Dodaj do ulubionych

Pocenie sie

10.09.07, 14:47
Od dawna mam z tym problem, już nawet nie pamiętam od kiedy, a
próbowałam juz wszystkiego i nic. Używałam nawet chlorek glinu,
który pomógł mi tylko w tym, że aż tak sie nie pociłam, ale został
co najgorsze zapach potu. Nie wiem czym to jest spowodowane może
jakąś chorobom. Proszę pomóżcie mi, bo już mam tego dosyć i nie wiem
co mam robić.
Obserwuj wątek
    • lekarzdermatolog Re: Pocenie sie 18.03.08, 22:45
      zapraszam cie na swoj blog
      www.rexona.pl/rexona_women/#/Porady_Dermatologa/ gdzie pisze
      jak sobie radzic z nadmiernym poceniem i o tym ze pot jest
      poczatkowo bezwonny i skad bieze sie jego nieprzyjemny zapach.
      Dorota Bystrzanowska dermatolog
    • krystyna.zajac Re: Pocenie sie 26.08.13, 16:41
      Polecam , zastosuj urządzenie Elektro Antypersirant wspaniałe,po kilku kuracjach twój problem z poceniem się zniknie,sama go poużywam a jestem bardzo zadowolona,rewelacja naprawdę
      • roman124 Re: Pocenie sie 04.09.13, 11:47
        Cześć krystyna dziś mam zakończyć pierwszy tydzień leczenia...dziś ręce i nogi mi się wcale nie pociły..wcześniej była to normalka...ale teraz,zobaczymy jak to pójdzie dalej
        • barbara1309 Re: Pocenie sie 05.09.13, 10:49
          Muszę się z tobą zgodzić.Byłam osobiście u pani doktor w Warszawie.Pani doktor ,mi pokazała zastosowanie i poreferowała o urządzeniu electro antiperspirant.Pracują z nim doktorzy na całym terenie Polski.Oczywiste jest, że konkurencja wyróżnia ten mały-wielki cud.Niestety (na szczęście) Idę za tym co polecają doktorzy. Mam nowe życie teraz, suche ręce i uśmiech.To jest mój temat tej dyskusji! I dlatego wypróbowałam-pomogło :): pozdrawiam
    • mirka1967 Re: Pocenie sie 28.08.13, 10:13
      Witam,chcę umiejścić tutaj swoje doświadczenie z Electro Antiperspirantem.Miałam vielkie problemy z nadmiernym poceniem się rąk i pach.Nie wierzyłam ani o nim niesłyszałam.Nie jest to tak dawno,co widziałam reklamę ,kupiłam sobie urządzenie,chociaż nieoczekawałam rezultatu.A co się stało zupełna rewelacja!!!!!Przestałam się pocić,naprawdę sama temu niewierzę,że jest to możliwe.Jestem zupłnie innym człowiekiem.Bez strachu,nabrałam więcej pewności w siebie.Jeżeli masz podobne problemy,niewahaj a idź na calość!!! Nic nie stracisz,wręcz przeciwnie odzyskasz radość do życia,podobnie jak ja 
      • artur1351 Re: Pocenie sie 16.09.13, 16:08
        Więc moi kochani mogę potwierdzić , Electro Antiperspirant jest 100% wspaniały aparat.Po sześciu miesiącach używania,moje problemy z poceniem znikneły.Teraz wystarczy mi go stosować raz na dwa msc.Jeżeli macie ręce ,nogi,pachy jak uszkodzony hydrant,tak gwarantuję że ta maszynka wam to naprawi
    • madzia010288 Re: Pocenie sie 20.02.15, 10:16
      czesc chcialam Wam powiedziec jak bylo u mnie, zawsze miałam problem z nadmiernym poceniem zwłaszcza dłoni i stóp Juz miałam sie decydowac na zabieg ale jeszcze poczekałam i kupilam z allegro domowej roboty urzadzenie do jonoforezy i chociaż za bardzo nie wierze w takie wynalazki to mimo wszystko zdecydowalam sie na zakup bo koszt w sumie (niewielki 99zł czy jakos tak). O dziwo pocenie znikło całkowicie juz po 7 dniach, a wrecz teraz szukam jakiegos kremu nawilzajacego. Tak wiec polecam moze komus tez pomoze
    • barte071 Re: Pocenie sie 10.07.17, 12:45
      Warto poczytać kilka artykułów, są tam informacje o różnych sposobach na pocenie się, ostatnio natknąłem się na forcode.pl/sposob-na-nadmierne-pocenie-sie.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka