czarnamajka75 07.06.08, 14:23 czy ktos to stosowal i czy naprawdę mdziała ?jak długo czeka sie na pierwsze efekty i jak radziłyście sobie z okropnym smakiem/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omniabulgari Re: ineov cellulit 08.06.08, 12:10 u mnie nie zadzialal mimo malego stopnia cellulitu. Stosowalam na jesieni cala 3 miesieczna kuracje do picia. Odpowiedz Link Zgłoś
marylou_tiel Re: ineov cellulit 09.06.08, 10:11 A u mnie dziala:) Jestem na czwartym opakowaniu, roznica w stosunku do stanu sprzed pierwszego zauwazalna, a uda mialam wtedy naprawde wstretne. Dodatkowo sie masuje, smaruje i ruszam. Smak - na poczatku byl blee, pilam duszkiem, potem przywyklam. A opakowanie, ktore teraz pije, jest w ogole jakies lepsze w smaku. Czy to mozliwe, zeby smak zalezal od kraju pochodzenia??? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwka29 Re: ineov cellulit 16.06.08, 13:11 witam, też chciałabym zacząć stosować kurację tabletkami?? Czy są po nich jakieś efekty?? Odpowiedz Link Zgłoś
korusiar Niestety na razie nie widzę żadnej różnicy... 16.06.08, 14:31 Łykam te kapsułki od dwóch tygodni ale na razie nie widzę efektów. Pocieszam się, że niektóre z nas muszą przeprowadzić całą 3- miesięczną kurację żeby zobaczyć jakiekolwiek zmiany. Każdy organizm reaguje inaczej. Ale nie zniechęcam się i nadal je stosuję. Dam znać jeśli w międzyczasie coś się zmieni. Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
myshorrek Re: ineov cellulit 09.06.08, 11:00 ja jestem w polowie pierwszego opakowania, bardzo wierze w ten specyfik choc narazie moj cellu ani drgnie :D smak truskawkowy - obrzydlistwo,ale pije duszkiem wiec nie jest zle :D Odpowiedz Link Zgłoś
mm8502 Re: ineov cellulit 16.06.08, 14:44 ja jestem po 5 opakowaniach tyle ile zaleca producent (3 m-ce), efekty są, myślę, że jakbym stosowała dietę i więcej ruchu to byłoby jeszcze lepiej. ale i tak jestem zadowolona. ja polecem ten specyfik Odpowiedz Link Zgłoś
szonik1 Re: ineov cellulit 17.06.08, 22:05 Ja od tygodnia łykam tabletki i dużo się ruszam (nie od tygodnia tylko ogólnie siłka kilka razy w tygodniu i spacery)i nie wiem,czy to tylko moje pobożne życzenia,ale cellulit jakby mniejszy... Odpowiedz Link Zgłoś
myshorrek Pytanie... 18.06.08, 08:30 skonczylam pierwsze opakowanie (minimalny efekt,ale jest). i mam pytanie czy kolejne mozna rozpoczac od razu czy wymagana jest jakas przerwa? pyt nr 2. czy ktos jeszcze zaczyna kolejne?a moze konczycie na pierwszym? Odpowiedz Link Zgłoś
marylou_tiel Re: Pytanie... 18.06.08, 09:22 Mozesz od razu zaczynac nastepne, przerwa nie jest wymagana. Cala kuracja powinna trwac 3 miesiace, czyli 6 opakowan, zatem lepiej nie konczyc na pierwszym opakowaniu, tylko pic dzielnie w nadziei na rezultaty. Odpowiedz Link Zgłoś
szonik1 Re: Pytanie... 22.06.08, 10:23 Ja kończę niedługo pierwsze i od razu kupuję drugie,jestem zadowolona z efektu,skóra jest napięta i w ogóle jakaś inna,zniknęły grudki,po drugim opakowaniu pewnie będzie trzecie...do tego chodzę na siłownię i jeżdzę w domu na rowerze stacjonarnym. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczna.dziewczyna Re: Pytanie... 22.06.08, 11:34 Po co dublujecie wątek sprzed paru tygodni, w którym było kilkadziesiąt postów na temat tego specyfiku? W tym piszecie dokładnie o tym samym. Odpowiedz Link Zgłoś