misiulkowa 29.01.08, 19:44 Zdecydowałam się na zakup prostownicy GA.MA, czy lepsza ceramiczna, czy turmalinowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ambuk Re: Prostownica GA.MA 08.02.08, 12:45 Mam ceramiczną-jestem bardzo zadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mja Re: Prostownica GA.MA IP: *.e-wro.net.pl 10.02.08, 20:16 Moja ma trzy warstwy: ceramiczną,turmalinową,teflonową. Nie wiem, czy to chwyt reklamowy jedynie, czy rzeczywiście ma to znaczenie. Co ciekawe, obsługa sklepu nie potrafi udzielić wiarygodnych informacji. Byłoby miło, gdyby nasz forumowy ekspert zajął stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ef Re: Prostownica GA.MA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.08, 15:45 Ja mam turnalinowa, jest ok. Ale to nie wazne- twoich wlosow nie uszkodzi powloka prostownicy tylko temperatura!!! Nie licz na to ze jesli wyprostujesz sobie wlosy przy 200 stopniach to nic im nie bedzie.Rownie dobrze mozesz uzywac zelazka. I dajcie spokoj sprzedawcom, oni tez nie sa wszechwiedzacy... Odpowiedz Link Zgłoś