) 30.12.03, 18:41
        spodnie typu bojówki -ciemna zielen- promod,
        dopasowana bluzeczka czarna a na to sweterek zielonkawy -zara,
        skarpetki.
        majtory czerwone a stanik bialy..dziwne/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka