Dodaj do ulubionych

otwarcie H& M...

19.09.03, 13:28
Wlasnie wrocilam.
Dziki tlum, goraco, telewizja, ale bez rewelacji. Zrobili pompe z
odliczanka, nawet fajnie, tylko pozniej tak sobie. Liczylam na super
promocje a tu guzik...
A jak Wasze opinie?
Obserwuj wątek
    • mandra Re: otwarcie H& M... 19.09.03, 13:41

mnie tam nie bylo i pewnie nie bedzie, ale dla fanatyczek
      - widzialam w jankach plansze, ze i tam sie otworza....

m.
      • Gość: livia Re: otwarcie H& M... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 14:32
        czy możesz podać nowy adres? A w Jankach kiedy otwarcie?
        • anek-25 Re: otwarcie H& M... 19.09.03, 14:39
          a ja se kupilam kupe ciuchow. widzialas mnie pasikonna? zanabylam spodnie z
          krokiem w kolanach, super to wyglada przy mojej figurze, az na mnie robole w
          legionowie gwizdali. yo, madafaka! kupilam tez sweterek jak od tommiego, ale za
          9,90. yo, madafaka.
        • anek-25 Re: otwarcie H& M... 19.09.03, 14:39
          a ja se kupilam kupe ciuchow. widzialas mnie pasikonna? zanabylam spodnie z
          krokiem w kolanach, super to wyglada przy mojej figurze, az na mnie robole w
          legionowie gwizdali. yo, madafaka! kupilam tez sweterek jak od tommiego, ale za
          9,90. yo, madafaka.
          • Gość: livia Re: otwarcie H& M... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 14:43
            yo yo anek-25 a podasz adres ewentualnie lokalizacje? yo yo nara.
            • anek-25 Re: otwarcie H& M... 19.09.03, 14:47
              yo! jeden jest w wola park, drugi na marszalkowskiej w gc, trzeci bedzie w
              promenadzie, a czwarty w jankach,a piaty w gm. yo madafaka! a ciuchy
              oldskulowe, yo!
              • Gość: livia Re: otwarcie H& M... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 14:58
                yo yo Anek-25 dzięki nornalnie siemano
                • Gość: żabka Re: otwarcie H& M... IP: *.acn.pl 19.09.03, 17:00
                  livia. ty olej anek-25. to kiepska proba osmieszenia anexxy [nie wiem czy ja
                  znasz] i nalezy jej sie ignor...
                  przkre patrzec jak ludzie z nudow[???], zawiści[???] posuwaja sie do takich
                  rzeczy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka