Gość: axis IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 18:33 BArdzo prosze o opinie pan, ktore go stosowaly. Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: S. Re: krem oliwkowy ZIAJA IP: *.widzew.net / 10.20.23.* 12.09.03, 21:03 Od dłuzszego czasu używam kosmetyków Ziaja m.in. kremu oliwkowego i kozie mleko.Dla mnie oba są super, dobrze natłuszczają , skóra jest po nich naprawdę gładka.Polecam Ci również balsam oliwkowy tej firmy, naprawdę wygładza skórę , też bardzo dobrze natłuszcza,dobrze się wchłania , nie zostawia tłustej warstwy jak np. po oliwce.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axis1 Re: krem oliwkowy ZIAJA IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 13.09.03, 08:55 dziekuje za ODP :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: king Re: krem oliwkowy ZIAJA IP: 217.113.226.* 13.09.03, 10:00 ja tez jestem z niego bardzo zadowolona. stosuje go jedynie na noc (no, chyba, ze wlasnie jest mrozna zima - to wtedy sprawdza sie rewelacyjne podczas mroznych spacerow) - bo jest bardzo tlusty, ale rano moja skora jest bardzo gladka i mila w dotyku. goraco polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isa Re: krem oliwkowy ZIAJA IP: *.artcom.pl / *.jawnet.pl 13.09.03, 13:46 Ziaja jest ogólnie dobra. Ten krem jest wg mnie bardzo tłusty - mnie akurat nie podchodził - ale jeśli o natłuszczenie chodzi, to jest skuteczny :P Odpowiedz Link Zgłoś