Dodaj do ulubionych

Biała lista fryzjerów :-)

• Gość: Monia70 Re: Biała lista fryzjerów :-) - Białystok IP: *.elpos.net 21.02.05, 19:12
      Marzenka :D najlepsza i najtansza fryzjerka u ktorej bylam <ściecie, malowanie (wlasna farba) i modelowanie = 47zl> nigdy tak tanio nie zaplacilam :D bardzo mi sie podoba jak mnie sciela :D ul. Wyszynskiego nie pamietam ile znajdziecie napewno wielkie zielone drzwi i rownie wielki szyld Marzenka wydlada tak <165cm, blondynka z pasemkami bardzo mila wloski gdzies do szyjki>

Ela rownie mila tylko juz za samo sciecie placi sie 25zl lubi zdzierac pieniazki :( ostatnio za odrosy i sciecie chciala wziac 60zl ale sie wyklucalam bo byla moja farba a za cala glowe kiedys mi policzyla 40zl to nie wiem jak jej moglo wyjsc 60 :( ale coz tez dobrze scina :D Centrum Park na gorze

Ela doskonale scina jest szefowa jak tylko wchodzisz do salonu od razu wie jak cie sciac :D to wielki + za samo sciecie placi sie 55zl a scina wownie pieknie jak Marzenka :D jedynie co sie u Eli moze nie podobac to to ze np. moze zabraknac farby i dostaniecie mieszanke :( ktora rozni sie kolorem :( i zostaniecie wypuszczone z farba w uszach gdyz doklanie jej nie zmyja ul. Lipowa na samej gorze naprzeciwko ratusza tam gdzie jest Profesja

jednak najbardziej polecam Marzenke tylko 2 dni wczesniej trzeba sie zapisac
    • Gość: joanna Re: Biała lista fryzjerów :-) WROCŁAW IP: *.kom / *.kom-net.pl 21.02.05, 22:00
      we wrocku najpelszy jest Michał Krzysztcha z Szewskiej WIRTUOZ polecam gorąco
      • Gość: liza Re: Biała lista fryzjerów :-) WROCŁAW IP: *.e-wroc.com 27.04.05, 16:52
        joanna, jaki jest dokładnie adres tego salonu na szewskiej?
    • Gość: Aska A kto poleci w Radomiu???? IP: 195.229.241.* 22.02.05, 08:10
      Macie jakiegos dobrego fryzjera w Radomiu?
      • Gość: Maøgoßka Re: A kto poleci w Radomiu???? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.04.05, 19:44
        Ja chodzedo Kacpra na Zomskiego i jestem zadowolona.
        • Gość: anuczkaf Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 11:23
          A czy Kacper dobrze robi balejaz?, jaki adres
      • Gość: elkaszka Re: A kto poleci w Radomiu???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 11:56
        Polecam Salon TAMARA przy ul. Miłej 9 w Radomiu. Pani Ewa rewelacyjnie dobiera
        kolor i fryzurę oraz perfekcyjnie to realizuje. A ceny przystępne i miła
        atmosfera oraz wystrój pomieszczeń.Jestem bardzo zadowolona z usług tego
        salonu. Ela
    • Gość: ala Re: Biała lista fryzjerów :-)torun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 08:42
      prosze o wpisy
    • Gość: Skierka Re: Biała lista fryzjerów :-) Płock IP: *.ump.pl / *.ump.pl 22.02.05, 10:23
      Polecam Pan Łukasza z salonu Monika na ul. Zduńskiej 12, Telefonu niestety nie
      znam. Strzyże rewelacyjnie i niedrogo obcięcie 20 zł. Pozdrawiam
      • Gość: Laura Fryzjer -Warszawa poszukiwany :)))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.05, 10:42
        Poszukuję pilne super fryzjera pana Adama który wcześniej prowadził salon
        fryzjerski na ul.Polnej 3 w Warszawie,teraz już zrezygnował z niego i prowadzi
        inny salon.Dzieki z góry za pomoc :)
        • Gość: magda Re: Fryzjer -Warszawa poszukiwany :)))) IP: *.acn.waw.pl 25.02.05, 22:54
          Pilnie poszukuję pana Wiesia,który kiedyś pracował u Laurenta w Warszawie, a
          teraz gdzieś prowadzi swój salon. Był po prostu genialny. POMÓŻCIE
      • Gość: mira Re: Biała lista fryzjerów :-) Płock IP: *.icpnet.pl 08.03.05, 19:59
        Ale farbuje tragicznie, kolor straszny wyszedl mimo ze wczesniej dokladnie
        pokazalam jaki chce, oraz wyraznie podkreslilam jakiego nie chce.Mily chlopak,
        strzyze dobrze, ale farbowaia nie polecam.Poza tym farbowanie dosyc drogi za
        dlugie 140 zl.Ale to zalezy od farb jakich uzyje.
    • Gość: Nick(i) Re: Biała lista fryzjerów :-) - GLIWICE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 11:07
      Pani Iza z salonu Ludwig na ul.Wysokiej w Gliwicach.
      • Gość: bea Re: Biała lista fryzjerów :-) - GLIWICE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 12:27
        Panie: Wioletta i Joanna z salonu Viola przy ul. WrocBawskiej w Gliwicach
    • kasik03 SZUKAM AGATY BIELECKIEJ _ RATUNKU 22.02.05, 11:09
      szukam fryzjerki AGATY BIELECKIEJ z Wołomina, ostatnio pracowała w Studiu Activ
      na Klaudyny w Warszawie, niestety pożegnała się z Paniami(wcale się nie dziwię)
      i nie zdążyłam wziąć od niej telefonu. Świetna Fryzjerka, RATUNKUUUUUUUUU
      POMOCYYY
    • Gość: gosiaks6 Agata Bielecka - poszukiwana!!!! IP: *.totalizator.com.pl / *.devs.futuro.pl 22.02.05, 11:14
      Poszukuję fryzjerki, która pochodzi z Wołomina. Nazywa się Agata Bielecka,
      ostatnio pracowała w salonie "Active" na warszawskich bielanach (ulica
      Klaudyny). Niestety już tam nie pracuje a jej koleżanki z tamtej pracy nie chcą
      mi dać do niej prywatnego numeru telefonu. Od 1,5 roku do niej chodziłam i
      uwazam ze ma dar do obcinania moich włosów. Jeśli ktoś ją zna to pomóżcie.
    • beti555 fryzjer- GDAŃSK 22.02.05, 11:30
      Ja od jakiegoś czasu chodzę do fryzjerki Lidki. Chodzi do Niej kilka moich
      koleżanek i wszystkie jesteśmy zadowolone. Przyjmuje u siebie w domu (ma
      Ujeścisku), ale ma myjkę, więc nie kwitniesz nad umywalką;) Ceny nie są
      wygórowane, ścięcie długich włosów 20 zł, balejaż 60zł. Polecam
      • Gość: GG GDANSK-Pani WIESIA IP: *.pro-internet.pl 22.02.05, 23:07
        najlepsza jest pani Wiesia z salonu Bogna przy Dmowskiego we Wrzeszczu!trafiłam
        tam przez przypadek a teraz chodzą do niej moje nawet najbardziej negatywnie
        nastawione do fryzjerów kolezanki.naprawde bardzo polecam.ściecie 50 zł, moze i
        drogo ,ale warto.
      • Gość: ika Re: fryzjer- GDAŃSK IP: *.crowley.pl 18.05.05, 09:49
        A możesz podać namiary na tą fryzjerkę? Dzięki.
        • cytrusowa Gdansk: salon Bogna - do Agi 18.05.05, 11:17
          hej, nie odzywasz sie na priva, to pisze tutaj - palnuje isc dso nich na
          prostowanie wlosow. juz dojrzalam do tej secyzji, hihih i mam nadzieje, ze sie
          uda. pociesza mnie fakt, ze jesli mi sie nie spodoba, to i tak odrosna krecone:-
          )

ale chyba jednak zapisze sie do Wiesi a nie do Bogny, bo ta druga jest
          rozchwytywana i nie lubie, jak ktos nie zajmuje sie mna w 100 procentach, jesli
          jest umowiony za robienie nwlosow
    • Gość: Karola Re: Biała lista fryzjerów :-) LODZ IP: *.Red-80-58-241.pooles.rima-tde.net 22.02.05, 12:11
      w lodzi besprzecznie wygrywa Hirek i jego syn Slawek. jestem ich odwieczna
      fanka i nigdy mi jeszcze nie schrzanili wlosow
      co do najokropniejszych fryzjerow pod sloncem to Jain Luis David - jakos tak
      sie pisze, na wieckowskiego. w zyciu wiecej tam nie pojde. wygladamal jakbym
      miala jajecznice na glowie.
      pozdrowienia dla wszystkich lodzianek
      karola
      • Gość: monek26 Re: Biała lista fryzjerów :-) LODZ IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.02.05, 13:46
        zgadzam sie z Toba w zupelnosci Sławek Workert jest the best. Jestem zawsze
        zadowolona, swietnie strzyze i farbuje, kolor zawsze niepowtarzalny, chodze do
        niego od 8 lat.
        Moge rowniez polecic Piotr Alexander na Wschodniej, rowniez strzyze super i
        swietnie dobiera kolory, mozna umowic sie na godz.
        • Gość: Elka Re: Biała lista fryzjerów :-) LODZ IP: *.toya.net.pl 12.04.05, 20:52
          Też polecam na Wschodniej Piotr Alexander- sprawdziłem wielu tego nie zdradzam
          wcześniej chodziłam do Pawła na Sienkiewicza ale jak mnie nie przyjoł w sobote
          to się obraziłam i zmieniłam :)
      • Gość: kasia Re: Biała lista fryzjerów :-) LODZ IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.02.05, 16:32
        moim zdaniem slawek strzyze chyba najgorzej w lodzi!! jest fatalny! bylam u
        niego kilka razy i za kazdym plakalam!!! poza tym to czekanie! bzdura,ze nie
        mozna umowic sie telefonicznie..
        • Gość: marta Re: Biała lista fryzjerów :-) LODZ IP: 193.111.166.* 23.02.05, 17:09
          zwykle wpadam, mówię: ile czasu? Sławek na to: masz godzinę. No i wiem, że moge
          pobuszowac po Piotrkowskiej, iść na pizzę itp.
          Sławek jest fantastyczny - doradzi, powie prawdę, jak sie przyjdzoie z własnym
          fatalnym pomysłem. Jest bystry i naprawdę zdolny.
          Ceny dośc wysokie, ale za jakośc usługi warto płacic, bo włosy miesiącami
          dobrze się układają - nawet jak odrastaja.
          Skoro byłas niezadowolona, to może np masz jakieś swoje przyzwyczajenia, które
          są w sprzeczności z linia, jaka cio zaproponował i się po prostu nie
          dogadaliście?

Od dwóch lat mieszkam w Warszawie, ale i tak do fryzjera chodze właśnie do
          Sławka.

ps: patrząc na jego ojca mam wrażenie, że jest niesamowity. Kiedys kłócił się z
          klientka, bo cos tam sobie wymuysliła, a on nie chciała się zgodzić:)
    • Gość: Marta Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 12:15
      A czy do tej listy możnaby tak dodać tych fryzjerów którzy potrafią dobrze
      uczesać na ślub, sylwestra itd. ?
      Marta
      Warszawa
    • Gość: Gosia Re:Warszawa Biała lista fryzjerów :-) IP: *.cmoctopus.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 13:58
      Czy ktoś ma dobre/złe doświadczenia z Salonu Hesta w Alejach Jerozolimskich?
      • Gość: pyza Re:Warszawa Biała lista fryzjerów :-) IP: *.MAN.atcom.net.pl 22.02.05, 14:16
        Chodziłam tam kiedyś do Sylwii ale już nie pracuje. Byłam kiedyś u innych
        fryzjerów, ale nie podobało mi się strzyżenie.
        • Gość: ewa Re:Warszawa Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 16:33
          ja chodzę do Studia Wilcza11,mam super fryzjerkę,która super strzyże.Zawsze
          zrobi mi coś nowego i super się nosi,nic nie trzeba czesać.myjesz,suszyzs i
          wychodzisz.Rozdaję jej numer 622 53 53,pytaj o Anabelle.Pozdrawiam
    • backloop Re: Biała lista fryzjerów :-) 22.02.05, 15:15
      Najlepszy w Warszawie jest Michał Stegman. Kiedyś pracował na pl. Konstytucji,
      obecnie w salonie w hotelu Marriott. Nie dość, że przystojny to jeszcze
      wyczynia cuda z moimi włosami. Nie muszę mówić co chcę, za każdym razem
      wyglądam inaczej, znajomi pytają gdzie chodzę do fryzjera, świetnie dobiera
      kolory.... No i nie jest koszmarnie drogo. POLECAM
      • Gość: kk a gdzie ten Hirek i Slawek w Lodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 15:32
        • Gość: Gabi Re: a gdzie ten Hirek i Slawek w Lodzi IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.02.05, 16:36
          daj sobie spokoj, chyba ze lubisz miec kupe na glowie.. odradzam!!! lepiej
          Gabriel na Struga lub Kosciuszki albo taki na salon Wschodniej (alexander? -cos
          takiego. Pozdrowienia!
    • Gość: Onatka a znacie salon FIGARO w Warszawie IP: 195.136.47.* 22.02.05, 15:49
      na Siennej ???

Buziaki Onatka
    • Gość: miss Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.tele2.pl 22.02.05, 15:52
      a co sądzicie o Pani Alicji z Franca Provosta z Nowego Światu?? ja jestem
      zachwyconaaa!!!!
    • Gość: Didi Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.chello.pl 22.02.05, 16:01
      Moimi włosami zajmuje sie Pan Szasza z salonu "Laurent"na Szpitalnej 5 w
      Warszawie.Facet jest stworzony strzyzenia włosów.Robi takie cuda....albo
      inaczej...robi coś z niczego i to za niewielkie pieniądze.Jest tam jeszcze pan
      Robert tez jest rewelacyjny..w sumie nie wiem który z nich jest lepszy.Chyba
      Szasza jest bardziej klasyczny a Robert bardziej młodziezowy.Wiem ze juz
      nigdzie więcej nie pójde.Strzygą tak ze nie trzeba sterczec przed lustrem
      godzinami a włosy same sie ukłądaja.Wystarczy okrągła szczotka i suszarka.A co
      najlepsze jeszcze na 2 dzien fryzurka się trzyma.Nie wiem jak ten facet to
      robi....Gorąco polecam ten salon...
      • Gość: zaas Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.riviera.pw.edu.pl 22.02.05, 16:30
        jakie są ceny w laurencie? ktoś by jeszcze polecał ten salon?
      • Gość: karolina Re: Biała lista fryzjerów :-) Laurent jest Super!! IP: *.net81-64-237.noos.fr 28.09.05, 18:44
        ja też tam chodzę do roberta i jestem suuuuper zadowolona. Może nie jest
        najbardziej kreatywną osobą jaką znam, ale nigdy nie wyszłam od niego
        niezadowolona. No i cena!! Płacę 110 pln za strzyzenie, balejaż 2 kolorowy i
        układanie, plus często specjalną odżywkę. Naprawdę wszystkim polecam. Sasza też
        jest bardzo fajny. Wogole to wolę facetów jako fryzjerów. pozdrawiam wszystkie
        piekne!
        • lilue.a Re: Laurent- Warszawa - Szpitalna 08.12.08, 18:40
          Generalnie nie lubiłam fryzjerów i ich przez wiele lat unikałam. Jedyna marka do
          której nie miałam zastrzeżeń to Laurent. Kilka lat temu w Radomiu zrobili mi
          trwałą spiralną na włosach do pasa i piekny balejaż w kolorach jesieni - 2
          odcienie brązu, czerwień i blond. Potem wyszły u nich fajne rude z blond
          refleksami.
          Przez ostatnie 6 lat miałam włoski czarne proste do połowy pupy. Miałam obawy,
          czy ktoś da im radę. Poszłam do Laurenta na Szpitalną...
          Sama się do dziś dziwię: między krótkimi a półdługimi, moje czarne z czerwonymi
          refleksami, cieniowane. Zawsze słyszałam, że jak cięcie dobre, to się człowiek z
          czesaniem i modelowaniem nie męczy. Teraz mam tego potwierdzenie. 15 min i po
          myciu i modelowaniu (kiedyś z długimi mycie i czesanie to było 1,5 godz) ;)
          A jak wyglądam? Najlepsza rekomendacja: mój partner cały wieczór gapił się na
          mnie jak wół na malowane wrota i kręcił kamerą. Bardzo mu się spodobało.
          Obcinał mnie i robił refleksy Pan Roman - na pierwszy rzut oka młodzian bardzo
          przejęty tym co robi. Młodzian? Kolejny dowód na to, ze człowieka ocenia się po
          tym, co robi. Miał ogromne wyzwanie - moje włosy są niesforne i nikt nie mógł
          chyba przewidzieć, czy po ścięciu będą się kręcić w baranki czy nie. Pan Roman
          poradził sobie z nimi lepiej niż się spodziewałam. Ba, mój partner stwierdził
          "nie sądziłem, ze może to tak dobrze wyjść" ;)
    • Gość: ka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.riviera.pw.edu.pl 22.02.05, 16:10
      początkowe pochwały skierowane były w stronę salonu stillisimo teraz jakby
      ucichło, czy nadal warto tam iść?
    • Gość: lena Re: Biała lista fryzjerów :-) !!!LODZ!!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.02.05, 16:39
      najlepszy - Gabriel na Struga, podobno ten nowy salon na piotrkowskiej vis a
      vis Siodemek tez jest dobry. pzdr!
      • Gość: gosc lodz Re: Biała lista fryzjerów :-) !!!LODZ!!! IP: *.toya.net.pl 13.05.06, 16:03
        gabriel slawek krzysiu jacek czy wy jestescie wszystkie nienormalne nie macie
        pojeca jak moga dobrze strzyc np w teofilku na teofilowie wlodzite same
        kosmetyki i czasami wyzsze kwalifikacje i zdolnosci niz niejeden w renomowanych
        salonach
        • Gość: Mandaryna Re: Biała lista fryzjerów :-) !!!LODZ!!! IP: *.toya.net.pl 13.05.06, 23:00
          Gość portalu: gosc lodz napisał(a): czy wy jestescie wszystkie nienormalne nie
          macie
          > pojeca jak moga dobrze strzyc np w teofilku na teofilowie

My jesteśmy normalne :) te nie normalne chodzą się strzyc w Teofilku na
          Teofilowie :), bo tam pracują same gwiazdy światowego fryzjerstwa , wszystkie
          piękne, młodziutkie i z ogromnym talentem zwłaszcza do pisania na tym forum:)
    • Gość: ppm Dobry fryzjer w Słupsku?? POMOCY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 17:46
      Czy ktoś zna dobrego fryzjera w Słupsku? Takiego który dobrze strzyże, dobierze
      kolor i fryzurkę??
      • Gość: hania Re: Dobry fryzjer w Słupsku?? POMOCY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 19:02
        Mogę ci polecić w Ustce na 9 Marca. Co roku gdy jestem w Ustce lub okolicy idę
        tam do fryzjera. Dziewczyny są rewelacyjne!
    • Gość: Agateczka_Siedlce Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 18:15
      Cóż... Jeśli chodzi o siedleckih fryzjerów... to z całą pewnością polecam panią
      Agnieszkę z zakładu Welli (mieszczącego się na rogu ul. Kilińskiego, tuż przy
      Kościele Garnizonowym w D.H. "18" [ostatnie piętro]) p. Agnieszka ma
      fantastyczne wyczucie i zarówno ja, jak i moja mama oraz 6 koleżanek, zawsze
      jesteśmy zadowolone z wyglądu naszych włosów po wyjściu spod jej nożyczek ;)
    • Gość: ja..:] Re: Czarna lista fryzjerów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.05, 19:39
      Ja muszę koniecznie uprzeddzić wszystkich przed salonami fryzjerskimi Leszka
      Czajki, które znajdują sią przy ulicy Solec oraz jego drugi salon przy ulicy
      Nowogrodzkiej.Właściwie to chciałam przestrzec przed szanowną panią
      Basię..Ok.miesiąc temu zapisałam się do pani Basi i jak już do niej poszłam to
      pani basia nawet nie dotknęła moich włosów!!Włosy mył mi jakiś asystent bądź
      sprzątacz, wysuszył mi włosy , kolejny pomocnik wykonał mi fryzurę!!Pani Basia
      w tym czasie zajmowła się fryzurami "sław" z telewizji.Po wykonaniu fryzury
      powiedziałam pani recepcjonistce, że pani Basia nawet nie dotknęła moich włosów
      po czym usłyszałam, z pretensją, że to ja powinnam się upomnieć o panią Basię!
      Poprostu żenada!Zapłaciłam 90 zł za uczesanie które wykonała mi asystentka czy
      ch** wie kto!!!!Omijajcie te salony z daleka. Tam zwłykłego szarego człowieka
      traktuje się jak śmiecia!
    • Gość: lila Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 20:18
      roman na ul.krakowskiej kraków!!
    • ewag25 Gliwice 22.02.05, 21:33
      szukam dobrego fryzjera w Gliwicach
      DZIĘKI
    • Gość: monika Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 21:54
      łomża-nowootwarty salon na ul.polowej właściciel aneta krasowska polecam
    • Gość: mamamuminki Re: Biała lista fryzjerów :-) w Poznaniu IP: *.aster.pl 22.02.05, 22:44
      Chciałabym polecić p.Mateusza - właściciela salonu "Pacykarnia" przy ul.Owsianej (bodajże są to Winiary)w Poznaniu.Dojeżdżam do niego aż z....Warszawy, gdzie mieszkam. Fryzjera tego poleciła mi mama ( z Poznania) :-)jeszcze kiedy strzygł w salonie Kenzo na ul.Powstańców Wlkp.2 Chłopak ma świetną tzw rękę a techniki strzyżenia (ciągle doskonalone)rewelacyjne. Ja jestem właścicielką b.delikatnych i w sumie nieciekawych włosów.Po wizycie u tego właśnie fryza jestem zawsze zadowolona! Pierwszy raz byłam u niego jeszcze w Kenzo; nie dosyć, że stresowałam się wizytą u nowego stylisty to jeszcze trochę onieśmielał mnie sam salon. Skończyło się b.dobrze dla mych włosów i dla mnie! Obecnie od zeszłego roku p.Mateusz przeszedł na swoje. Jego salon jest ciągle w fazie urządzania ale jest to b.wysmakowane miejsce. Wszystkie szczegóły wystroju są b.przemyślane i gustowne. Piszę o tym bo na pewno miło jest np. czekać na swoją kolej w stylowym i przytulnym miejscu.Oprócz Mateusza strzyże jeszcze drugi chłopak ale nawet nie wiem jak ma na imię. aha, zapomniałam o konkretach: strzyżenie włosów średnio krótkich ok 40-45 zł a balayage ok 120.Polecam p. Mateusza, jest b. dyspozycyjny - pracoholik...ale mam wrażenie, że to młody pasjonat swego zawodu a nie tylko dorobkiewicz!Pzdr.
      • Gość: aldona Re: Biała lista fryzjerów :-) w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 10:17
        A czy mogłabyś podać nr telefonu?
      • Gość: iwonabw Re: Pacykarnia- nie polecam IP: *.centertel.pl 01.03.06, 20:34
        Niestety, i ja wybrałam się do p. Mateusza z Pacykarnii. Owszem wnętrze bardzo
        ładne, p. Mateusz bardzo miły, ale co z tego, jak muszę znowu sie wybrać do
        fryzjera na poprawkę. Na głowie mam wielka porażkę, miałam włosy blond,
        chciałam blond i zastrzegałam p. Mateuszowi, żeby nie miały przypadkiem
        rudawego odcienia. A po farbie p. Mateusza są marchewkowe! Coś strasznego i
        jeszcze kolor nie złapał równo, tak zafarbować umiałabym sobie sama w domu.
        Fryzura też kiepska.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka