Dodaj do ulubionych

Strefa T - potrzebny krem/fluid

11.08.03, 07:39
Potrzebny mi jest jakiś specyfik do stosowania tylko na strefę T (na dzień
szczególnie.
Z góry dziekuje za W/propozycje i opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: Strefa T - potrzebny krem/fluid IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.03, 08:01
      ale jak ma działać? matująco? usuwać zaskórniki?
      • ewakam Re: Strefa T - potrzebny krem/fluid 11.08.03, 11:06
        Matować - przede wszystkim, cos co można nakładać np. pod podkład n/dzień,
        oczywiście działanie przeciw zaskórnikom wskazane :).
    • kurczak1976 Re: Strefa T - potrzebny krem/fluid 11.08.03, 13:24
      Jest taki super zel Lancome na strefe T (nie pamietam jak sie nazywal bo oni
      maja takie skomplikowane te nazwy) ale bardzo dobry. Mozna nim poprawiac
      wyglad cery w ciagu dnia. Nie wierzylam poki nie sprawdzilam. Twarz sie wogole
      nie swieci.
      Jedyny minus to cena (jak dla mnie troche wysoka no ale coz za jakosc sie
      placi).
      Sorry, ze zapomnialam pelnej nazwy ale w perfumerii napewno beda wiedziec o co
      chodzi:O)
      Pozdrawiam
      • Gość: agatka_s Re: Strefa T - potrzebny krem/fluid IP: *.acn.pl 11.08.03, 18:30
        Ten żel Lancome to T-Controle, matuje bardzo mocno, skóra się nie świeci
        bardzo długo. Jest bardzo wydajny bo używa się go odrobinkę. Fluid w sensie
        podkładu najlepiej matujący jaki znam jest Teint Soft Sensation Diora.

Dobry dla skóry mieszanej bo się dostosowuje do jej różnych części jest też
        Adaptive Lancome (ale on już nie matuje).

Pozdrawiam
    • Gość: Dagmi Re: Strefa T - potrzebny krem/fluid IP: *.spray.net.pl 11.08.03, 16:56
      Moj chłopak ma bardzo tłusta cere i na strefe T uzywa kremu Yves Rocher z serii
      Bio-specyfic regulation. Jest bardzo zadowolony. Oprocz kremu na strefe T są z
      tej serii tez inne kosmetyki regulujące. Moze warto sprobowac, bo cena
      przystępna:)
      • Gość: aga Re: Strefa T - potrzebny krem/fluid IP: *.chello.pl 11.08.03, 18:14
        u mnie sprawdził się, co prawda nie tylko na strefie T ale na całej buźce,
        fluid skin pure Lancastera(wiem,że jest jeszcze w postaci kremu, ale wersja we
        fluidzie jest lżejsza)- Biopur Biothermu(też fluid)i jeszcze serum(tak tak)
        Clarinsa-Ultra Matte day, natomiast efekt mierny(do 3 godz) był po: Clarinsie
        Mat-expres,Chanel t-mat,Lancomie T.control i Mat+,i Shiseido niepamiętam nazwy
        z serii Purenesse, ale jak wiesz co jednemu nie służy dla innego może okazać
        się świetne także niestety musisz sama wypróbować:))Pozdrawiam i życzę Ci, abyś
        znalazła idealny krem, bo ja mam już szczerze dosyć ciągłego szukania i
        próbowania:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka