Gość: ewag IP: *.bredband.skanova.com 28.07.03, 15:21 poilnie potrzebuje odzywke w sprayu do wlosow suchych ,zniszczonych,najlepiej produkt profesjonalny,z salonu.dziekuje za wszelkie podpowiedzi.czy kerastesse tez ma taka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewaj7 Re: odzywka -spray z salonu IP: *.bredband.skanova.com 29.07.03, 13:00 naprawde nikt mi nie pomoze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuka Re: odzywka -spray z salonu IP: 192.2.1.* 29.07.03, 13:03 polecam Ci spray regenerujaco-nablyszczajacy firmy Alfaparf z serii z wyciagiem z siemienia lnianego. super nawilza i nablyszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: odzywka -spray z salonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.03, 13:09 A gdzie owe cudo można dostać i za jaką cenę:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuka Re: odzywka -spray z salonu IP: 192.2.1.* 29.07.03, 13:15 cala serie kosmetykow mozna obejrzec na stronie: www.alfaparf.com/ing/menu-treatments.html konkretnie polecam illuminating soft&easy spray. kosztuje okolo 53 zl (w sklepie fryzjerskim na koszykowej w warszawie) ale mozna zamowic go przez internet w sklepie RENAII www.fryzjer-sklep.pl/ ja probowalam juz profesjonalnych kosmetykow welli i jakas serie LC2 ale nie bylam zadowolona. a z alfaparf sprobowalam szampon, odzywke, spray i olejek i uwazam to za prawdziwa relewacje. wlosy mam poldlugie, cienkie, proste, po rozjasnianiu - do tego mieszane. takze kiedy stosowalam inne nawilzajace produkty to mi sie strasznie przetluszczaly i byly przyklapniete a po tych kosmetykach jest fajnie. Gość portalu: lidka napisał(a): > A gdzie owe cudo można dostać i za jaką cenę:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: odzywka -spray z salonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.03, 13:17 brzmi zachęcająco- dzieki:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuka Re: odzywka -spray z salonu IP: 192.2.1.* 29.07.03, 13:21 sama odkrylam te odzywki przypadkiem - moja fryzjerka dala mi probke. teraz codziennie rano chodze na basen a wieczorem na cwiczenia czyli myje wlosy 2 razy dziennie - mam wrazenie ze dzieki tym konkretnym kosmetykom sa w dobrej kondycji. Gość portalu: lidka napisał(a): > brzmi zachęcająco- dzieki:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuka Re: PS - odzywka -spray z salonu IP: 192.2.1.* 29.07.03, 13:17 przypomnialo mi sie jeszcze, ze kosmetyki Alfaparf maja w salonie fryzjerskim na ul. wiktorskiej 13/15 w Warszawie i prowadza sprzedaz detaliczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: odzywka -spray z salonu IP: *.4web.pl 30.07.03, 14:27 Polecam Kerastase Nutritive Aqua-oleum (spray bez spłukiwania) Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: odzywka -spray z salonu 30.07.03, 14:48 Przychylam się do zdania poprzedniczki - uzywałam mnówstwo róznych preparatów kupionych w salonach, jedne lepsze, drugie gorsze ale Aqua Oleum Kerastase jest olśniewające - to lekki nie obciążający włosów olejek który niesamowicie je regeneruje. Cudotwórczy. Drogi ale wart swej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: odzywka -spray z salonu IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 16:03 czy produkty firmy Kerastase sa do kupienia w ogólnodostępnej sprzedaży i co polecacie do włosów suchych, farbowanych i delikatnych. Interesuja mnie szampony i odzywki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Maria Re: odzywka -spray z salonu IP: 213.17.157.* 31.07.03, 08:34 Dla mnie the best jest profesjonalna odzywka REVLON, w spray'u z zielona herbata i winogronami; kosztuje ok 40 zl, ale wystarczy na rok- do wlosow farbowanych, po trwalej - mam balejaz od 5 lat, a dzieki niemu wlosy bez zarzutu! Odpowiedz Link Zgłoś