la_veuve_noire 23.09.07, 16:08 Używa ktoś? Dobrze się wchłania, czy może się świeci, lepi itd.? Nadaje się pod makijaż? Łagodzi podrażnienia? Jak wypada w porównaniu z Physiogelem i kremem Clean-AC Avene? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roloc Re: krem Effaclar H (LRP) 23.09.07, 18:27 Effaclar K ;) Wchłania się bardzo dobrze, konsystencja jest wodnista. Nie radzę używać go rano,pod makijaż,bo to krem z kwasami,a tych używa się wieczorem. Rano koniecznie fotostabilny filtr na twarz,jeśli chcesz uniknąć przebarwień.Jeśli chodzi o łagodzenie podrażnień,to raczej nie jego zadanie.Do kuracji Effaclarem wybierz jakiś nawilżacz,np. wlaśnie Physiogel albo coś Avene. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: krem Effaclar H (LRP) 23.09.07, 18:51 A wlasnie, ze Effaclar H - to jest nowy produkt LRP. Jest on do dziwnej kombinacji skory - skory tlustej ze sklonnoscia do tradziku, ale wrazliwej. wiec jesli masz tradzik albo wypryski i stosujesz jakies preparaty podsuszajace, to Effaclar H ma lagodzic to wysuszenie. Ja mam i uzywam, jest swietny. Uzywam calej gamy Effaclar i jestem naparwde zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
roloc Re: krem Effaclar H (LRP) 23.09.07, 18:50 EDIT. Właśnie wyczytałam,że Effaclar H to jakaś nowość. Myslałam,że się pomyliłaś. W każdym bądź razie chciałam dobrze ;-D Odpowiedz Link Zgłoś