jaga1973 12.03.08, 20:00 Mam pytanie do osób, które stosowały opalanie natryskowe - na jak długo pozostaje efekt opalenizny i jak często należy zabieg powtarzać (chodzi mi o delikatny efekt, nie ciemny brąz)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
migotka_bober Re: opalanie natryskowe 13.03.08, 13:36 up bo tez jestem zainteresowana:) Odpowiedz Link Zgłoś
littlequeen Re: opalanie natryskowe 13.03.08, 19:10 Nie polecam nikomu opalania natryskowego. Nie warte swojej ceny,kolor opalenizny lekko pomarańczowy,brudzi ubrania,zmywa się już pod dwóch kąpielach. Naprawdę lepiej zainwestować w fajny balsam brązujący niż wydawać ponad 100 zł na coś takiego. Ze swojej strony polecam L'oreal Nutri Bronze. Odpowiedz Link Zgłoś
exmaas Re: opalanie natryskowe 15.03.08, 07:50 Ja stosowalam takie opalanie,ale tak jak moja poprzedniczka kolor byl lekko pomaranczowy.Niezbyt dobrze sie czulam.Zaciekow jako takich nie bylo,bo po opalaniu przetarlam sie delikatnie chustkami higienicznymi.Wiesz i chyba tez uwazam,ze nie warte swej ceny.Wole raz na jakis czas solarium i balsam brazujacy Ziaji.Ale tez rozcienczam go (w dloniach)z innym balsamem zwyklym ,nawilzajacym,bo tez latwo o zacieki. Odpowiedz Link Zgłoś
jaga1973 Re: opalanie natryskowe 17.03.08, 10:58 Dziękuję za odpowiedzi :) Właśnie testuję mus samoopalający lirene - na razie jestem zadowolona :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
1katarynka Re: opalanie natryskowe 07.04.08, 16:21 no strasznie drogie 100 zł i starcza tylko na kilka dni? ja sobie zafundowałam za całe 17 zł komplet brązujący dove - balsam brązujący + krem do twarzy i jestem super zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś