madziula10 30.08.03, 12:37 Poszukuje dobrej odżywki do włosów farbowanych które ostatnio bardzo mi wypadają!Może być również z salonu kosmetycznego ale aby była dobra, czy możecie mi coś polecić. Z góry dziękuje za podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kerry Re: Odżywka do włosów farbowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 14:05 Profesjonalny Loreal z salonu. Taka seria do włosów farbowanych sa tam 3 szampony (ja używam sos repair) i 4 odzywki w tym jedna w takim pudeleczku jak krem. Są bardzo dobre nawet dla tak zniszczonych włosów jak ja mam (wielokrotne rozjaśniania i przyciemniania na zmianę). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madusiak Re: Odżywka do włosów farbowanych IP: *.acn.pl 31.08.03, 00:37 wiesz co ja mialam ten sam problem tzn wypadajace wlosy i nic nie pomagalo.... dermatolog kazal mi kupic w aptece Alpicort E to taki plyn na wypadajace wlosy drogi bo 54 zeta ale wyjatkowo pomocny! Odpowiedz Link Zgłoś
sunshine_23 Re: Odżywka do włosów farbowanych 31.08.03, 10:46 madziula10 napisała: > Poszukuje dobrej odżywki do włosów farbowanych które ostatnio bardzo mi > wypadają!Może być również z salonu kosmetycznego ale aby była dobra, czy > możecie mi coś polecić. > Z góry dziękuje za podpowiedzi. hej!ja moge polecic odzywke-maske(woskową) o nazwie "Vax"-stosowana jest ona nawet po chemioterapii.Mozesz ja kupic w kazdej aptece (w cenie ok.20 zł. za dosyc duze pudełko) w 2 wersjach :do jasnych włosów lub ciemnych.Ja stosowałam.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Odżywka do włosów farbowanych IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 13:18 mnie wystarcza Gliss Kur, a z salonu to mój kolega jest zadowolony z Wella Professional. natomiast poprzedniczka miała na myśli odżywkę Henna Wax Treatment, o której rzeczywiście słyszałam prawie same pozytywne opinie. Odpowiedz Link Zgłoś