Gość: ElBa IP: 192.168.102.* 31.12.01, 22:04 Doprowadza mnie do szału skubanie włosków na "wąsach" i brodzie. Czy ktoś wie, gdzie w Krakowie można poddać się depilacji laserowej i ile to kosztuje? Bardzo proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ala23 Re: depilacja włosków na twarzy 04.01.02, 16:37 Nie wiem wprawdzie, ile kosztuje depilacja laserowa w Krakowie, ale na Twoim miejscu sprowalabym najpierw uzyc zwyklego wosku do depilacji twarzy w plasterkach, np. Tanita. skuteczne, tanie, dziala przez pare tygodni, a sama depilacja zajmuje moment. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: depilacja włosków na twarzy IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 13:09 Sama mam ten problem, z braku czasu stosuję wosk sama w domu, choć dużo lepiej robi to kosmetyczka. Zwykle usuwanie "wąsików" ciepłym woskiem kosztuje 10-20 zł, i polecam gorąco, bo ma się spokój na 3-4 tygodnie, a skóra jest gładka i nie podrażniona. Nie odważyłabym się depilacji laserowej, bo boję się efektu i ceny (kilkaset złotych), choć wiem, że jest jakieś CENTRUM ESTETICA , właśnie w Krakowie. Powinni mieć stronę www. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElBa Re: depilacja włosków na twarzy IP: 192.168.102.* 05.01.02, 16:03 Aniu i Alu, dziękuję za radę. Dotychczas nie stosowałam wosku, bo obawiałam sie, że to bardzo boli ale w końcu trzeba spróbować czegoś skuteczniejszego niż skubanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: depilacja włosków na twarzy IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 13:53 Nie bój się, nie jest to bardzo miłe, ale trwa ułamki sekund. Naprawdę polecam Ci wizytę u kosmetyczki i wydanie 15-20 złotych; kiedyś chciałam zaoszczędzić więc sama się obsłużyłam.........Problem w tym, że sama nie mam wyczucia, no i zamiast przyłożyć plaster z woskiem i oderwać JEDEN RAZ, powtórzyłam czynność kilkakrotnie. I miałam przez tydzień STRUPY!!!! Pozdrawiam, Anka. Odpowiedz Link Zgłoś