rozbrykana25 02.06.08, 02:21 zawsze przed miesiączką odczuwam obrzęk piersi.. oprócz tego fatalny nastrój i ogólna niechęć..możecie mi coś doradzić? jakiś preparat ziołowy najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natka1983 Re: ból przed miesiaczką 02.06.08, 05:35 Mam to samo, plus nieziemski apetyt na wszystko.:/ Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaj_siwunia Re: ból przed miesiaczką 02.06.08, 20:29 zajrzyjcie na forum Zdrowie. :) mam tak samo. Dobrze mi robi na te parę dni odstawienie kawy i czarnej herbaty. Piję ziółka (zwłaszcza koper włoski i anyż,raz bo lubię, a dwa bo trochę rozkurczają). Na mega ból (a także na noc) środek nieprzyjemny ale skuteczny - pyralgina w czopkach (na receptę niestety). Bardzo pomaga też Kot leżący na brzuchu i wygrzewający bolące miejsce niczym termoforek :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozbrykana25 Re: ból przed miesiaczką 13.06.08, 09:55 a słyszałyście o takim specyfiku jak Femal Forte? kilka dni temu przeczytałam o nim na forum i mam zamiar sprobować..może ulży mi wreszcie :) Odpowiedz Link Zgłoś