marghot 20.10.03, 08:51 co możecie powiedzieć o kosmetykach z tej serii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandra Re: OILATUM 20.10.03, 13:18 uzywam od czasu do czasu na noc (bo mam tlusta cere) kremu nawilzajacego. dla mnie jest ok, a moj maz (cera sucha) wychwala go pod niebiosa. rzeczywiscie, ma gladsza skore i nie luszczy mu sie, jak dawniej... tylko zapach taki sobie, jakis mdly...powachaj, zanim kupisz. mandra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marghot Re: OILATUM IP: 62.148.83.* 20.10.03, 13:51 mandra napisała: > > uzywam od czasu do czasu na noc (bo mam tlusta cere) > kremu nawilzajacego. dla mnie jest ok, a moj maz (cera > sucha) wychwala go pod niebiosa. rzeczywiscie, ma gladsza > skore i nie luszczy mu sie, jak dawniej... > tylko zapach taki sobie, jakis mdly...powachaj, zanim kupisz. > > mandra a której wersji używacie? soft, czy normalnej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandra Re: OILATUM IP: *.rmf.pl 20.10.03, 16:39 Gość portalu: marghot napisał(a): > a której wersji używacie? soft, czy normalnej? normalnej. m. Odpowiedz Link Zgłoś