Dodaj do ulubionych

dziwne zmarszczki

03.08.08, 23:36
Od czego takie dziwne zmarszczki? Babka niewiele po 30. Czy to wynik jakiegoś nieudanego liftingu czy botoksu, bo się nie znam? To nie jest photoshop, bo na innych zdjęciach też tak ma, ale nie chce mi się teraz odszukiwać więcej zdjęć.

www.pudelek.pl/artykul/4128/tamara_arciuch_chce_byc_slawna/wszystkie_komentarze/
Obserwuj wątek
    • carolla8 Re: dziwne zmarszczki 04.08.08, 06:43
      Taki układ zmarszczek ma. Taka uroda i tyle.
      W ogóle jest zgrabna i ma ładną twarz, a każdy kto sie uśmiecha ma zmarszczki
      /oczywiscie oprócz zabotoksowanych.:))
    • big.rabarbar8 Re: dziwne zmarszczki 04.08.08, 09:02
      wglada normalnie, sladu botoxu u niej nie wodze, bo ma caly wachlarz zmarszczek
      wokol oczu (mimicznych). Nie widze tez prob wypelniania bruzd nosowo-wargowych,
      widac zaginajace sie zmarszczki szyi, wiec ta pani z igla nie jest "za pan brat".
      Kiepskie zdjecie, bo ktos ja umalowal grubo podkladem malo plastycznym,
      upudrowal i oswietlil ostrym swiatlem-co w sumie daloby zmarszczki u
      przedszkolaka (sprobuj sobie poloyc podklad pod oczami, upudruj i strzel
      banana-bedziesz miala zmarchy jak...). Nie dajmy sie zwariowac. Ludzie wychodza
      kiepsko na zdjeciach nie tylko dlatego, ze sa brzydcy jak kupa albo zle
      ponaciagani, czasem winny jest fotograf. A rzy okazji-wczoraj w tv widzialam
      Alicje Majewska (te piosenkarke). Kobieta ma 60 (!!!!!) lat (sprawdzalam w
      wikipedii). Pokazywali jej zdjecia sprzed 37 (!!!!) lat. I nie mam
      watpliwosci-osiagnela szczyty w sprawie korzystania z medycyny estetycznej. Nie
      jest piekna (nie byla nigdy) ale kurcze.. z takiego "wyjsciowego materialu" jak
      ona utrzymac do 60 rz ladna "trzydziestke".. w Polsce...??? Naprawde chyle czola.
      rabarbar

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka