agiee1988 16.02.08, 12:25 ocencie moje brwi. czy wypadaloby isc do kosmetyczki? wczotsj je regulowalam i nie wiem co tym samym osiagnelam img504.imageshack.us/img504/4425/dsc001234kg9.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
desiree11 Re: czy moje brwi sa paskudne? 16.02.08, 12:30 Sa bardzo niewyrazne, moze podkresl je najpierw jakas kredka. Trudno ocenic. Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: czy moje brwi sa paskudne? 16.02.08, 12:34 wlasnie ze wogole kredek nie uzywalam i nie wiem jaka by uzyc by wygladac naturalnie. a mam nie wyrazne bo jestem blondyneczka, i tez ze nie mam tak gestych, img179.imageshack.us/img179/4742/dsc001290dz1.jpg moze tu bedzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: czy moje brwi sa paskudne? 16.02.08, 12:41 Ja myślę, że wizyta u kosmetyczki jest konieczna :) Twoich brwi po prostu nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: czy moje brwi sa paskudne? 16.02.08, 12:45 przyjaciolka odradzala henne, bo bym wygladala nie naturalnie i nie mam gestych brwi ([pojedycznie wloski "gdzieniegdzie" i mam "przeswity"). wiec nie wiem jak mozna przyciemnic, lub tez sprawic ze beda gestsze. wczesniej, tj przed regulacja robiana przez siostre, moje brwi byly jeszcze jazsniejsze, prawie jak blond. teraz sa ciemniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: czy moje brwi sa paskudne? 16.02.08, 12:50 Nie słuchaj koleżanek tylko poradź się specjalistki, na pewno Ci coś doradzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: czy moje brwi sa paskudne? 16.02.08, 12:56 niby to duzo nie kosztuje bo 7-10 zl, ost jak mi hennowala rzesy to kosmetyczka powiedziala ze powinnam sprobowac skorzystac z regulacji, ze przydaloby mi sie to. zgodzilabym sie pewnie i zostac na to, jednak chlopak przyszedl do gabinetu i powiedzial mi ze jest umowiony wiec powinnismy wyjsc (zreszta ja tylko poszlam na henne rzes). po wyjsciu z salonu powiedzial kosmetyczka chce mnie tylko naciagnac, a moje brwi sa ok. no ale to gust faceta, jemu to obojetne pewnie . Odpowiedz Link Zgłoś
moniskaa7 Re: czy moje brwi sa paskudne? 16.02.08, 13:24 są ok , jesli jestes blondynką , to nie rob zadnej henny , bo bedzie to nieladnie wygladac,pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: czy moje brwi sa paskudne? 16.02.08, 13:41 No co wy pieprzycie, przecież może zrobić hennę brązową czy nawet blond, niekoniecznie od razu paskudną czarną! Koniecznie zrób hennę (byle nie ciemną) i potem reguluj, najlepiej u kosmetyczki, bo sama sobie chyba jeszcze nie radzisz... Odpowiedz Link Zgłoś
moniskaa7 Re: czy moje brwi sa paskudne? 16.02.08, 14:04 czern i braz stanowczo odpada..mozesz zrobic blond , chociaz ja nie widze potrzeby...do kosmetyczki moim zdaniem mozesz sie uddac na regulacje jedynie( choc nie jest zle,ok) ale nie postarzaj sie nienaturalną braz henną Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: czy moje brwi sa paskudne? 16.02.08, 15:24 moniskaa7 napisała: nie postarzaj sie > nienaturalną braz henną Racja, lepiej się upiększ naturalnym, odpowiednio dobranym kolorem :) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: czy moje brwi sa paskudne? 16.02.08, 15:26 koniecznie zrob coś z tymi brwiami!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: czy moje brwi sa paskudne? 16.02.08, 15:46 kupilam brazowa za 2 zl kredke, to moje brwi po uzyciu jej img247.imageshack.us/img247/6940/dsc0013676ko2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka87 Re: czy moje brwi sa paskudne? 18.02.08, 12:31 Chyba przesadzasz malange, moim zdaniem nie jest zle. Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: czy moje brwi sa paskudne? 16.02.08, 16:09 Kosmetyczka wskazana. Wydaje mi sie, ze zle dobralas ksztalt swoich brwi do twarzy, choc to trudno w 100% ocenic widzac tylko troche oczu ;) No i sa za jasne- kosmetyczka moze cos doradzic, niekoniecznie henne, ale moze np. nauczy Cie zageszczac brwi przy pomocy kredki. Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: czy moje brwi sa paskudne? 16.02.08, 16:39 img99.imageshack.us/img99/2659/dsc00141rh6.jpg tak wygladam Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: czy moje brwi sa paskudne? 16.02.08, 16:48 Bardzo ładna z Ciebie kobieta! I teraz, z pomalowanymi brwiami, efekt jest całkiem, całkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: czy moje brwi sa paskudne? 16.02.08, 17:01 > Bardzo ładna z Ciebie kobieta! > I teraz, z pomalowanymi brwiami, efekt jest całkiem, całkiem. > a dziekuje. czasem patrze na swoja twarz i mowie musze sie zaraz pomalowac bo paskudnie wygldam. np w 1 lusterku wygldam miodzio. ide do innego i widze paskudztwo. jak mi siostra depilowala z 30 minut brwi to mowilam ze chce takie "kociczne" czyli takie zalamane / \ potem nie depilowalam tych brwi i jakos tak mnie naszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
poolato Re: czy moje brwi sa paskudne? 16.02.08, 19:04 Czasem przy rzadkich brwiach lepszym wyjściem jest przyciemnienie delikatnie matowym cieniem (np. brązowym) albo specjalnymi preparatami do brwi (ja mam taką paletkę do brwi Sephory, jest też wersja dla blondynek), bo kreski zrobione kredką czasem są zbyt widoczne na skórze. Zależy jak się zrobi. Niech Ci kosmetyczka wyrówna co trzeba, a potem sobie będziesz wyskubywać sukcesywnie odrastające włoski i przyciemniać. Zaznaczone brwi dodają twarzy wyrazu :). Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: czy moje brwi sa paskudne? 16.02.08, 21:13 masz lagodne rysy twarzy i takie zalamane "kociczne", jak to nazywasz, niezbyt beda ci pasowac moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: czy moje brwi sa paskudne? 16.02.08, 20:35 W calosci znacznie lepiej ;) Ale i tak cos mi z tym ksztaltem Twoich brwi nie lezy... i chyba sa nieco nierowno zrobione... Moim zdaniem poprawka u kosmetyczki konieczna, ale pozniej, jak juz ktos pisal, mozesz sobie z powodzeniem radzic sama :) Odpowiedz Link Zgłoś
fifi.only Re: czy moje brwi sa paskudne? 16.02.08, 20:54 paskudne nie są, spokojnie:) ale konieczna wizyta u kosmetyczki, nada kształt, pokaze i będziesz mogła sama potem sobie poprawki robić Odpowiedz Link Zgłoś
kajot34 Re: czy moje brwi sa paskudne? 16.02.08, 21:17 masz bardzo ładne usta...i dziewczyny dobrze mówią-idz do kosmetyczki,ona wyreguluje Ci odpowiednio brwi,tylko nie za cienkie zrób. Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: czy moje brwi sa paskudne? 16.02.08, 21:45 a dziekuje za usta . moze sie wybiore, pradopodobnie w poniedzialek.pojde znow tam gdzie bylam na hennie rzes.duzo nie kosztuje. pani powiedziala ze regulacja kosztuje 7 zl. jak robilam u jej chyba corki(mowila jednej pani ze mama bedzie kiedy indziej, a ta co robila rzesy mnie byla starszawa) paznokcie tj manicure to przyszla pani na henne rzes i brwi i zaplacila 13 zl. ja mam wrazenie ze masz krzywe brwi z natury.ze mam jedna powieke bardziej opadajaca, dzieki temu i brew jest nizej.... a moze to tylko wrazenia? zapytam kosmetyczki czy mnie sie zdaje :P ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mk0615 Re: czy moje brwi sa paskudne? 17.02.08, 10:05 Każdy, kto przeczyta którykolwiek z Twoich postów domysli się, że jesteś "blondyneczka". Odpowiedz Link Zgłoś
malange Mk miło Cię znów widzieć :) 17.02.08, 20:00 > Każdy, kto przeczyta którykolwiek z Twoich postów domysli się, że > jesteś "blondyneczka". Ja myślę, że jest o wiele gorzej: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=75477479&v=2&s=0 :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
estraq Re: Mk miło Cię znów widzieć :) 17.02.08, 20:44 Ech... ja też już nie mogę czytać tych postów... Odpowiedz Link Zgłoś
malange Estraq 17.02.08, 20:51 Ale ona tak na poważnie? Bo to jest albo superprofesjonalny troll albo... boję się pomyśleć :D Odpowiedz Link Zgłoś
victim-girl Re: Estraq 17.02.08, 21:02 O boże...ja tej dziewczyny nie rozumiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
monikaww2 Re: malange 17.02.08, 21:06 ,,blondyneczka ..blondyneczką'' ale z Ciebie malange to dopiero głupia ci..:D pozdrawiam wszystkie niedowartościowane..(czyt.malange itp) Odpowiedz Link Zgłoś
victim-girl Re: czy moje brwi sa paskudne? 17.02.08, 16:19 Idź do kosmetyczki, lekka henna nie zaszkdzi a efekt nie powinien byc nie naturalny bo jesli wybierzesz osobe profesjonalna, ktora sie na tym zna to bedziesz piekniejsza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: czy moje brwi sa paskudne? 17.02.08, 23:15 dobrze ze jutro wczesnie koncze. chlopak sobie zazartowal i powiedzial ze sam mi moze taka... mocnooo czarna nalozyc :P. zobaczymy co powie kosmetyczka.powiem jej ze chce normalna grubosc i cos naturalnego Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: czy moje brwi sa paskudne? 18.02.08, 11:14 możesz podkreślić brwi ciemnym cieniem do powiek, np. brązem, nakładanym pędzelkiem. to da delikatniejszy efekt niż kredka czy henna. Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: czy moje brwi sa paskudne? 18.02.08, 14:15 jestem juz po hennowaniu i regulacji.prosilam o dyskretne i naturalne brwi. img216.imageshack.us/img216/9126/image14555pj6.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
greta-garbooo Re: czy moje brwi sa paskudne? 18.02.08, 14:19 no, o niebo lepiej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: czy moje brwi sa paskudne? 18.02.08, 14:33 jestem nieco zestresowana bo widzial brwi tylkio chlopak (chociaz sie troszke posmiewal ze jestem zaczerwieniona), ale powiedzial ze ladne a w szkole boje sie troszke pokazac, zaraz zaczna sie pytania :) no i zaplacilam 13 zl tylko :) brazowa henna i reglacja. az sie poplakalam, ale kosmetyczka szybko skubie, jakis chyba motorek ma ;P Odpowiedz Link Zgłoś