Gość: Kate IP: *.sobieski.com.pl 02.09.03, 16:03 Poszukuję w miarę przyzwoitego cenowo i jakościowo dobrego Studia Paznokci w Warszawie. Proszę o dokładne namiary. Dzięki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: graid Re: Żelowe paznokcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.03, 23:03 ja tez- moze ktos pomoze???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: Żelowe paznokcie IP: *.sobieski.com.pl 03.09.03, 08:22 No dziewczyny gdzie jesteście???? Tylko adres i cena. Proszę........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIVIA Re: Żelowe paznokcie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 11:28 JEŚLI NIE MACIE DALEKO TO POLECAM PIASECZNO . JEŚLI JESTEŚCIE ZAINTERESOWANE TO MOGE PODAĆ NAMIAR DO DZIEWCZYNY KTÓRA ROBI ŁADNIE I DOKŁADNIE . CENY NAPEWNO NISZSZE OD WARSZAWSKICH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: Żelowe paznokcie IP: *.sobieski.com.pl 03.09.03, 15:30 ja mieszkam na Tarchominie, więc do Piaseczna to troszkę daleko mam;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 [...] 02.09.03, 23:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś