magda1306 31.10.08, 12:08 sa dosc drogawe (jak na moj budzet). Mam pytanie - sa na prawde dobre czy takie same jak wszystkie inne czyli takie sobie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniazacharska Re: kremy VICHY 31.10.08, 18:16 dla mnie awaria, wyskakuja mi pryszcze, twarz wyglada na zmeczona. w ogole nie dla mnie. popros o probke w aptece zanim kupisz. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczna.dziewczyna Re: kremy VICHY 31.10.08, 18:21 Za mniejsze pieniądze kupisz spokojnie kremy o takim samym działaniu, jeśli nie lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
elfia4 Re: kremy VICHY 01.11.08, 15:39 Często takie same lub lepsze są kremy innych firm aptecznych LRP, avene, bioderma, iwostin, a przy tym są tańsze. Niewiele próduktów vichy jest od nich lepsze. Jeśli już to micel, produkty do mycua twarzy, sporo osób chwali szampny dercos, ale kremy nie cieszą się rewelacyjną opinią. Poszukaj próbek w aptekach, poznaj różne marki i przekonasz się co ci bardziej odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
kalia_t Re: kremy VICHY 01.11.08, 23:19 Początki Vichy na polskim rynku wspominam z gęsią skórką i dreszczami. Ściągnięta skóra i uczucie dyskomfortu po kremie(ponoć lekkim i nawilżającym), potem jeszcze kilka wtop i na długo dałam sobie spokój kupując Avene, LRP a nawet inne. Dopiero Normaderm okazał się strzałem w 10, ale ja mam skórę mieszaną.:) Odpowiedz Link Zgłoś
marrea11 Re: kremy VICHY 02.11.08, 11:02 strata pieniedzy, za nizsza cene kupisz lepsze, w wvichy placisz glownie za marke, mnie nie sluzyl zaden a wyprobowalam wszystkie, o wiele lepiej sluzy mi krem z aldi czy zwykle kremy polskie aa, ziaja, nie zauwazylam u siebie zadnych zmian na lepsze poza zmiana w kieszeni, jestem od dawna przeciwnikiem kupowania drogich markowych produktow, bo cena czeto przeklada sie na biznes zwiazany z marka, nazwa i tradycja plus marketing. Odpowiedz Link Zgłoś
elfia4 Re: kremy VICHY 02.11.08, 14:18 Kalia_t płacą ci za reklamę normadermu. Piszesz o tej serii i w kontekście vichy i przy okazji watku o trawałości kosmetyków do makijażu. Czekam teraz aż dzięki normaderm stanie się jeszcze kilka "cudów";) Odpowiedz Link Zgłoś
kalia_t Re: kremy VICHY 02.11.08, 19:02 Oczywiście i płacą mi jeszcze za reklamę perfum:D:D:D, a w zimie zakwitną stokrotki...:))) A poza tym u Ciebie wszystko ok???:D Odpowiedz Link Zgłoś