pasikonna 19.09.03, 13:28 Wlasnie wrocilam. Dziki tlum, goraco, telewizja, ale bez rewelacji. Zrobili pompe z odliczanka, nawet fajnie, tylko pozniej tak sobie. Liczylam na super promocje a tu guzik... A jak Wasze opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandra Re: otwarcie H& M... 19.09.03, 13:41 mnie tam nie bylo i pewnie nie bedzie, ale dla fanatyczek - widzialam w jankach plansze, ze i tam sie otworza.... m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: livia Re: otwarcie H& M... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 14:32 czy możesz podać nowy adres? A w Jankach kiedy otwarcie? Odpowiedz Link Zgłoś
anek-25 Re: otwarcie H& M... 19.09.03, 14:39 a ja se kupilam kupe ciuchow. widzialas mnie pasikonna? zanabylam spodnie z krokiem w kolanach, super to wyglada przy mojej figurze, az na mnie robole w legionowie gwizdali. yo, madafaka! kupilam tez sweterek jak od tommiego, ale za 9,90. yo, madafaka. Odpowiedz Link Zgłoś
anek-25 Re: otwarcie H& M... 19.09.03, 14:39 a ja se kupilam kupe ciuchow. widzialas mnie pasikonna? zanabylam spodnie z krokiem w kolanach, super to wyglada przy mojej figurze, az na mnie robole w legionowie gwizdali. yo, madafaka! kupilam tez sweterek jak od tommiego, ale za 9,90. yo, madafaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: livia Re: otwarcie H& M... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 14:43 yo yo anek-25 a podasz adres ewentualnie lokalizacje? yo yo nara. Odpowiedz Link Zgłoś
anek-25 Re: otwarcie H& M... 19.09.03, 14:47 yo! jeden jest w wola park, drugi na marszalkowskiej w gc, trzeci bedzie w promenadzie, a czwarty w jankach,a piaty w gm. yo madafaka! a ciuchy oldskulowe, yo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: livia Re: otwarcie H& M... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 14:58 yo yo Anek-25 dzięki nornalnie siemano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żabka Re: otwarcie H& M... IP: *.acn.pl 19.09.03, 17:00 livia. ty olej anek-25. to kiepska proba osmieszenia anexxy [nie wiem czy ja znasz] i nalezy jej sie ignor... przkre patrzec jak ludzie z nudow[???], zawiści[???] posuwaja sie do takich rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś