maga19 26.07.03, 18:46 Poradzcie jaki szapmon na matowe wlosy. dodaje, ze nie sa farbowane, nie susze ich suszarke, nie zeluje itp. Tylko myje... Macie jakis sprawdzony? Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: Matowe wlosy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.03, 18:50 st.Ives ma szampon nadający połysk do tego płukanie włosów w chłodnej wodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nitka Re: Matowe wlosy IP: *.ipt.aol.com 26.07.03, 19:47 A moze to kwestia braku witamin, wlosy sa zwierciadlem kondycji calego organizmu Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.lomanczyk Re: Matowe wlosy 27.07.03, 22:20 Nie polecam tego szamponu, nic nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Matowe wlosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.03, 21:29 Spróbuj na koniec płukac je chłodną woda z octem jabłkowym (lub winnym) Odpowiedz Link Zgłoś
jooza Re: Matowe wlosy 26.07.03, 21:43 Ja też polecam płukanie wodą z octem jabłkowym i kilkoma kroplami soku z cytryny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: Matowe wlosy IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.03, 13:44 sprobuj odzywki ziaja- z rzepy/bez splukiwania/. dla mnie jest suuuper. raz ktos pytal co robie ze mam takie lsniace wlosy;-) ... Odpowiedz Link Zgłoś
renia30 Re: Matowe wlosy 27.07.03, 17:35 To może jednak spróbuj suszarką, kiedy włosy będą już prawie suche, puść strumień powietrza (jeśli masz termoregulator w suszarce - to zmniejsz temp.) od czubka głowy ku końcówkom i jednocześnie podczas suszenia przeczesz włosy kilkakrotnie gęstym grzebieniem w tym samym kierunku. Ja mam włosy farbowane i kiedy schną same zawsze sa matowe i nieszczególne, tylko suszarka mi pomaga. r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panna Re: Matowe wlosy IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 13:09 najlepiej wybrac sie do jakiegoś zakładu fryzjerskiego(bardziej profesjonalnego,np. Alfaparf-mają świtne kosmetyki do włosów do kupienia,a na miejscu moga zrobić ci kuracje na włosach,która przyniesie szybko pierwszy efekt) naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
spainka Re: Matowe wlosy 04.08.03, 13:11 polecam wosk nablyszczajacy lub brylantyna w wosku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: Matowe wlosy IP: *.int.warszawa.sint.pl 04.08.03, 13:16 Avon- szampon nadajacy wlosom blask (shine shampoo). Bardzo polecam. I duzo szczotkuj. pozdr!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kat_ja1 Re: Matowe wlosy 04.08.03, 16:37 Nie wiem czy szampon coś Ci pomoże, raczej spróbuj nabłyszczacz, dobry jest firmy Joico, tylko drogi. Z tańszych, chociaż to nie typowy nabłyszczacz, a balsam, jest Bilba z Wit.A i czymś tam jeszcze. Kosztuje ok 25zł, na mokro pomaga w rozczesaniu, na sucho wygładza włosy i nabłyszcza, lekko ale widocznie;)) Odpowiedz Link Zgłoś