ed75 11.10.08, 15:45 Czy miał ktoś z was zabiegi na fotelu masującym? Podobno świetnie relaksuje i pomaga na bóle kręgosłupa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloneczna.dziewczyna Re: Fotel masujący 11.10.08, 16:08 Ale co taki fotel ma wspólnego z forum Uroda? Odpowiedz Link Zgłoś
ed75 Re: Fotel masujący 11.10.08, 23:18 Logiczne chyba - zrelaksowana = lepiej wyglądająca. Wygląd = uroda. Trzeba łopatologicznie tłumaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
madziusiuss Re: Fotel masujący 13.10.08, 02:39 Raz miałam i uciekłam w trakcie. Jak bicie pałkami po plecach, brr, dla mnie bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_paradox Re: Fotel masujący 14.10.08, 21:50 Mialam i masaze i kilka razy znalazlam sie na takim fotelu masujacym. Masazy nie zastapi nic, to oczywiste. Fotel nie ma wyczucia hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
otakou Re: Fotel masujący 16.10.08, 23:00 Moja mama kupiła sobie nakładkę masującą na fotel z kilkoma programami masażu. Po dwóch dniach zwróciłyśmy zakup bo nie był udany. Niestety MediaMarkt nie przyjmuje zwrotów, można jedynie wymienić zwrócony towar na inny w tej cenie lub droższy, więc kupiłyśmy zmywarkę ;) Nakładki nie polecam, a jeżeli fotel masujący działa na tej samej zasadzie to odradzam zakup. Masaż za pomocą maty na fotel nie miał wiele wspólnego z masażem, boleśnie wgniatał się w gnaty na plecach mniej więcej w tych samych miejscach na całej długości kręgosłupa. Na pewno nie miało to dobroczynnego wpływu dla kręgosłupa, skóry i mięśni, podejrzewam że nie miało żadnego wpływu, mojej mamie trochę zaszkodziło ale to dlatego, że ona ma chory kręgosłup. Wiem że w Warszawie w Reducie obok wejścia do Carrefoura jest ekspozycja foteli masujących, można sobie je wszystkie wypróbować, więc jeśli mieszkasz w Warszawie, sprawdź je, zanim kupisz. Mata kosztowała niecałe 800 zł, fotele są droższe. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
aimm Re: Fotel masujący 18.10.08, 16:25 Jest świetny, ale pod warunkiem ,że jest bardzo dobrej jakości. Relaksuje niesamowicie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
hubabubu Re: Fotel masujący 05.05.22, 10:46 Ważne aby to był rzeczywiście fotel masujący, a nie fotel wibracyjny - takie prawdziwe fotele masujące będą miały ramiona do masażu z kulkami, które poruszają się we wszystkie strony :) Zabiegi są super, tylko trzeba parę razy co najmniej je odbyć, bo po pierwszym razie może być tak jak u madziusiuss, że plecy są nieprzyzwyczajone i spięte i potrzebują chwili aby odczuć błogość Odpowiedz Link Zgłoś