m.arcy 03.07.03, 13:45 CZy znacie ten zapach? Chodzi mi glownie o trwalosc, cudow nie oczekuje, ale czy chociaz godzinke sobie pieknie popachne;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nitka Re: Hiris Hermes IP: *.ipt.aol.com 03.07.03, 14:13 Ja uzywam od dawna... I jak na jeden z drozszych zapachow swiata (korzen Irysa),a sama woda Hiris raczej do najtanszych nie nalezy, to trwaly bardzo i pachnie fantastycznie wypranym praniem (korzen Irysa).... Nie wiem skad Ci sie wziela ta godzinka.... Odpowiedz Link Zgłoś
dun-ka Re: Hiris Hermes 03.07.03, 14:43 Dla mnie jest to uroczy zapach, bardzo go lubię, jest dyskretny, elegancki i oryginalny - mało kto go zna i nosi. Nie jest to zapach mocny i agresywny, raczej delikatny, nadaje się na lato i do biura. Jest tylko EDT, niezbyt trwały, po kilku godzinach baaardzo słabo wyczuwalny. Drogi, cena trochę ponad 300 zł za 100 ml, ale na promocjach (na przykład w Galerii Centrum lub w Sephorze) można trafić okazję za 200 zł. Natomiast nie wiem, czy w Polsce można kupić piankę do ciała Hiris Hermesa (w aerozolu), ten produkt bowiem mogę z czystym sumieniem polecić jako trwały aż do bólu i bardzo wydajny. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
m.arcy Re: Hiris Hermes 03.07.03, 14:48 A bo ja wlasnie pianke kupilam na allegro i nie moge sie nawachac, tak slicznie pachne:-) A z ta godzinka to chodzi o to, ze nawet Opium trwa na mnie jedynie 2 godzinki. Odpowiedz Link Zgłoś
m.arcy Re: Hiris Hermes 03.07.03, 20:16 Jeszcze Was pomecze:-) a jak jest z trwaloscia wody Ferragamo? Salvadore zreszta. Bylo kiedys o tym zapachu, ale nic o trwalosci. Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: Hiris Hermes 03.07.03, 21:00 EDP Ferragamo jest trwala, potwierdzam. Odpowiedz Link Zgłoś
m.arcy Re: Hiris Hermes-do kotmanki 04.07.03, 10:01 Dziekuje kotmanko. Z zapartm tchem obserwuje Twoje poszukiwania zapachu idealnego:-), ja tez bym chciala zznalezc w koncu swoj. A mozesz powiedziec, jakie sa te Ferragamo? bardziej owocowe, czy kwiatowe? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: Hiris Hermes-do kotmanki 04.07.03, 10:25 Poczulam sie jak blogger ;) Ferragamo - nie umiem fachowo opisywac - mysle ze sa raczej kwiatowe, ale takie swiezo-kremowe. Moze byc z odrobina czegos ogorkowego. Bardzo kobiecy zapach, ciekawy. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
m.arcy Re: Hiris Hermes-do kotmanki 04.07.03, 12:53 ajajaj! jak ogorki, to odpadaja, a tak sie na nie napalilam Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: Hiris Hermes-do kotmanki 04.07.03, 14:43 Ale to nie sa takie nachalne ogorki, zadne coolwater. Najlepiej jednak sprawdz je, sa naprawde dosc oryginalne, ciekawe a jednoczesnie swieze, kobiece i nie agresywne. Jezeli szukasz czegos na codzien, to polecam. Jesli jednak szukasz czegos bardziej wyrozniajacego sie, na impreze, to moze sa za "slabe"? Moze sa jakies sensowniejsze opisy na wizaz.pl? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś