Dodaj do ulubionych

rewelka na cellulit

IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.02, 18:10
Kupiłam coś niesamowitego: Żel Cynamonowy firmy Afrodita. Działa fantastycznie,
jeszcze nigdy nie widziałam takich efektów. Słyszałam, że jest cała seria na
cellulit, może ktoś wypróbował resztę?
Obserwuj wątek
    • Gość: aneta Re: rewelka na cellulit IP: 10.130.129.* 15.01.02, 18:42
      jesli mozesz to napisz gdzie mozna go kupic i ile kosztuje.z gory dziekuje.
    • do.ani Re: rewelka na cellulit 15.01.02, 19:58
      Tak, kupiłam w Lublinie całą linię na cellulit: mleczko nawilżające,żel
      cynamonowy, oliwkę do masażu, żel detox pod prysznic, krem na cellulit i
      spodnie do odchudzania. Firma nazywa się KOZMETIKA AFRODITA (dlatego tak
      nietypowo, bo firma ze Słowenii). Ceny naprawdę szokująco niskie, np. żel
      cynamonowy - 32 zł. Pani w sklepie namówiła mnie jeszcze na ponoć największą
      rewelację tej firmy: Serum karotenowe do twarzy(nazywa się Cera Derm Complex) i
      muszę przyznać, że tak świetnie działającego kosmetyku nie miałam. Cera gładka
      jak u niemowlęcia, znikają przebarwienia. Namówiłam koleżankę, która wybrzydza
      nawet na Lancome i Diora i też była zaskoczona skutecznością.
    • Gość: DX Re: rewelka na cellulit IP: *.*.*.* 15.01.02, 20:16
      Wszysko fajnie, ale gdzie mam to kupic ( w Wawie) ? Pomóżcie...
      • Gość: Anka Re: rewelka na cellulit IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 00:57
        No! Ija chcę to wiedzieć!!!!!!!
        • Gość: Xena Re: rewelka na cellulit IP: *.acn.waw.pl 16.01.02, 01:25
          A ja mam pewne wątpliwości co do "uczciwości" tego wątku. Coś mi mówi, że Mela -
          założycielka wątku - i do.ani (entuzjastka), to ta sama osoba. Jest to trudne
          do zweryfikowania, bo Ania się zalogowała, więc nie można porównać adresów
          IP "obu" pań. Ale czy to nie dziwne, że prawie jednocześnie pojawiają się na
          forum wcześniej nieobecne tu (przynajmniej "werbalnie") panie - i wychwalają tę
          samą firmę tak samo entuzjastycznie i bałwochwalczo? Firmę w dodatku chyba mało
          znaną, skoro reszta tak się dopytuje, co to takiego, czym to sie je i gdzie to
          można kupić?

"Ściema" jest zresztą całkiem nieźle pomyślana.
          Po pierwsze - manewr z zalogowaniem się uniemożliwający porównanie IP.
          Po drugie - Mela zachwala jeden produkt Afrodity i pyta o inne.
          Wkrótce "odpowiada" niejaka do.ani i skwapliwie wymienia wszystkie produkty
          firmy, zachwalając ich skuteczność (lepsze niz Lancome) i "śmiesznie niską"
          cenę.
          Po trzecie - Mela jest z Torunia (co widać po IP), więc do.ani na wszelki
          wypadek zaznacza, że kupiła Afroditę w Lublinie.

Moje wątpliwości pogłębia fakt, że nie wierzę w istnienie naprawdę skutecznych
          preparatów wyszczuplających i na cellulitis. Żaden krem nie jest w stanie
          zlikwidować tkanki tłuszczowej. Owszem, może ujędrnić skórę, poprawić jej
          kondycję etc. - ale to wszystko. Podejrzewam, że tę smutna prawdę poznała każda
          kobieta, która próbowała walczyć za pomocą kremów z pomarańczową skórką. Nie ma
          co liczyć na żadne spekatkularne efekty - czy tam "rewelkę", jak chce autorka
          wątku. Dlatego podejrzewam, że to nabijanie w butelkę. Mam nadzieję, że mylę
          się przynajmniej co do tożsamości pań mela i do.ani - ale o kremie-cudzie nic
          mnie nie przekona.
          • Gość: mela Re: rewelka na cellulit IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 15:44
            Przykro mi, Xeno, że tak zareagowałaś na mą wypowiedź (zgadza się, że pierwszy
            raz wpisuję swoje uwagi na Forum - nie wiedziałam, że wiarygodne mogą być tylko
            osoby piszące tutaj regularnie). Wcale nie jestem zaskoczona, że ktoś mi od
            razu odpisał, że też używa tych kosmetyków, w końcu niemożliwe by były tylko w
            moim sklepie. Kosmetyki na cellulit działają, jeśli używa ich się regularnie, a
            nie od święta i wiadomo, że skórki nie zlikwidują, ale poprawią obraz. Tak samo
            nie ma kosmetyków LIKWIDUJĄCYCH zmarszczki ( chociaż wiele firm tym właśnie
            sformułowaniem reklamuje swoje specyfiki). Nie rozumiem, dlaczego jakaś firma,
            tylko dlatego, że jest nieznana na rynku, musi być gorsza od Lancome (a może Ty
            z kolei "uczciwie" reklamujesz tą firmę). Czytam tutaj różne wątki i niektóre
            (np. dot. Privi) zawierają takie informacje, które raczej mają osoby blisko
            związane z producentem , a nie zauważyłam tam takich niemiłych reakcji.
            Pozdrowienia.
            • Gość: Xena Re: rewelka na cellulit IP: *.acn.waw.pl 16.01.02, 16:47
              Jeśli krzywdząco Cię oceniłam - to kajam się i bardzo przepraszam. Zastanowił
              mnie po prostu post do.ani (trochę zbyt natarczywie wychwalający wszystkie
              produkty jednej firmy) i dlatego zaczęłam się zastanawiać, co jest w tym grane.
              I być może powiązałam ze sobą fakty (jak np. to, że obie - Ty i do.ani -
              piszecie na forum po raz pierwszy i że wasze posty doskonale się uzupełniają)
              zupełnie przypadkowe w istocie . Dlatego nie napisałam, że na pewno jesteście
              tą samą osobą i na pewno macie "nieuczciwe" zamiary, tylko, że mam wątpliwości.
              Choć - przyznaję - mogłam te wątpliwości zachować dla siebie.
              Tak więc przepraszam i pozdrawiam.
              • Gość: Anka Re: rewelka na cellulit IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 23:38
                Całe szczęście , że zalogowałam się tu jako Anka i jestem z Warszawy...
                Bo już się trochę bałam , że o mnie chodzi...

Dajcie spokój dziewczyny , co?
                • Gość: Anka Re: rewelka na cellulit IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.02, 00:47
                  A tak w ogóle to dowiem się , gdzie to cudo można kupić np. w Warszawie?
                  • Gość: Helena Re: rewelka na cellulit IP: *.waw.cdp.pl 17.01.02, 09:48
                    Jak chcecie cos naprawde skutecznego do kucie sobie D-Stock Vichy. Daje
                    naprawde przyzwoite rezultaty, ale cudow nie ma. Doskonale ujedrnia i wygadza
                    skore, niweluje celulit o 1-2 stopnie, ale tylko przy dlugotrwalum, uczciwym
                    stosowaniu.
                    Pozdrawiam
                    • Gość: Anka Re: rewelka na cellulit IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 00:41
                      Uczciwe stosowanie? Wiesz , co? Ja uczciwie stosowałam tę rewelację przez rok
                      (potem coś innego , potem znowu przez rok ,itp) i... mało skuteczne. Do tego
                      był masaż , były wklepywania , było wszystko i... niewiele to dało. Za drogo i
                      bez efektów. Dlatego pytam o tytułowe objawienie.
                      • Gość: Helena Re: rewelka na cellulit IP: *.waw.cdp.pl 18.01.02, 11:58
                        Moze to kwestie indywidualne, bo u mnie sie sprawdza doskonale, z tymze ja mam
                        naprawde nieznaczny celulit i dodam ze nie jestem szczuplutka usportowiona
                        osoba. Raczej kawal ze mnie kobity czyli 105-68-98, ale moja mama praktycznie
                        nie ma celulitu, babcia, to nawet nie wie, co to jest. A jednak moja mlodsza
                        siostra juz ma gorsza skore niz ja, wiec moze to oprocz genow takze kwestia
                        diety i jedzenia na jakim nas wychowano??? Ja jestem dzieckiem troche kryzysu,
                        ale prawdziwego jedzenia a moja siostra lat 18 to juz czas gerberow, milupy,
                        odzywek i gotowcow.
                        • Gość: Anka Re: rewelka na cellulit IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.02, 00:09
                          Dokładnie. To kwestia przystosowania preparatu do indywidualnych potrzeb ciała.
                          Ja wypróbowałam już chyba wszystko , co było na rynku i ... efekty są ,
                          oględnie mówiąc , takie sobie. Oczywiście mam swoją teorie na temat swojego
                          wyglądu i nawet zrozpaczone kiwanie głową męża na moje urojenia , nic tu nie
                          pomogą. Swoje wiem. I dlatego w ukryciu poszukuję tego naj.
                          Ale , widzę , ze panna , która zapoczątkowała ten wątek , sprytnie się
                          ulotniła , zostawiajac nas w ... poważaniu. No cóż , będę szukać dalej...
                          Nic nowego.
                          • Gość: okeciak Re: rewelka na cellulit IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 01:06
                            przyznam szczerze ze w warszawie tego cud kosmetyku nie widzialem i nic o nim
                            nie slyszalem a spedzam w sklepach z kosmetykami naprawde duzo czasu .aha i
                            zaznacze odrazu ze nie mam nic wspolnego z chlopcami innej orientacji jak to
                            bylo podejrzewane na innym poscie o kosmetykach
                            • Gość: elve Re: rewelka na cellulit IP: *.netland.gda.pl 19.01.02, 14:59
                              Hej, okęciak, co się tak boisz posądzenia o inną orientację? Przecież nie ma w
                              tym nic złego...
                              pozdrawiam

elve
                          • Gość: mela Re: rewelka na cellulit IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.02, 18:06
                            Tak jak Ty, używałam wielu bardzo mocno promowanych kosmetyków i niektóre
                            działaly w momencie "zażywania", a niektóre wcale. Zauważyłam, że sens ma tylko
                            systematyczne - straszne słowo dla osób oczekujących cudu, nie?, - wcieranie
                            kosmetyków i dlatego szukałam czegoś tańszego niż lubiany przeze mnie preparat
                            Clarinsa starczający na 3 tygodnie. Ten żel cynamonowy nazywa się Body Slim i
                            wyprodukowany jest przez firmę Kozmetika Afrodita - podaję szczegóły dla osób,
                            które chciały wiedzieć coś więcej. Niestety, nie wiem, gdzie go można kupić w
                            Warszawie. Wg mnie działa, ale wiadomo jak to jest z kosmetykami, nie ma
                            takiego, który by pasował każdemu. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny mające bzika
                            na punkcie rzeczywistego czy wyimaginowanego cellulitu.
    • Gość: DX tu to jest... IP: *.*.*.* 24.01.02, 19:15
      podobno to kanal na Polske;) tegoz cud-preparatu;)
      Liberta Poland - e mail: pioan@to.onet.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka