luscious23 29.04.08, 18:33 czy ktoras z was uzywa badz uzywala podklad z Vichy? jesli tak to czy jestescie zadowolone, zastanawiam sie nad kupnem, dzieki!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green-aria Re: podklad z Vichy 29.04.08, 18:49 Mam cerę mieszaną i dla mnie doskonały jest podkład Norma Teint Vichy. Odpowiedz Link Zgłoś
luscious23 Re: podklad z Vichy 29.04.08, 18:54 Tez mam skore mieszana.. i o ten podklad mi chodzi a jak dlugo sie utrzymuje? Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka87 Re: podklad z Vichy 29.04.08, 21:08 Odradzam podklad NormaTeint. Jest leciutki jak piorko, wiec dobry na lato, ale to jego jedyna zaleta. W ogole nie kryje, kiepski efekt matujacy. Cena nieadekwatna do jakosci. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: podklad z Vichy 30.04.08, 09:34 A ja go polecam, takze dlatego że ma filtr SPF 20 i faktycznie jest lekki i mało kryje, ale akurat dla mnie to nie problem, mam ostatnio ładą, równa cerę bez wiekszych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
nauta_ Re: podklad z Vichy 29.04.08, 18:55 Ja mam też mieszaną, ale mi pasuje bardziej aera teint matujący. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: podklad z Vichy 29.04.08, 20:45 mam aera teint i uwielbiam go. co prawda uzywam rzadko ale jest naprawde swietny mialam tez normateint ale wysuszał Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: podklad z Vichy 29.04.08, 21:16 vichy ma 6 rodzajów podkładów (aera tient mat, aera tient satine, dermablend fluid, dermablend kompakt, normatient, flexilift) i 2 rodzaje kremów koloryzujących lumineuse. interesuje cię coś konkretnie? Odpowiedz Link Zgłoś
luscious23 Re: podklad z Vichy 30.04.08, 00:50 interesuje mnie podklad z serii aera teint matujacy Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: podklad z Vichy 30.04.08, 12:59 ja go mam. jest bardzo delikatny, nie tworzy maski, wygląda na twarzy bardzo natyralnie. jakos szczególnie nie matuje jeżeli chodzi o spektakularny efekt Odpowiedz Link Zgłoś