malange 16.08.07, 16:02 Używacie? Ja po przetestowaniu masy produktów wysoko-, średnio i niskopółkowych doszłam do wniosku, że produkty Nivea są najlepsze. Co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
independent84 Re: Nivea 16.08.07, 16:57 czesc!rzeczywiscie nivea to firma z tradycja;)ja jestem wierna kremowi nivea,najprosteszemu,niebieskiemu.nivea visage krem matujacy beztluszczowy tez polecam,szampon dla wlosow blond,i antyperspiranty- pearl i fresh to moje ostatnie "love";) Odpowiedz Link Zgłoś
cleo80 Re: Nivea 18.08.07, 16:46 Ja najbardziej lubię pomadki ochronne , dezodorant energy fresh, żel pod prysznic Happy time, balsam brązujący i krem nivea soft. Zdecydowanie nie polecam kremu- żelu do włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Nivea 17.08.07, 00:50 nie moge narzekac - jak na ceny, Nivea ma niesamowita oferte; wyprobowalam rozne balsamy do ciala, przyjemnie pachna i swietnie nawilzaja, wcale nie sa inne niz balsamy czesto 10x drozsze polecam balsam z koenzymem Q10, naprawde wysmienity i zadziwiajaco tani Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: Nivea 17.08.07, 10:41 To jedna z moich ulubionych marek. Relacja cena/jakość jest bardzo korzystna, dlatego Nivea ma stałe miejsce w moim domu. Również moje dzieci są od maleńkości traktowane specyfikami serii "Nivea Baby". Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Nivea 17.08.07, 15:17 niektóre produkty bardzo sobie chwalę, np. tradycyjny krem Nivea, który ma bardzo uniwersalne zastosowania, krem Nivea Soft, balsam wygładzający do ciała, balsam brązujący, żel antycellulitowy... Odpowiedz Link Zgłoś
joasia_23 Re: Nivea 17.08.07, 16:38 Ja polecam płyn do higieny intymnej, bo jest naprawdę jest rewelacyjny. Poza tym uzywam też krem Nivea Soft i też go sobie bardzo chwalę. Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka87 Re: Nivea 18.08.07, 00:05 szczerze mowiac nie przepadam za ta firma, dlatego prawie w ogole nie uzywam jej kosmetykow. w tej polce cenowej wole np. garniera. choc musze przyznac, ze niektore balsamy do ciala sa calkiem, calkiem (moj chlopak uzywa) Najgorsze sa pomadki; znam tansze a o niebo lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka87 dla wnikliwych 18.08.07, 00:06 www.wizaz.pl/kosmetyki/szukaj.php?slowa=nivea&gdzie=produkty Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Nivea 18.08.07, 17:10 Ja polecam: - Odświeżający żel do mycia twarzy - Odżywczy krem nawilżający na dzień - Nivea Soft - Żele pod prysznic: Lemon&Oil i Senstitive Balance (z rumiankiem) - Maseczki Nie polecam: - Kremowy żel do mycia twarzy Balsamy w fazie testowania :) Odpowiedz Link Zgłoś
malinoweciacho Re: Nivea 18.08.07, 17:15 Na mleczku do opalania zawsze mogę polegać, zero oparzeń, zero podrażnionej skóry, lekka opalenizna. Lubię też krem nivea soft, stosuję na noc. Ze względu na zapach mam w swojej łazience talk, stosowany sporadycznie do stóp, pachnie naprawdę ślicznie. Mężowi kupuję balsam po goleniu, w białej buteleczce. To moje ulubione kosmetyki Nivea. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Nivea 19.08.07, 19:35 ja też polecam pielęgnujące mleczka do opalania - zawierają fotostabilne filtry. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynka123 Re: Nivea 19.08.07, 19:40 Kocham toniki do twarzy nivea. Kosztuja okolo 10-13 zl w marketach. Dzialaja zgodnie z obietnica, matujacy matuje, delikatny lagodzi. Krem to tylko klasyczny granatowy, reszta mnie bardzo uczulala. Dobrze, ze choc na toniku moge oszczedzic, na krem wydam wiecej, ale tonik za 80 zl to przesada. Nivea zadowala mnie maksymalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gizmaaa Re: Nivea 19.08.07, 21:28 polecam również nivea visage krem matujacy, nivea soft, balsamy do ust, balsam ujędrniający Q10. Ostatnio dostałam w prezencie żel pod prysznic ale jeszcze go nie stosowałam Zawsze sobie chwaliłam tą firmę i zazwyczaj w pierwszej kolejności sięgam po nivea Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Nivea 19.08.07, 23:41 Ja bardzo lubie kosmetyki Nivea. Szczególnie balsam brazujący, balsam ujedrniajzy Q10 plus oraz zele pod prysznic. No i oczywiscie zwykły krem Nivea :) Odpowiedz Link Zgłoś