todolomejor 02.10.08, 09:34 Czy wiecie, gdzie w Krakowie można najtaniej kupić produkty La Roche Posay? Z góry dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysek2007 Re: La Roche Posay - Kraków 02.10.08, 20:06 Ja kupuje w aptece na Retoryka (Apteka Ziko). Jak znajdziesz taniej daj znać :) Odpowiedz Link Zgłoś
jatoja23 Re: La Roche Posay - Kraków 01.12.08, 21:33 Proponuje poszukac w necie. Ja od dluzszego czasu kupuje juz tylko w sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
jo-ana77 Re: La Roche Posay - Kraków 02.12.08, 11:56 możesz spróbować znależć na allegro czy ktoś z Krakowa nie ma tych produktów w swojej ofercie wtedy możesz odebrac osobiście, w sklepie stacjonarnym będzie drożej. Zreszta na allegro nawet z przesyłką będzie taniej niz w normalnym sklepie. Ja kiedyś kupiłam w takiej taniej aptece ( niedlako jubilatu) ale tam starszne kolejki. Produkty La Rochę dostępne są w większości lepszych aptek, i właściwie chyba we wszystkich aptekach e dużych centrach chandlowych, więc możesz osbie sprawdzac ceny przy okazji innych zakupów Odpowiedz Link Zgłoś