joasia875 28.05.08, 10:47 kobitki powiedzcie jakich kolorow uzywacie do malwania oczu??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
extreme_honey Re: do brazowookich;) 28.05.08, 10:48 Róż, fiolet, brąz, beż. W zieleni źle się czuję. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: do brazowookich;) 28.05.08, 11:22 U mnie: brązy, pomarańcz, róż, fiolet, zielenie (rzadko), błękitny (rzadko i nie wtedy, kiedy akurat mam włosy rude). Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: do brazowookich;) 28.05.08, 12:30 Najczęściej używam cieni beżowych i brązowych oraz jasnych perłowych. Dosyć często szarych i czarnych. Rzadziej zielonych, fioletowych, pomarańczowych - te trzy najczęściej latem. Wszystkich tych kolorów używam w różnych odcieniach - od jasnych do ciemnych. Od jakiegoś czasu próbuję też cienie matowe, w kolorach brzoskwiniowo-morelowym i łososiowym. Unikam cieni błękitnych, niebieskich, różowych. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: do brazowookich;) 28.05.08, 12:43 I jeszcze mnie naszła taka refleksja czytając pozostałe wypowiedzi ;) Ja jestem jasną blondynką o piwnych oczach i w wymienianym w każdym komentarzu różu wyglądam fatalnie i wyjątkowo tandetnie. Podobnie w różnych odcieniach niebieskiego. Także bardzo dużo zależy też od koloru włosów:) Odpowiedz Link Zgłoś
emzetem Re: do brazowookich;) 28.05.08, 13:49 A masz jasną czy ciemną oprawę oczu? Ja mam włosy blond (ale farbuję na przeróżne odcienie brązu :)), oczy piwne, ale czarne brwi i czarne długie rzęsy. Do tego bardzo jasna cera. Ładnie mi w delikatnych odcieniach różu, fioletu, złota, brudnej bieli, grafitowego. W każdej mocnej, nacysonej barwie na powiece wyglądam wulgarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
miranda.hobbes Re: do brazowookich;) 28.05.08, 12:32 ostatnio mocny róż i czerwień:) czasem zgniła zieleń, gdy chcę mocniej zaakcentować oczy brązów nie znoszę fiolet ładnie współgra z brązowymi oczami Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: do brazowookich;) 28.05.08, 13:32 Szary gołębi, szary beżowawy, grafit,fiolet, śliwka, trawiasta zieleń,chłodny róż - mam ciemne włosy, brązowe oczy i jasną karnację. Odpowiedz Link Zgłoś
graffffi Re: do brazowookich;) 28.05.08, 16:26 na wstępie piszę, ze mam czarne włosy,bardzo ciemne oczy oczywiście w czarnej oprawie i ciemną karnacje. Cieni do powiek używawam różowych i niebieskich. Odpowiedz Link Zgłoś