Dodaj do ulubionych

błyszczyk Vipera - rewelacja

IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 11:11
dzięki wielkie za polecenie błyszczyka vipera - tęczowy blask
jest super a kosztuje tylko 10 zł
zawsze używałam drogich błyszczyków (ostatnio kupiłam diora addict - też
super ale cena 10 razy wyższa)
więc wczoraj wchodząc do Leclerca po zakupy kupiłam go i od razu sie
umalowałam
bardzo mi się podoba
szkoda tylko, że mają tylko 4 kolory brakuje mi jakiegoś jasnego beżu - może
polecicie mi jakiś inny

pozdrawiam
Kama
Obserwuj wątek
    • Gość: Jagna Re: błyszczyk Vipera - rewelacja IP: 167.83.9.* 04.11.03, 11:26
      Tak, rzeczywiście te błyszczyki są świetne. Na razie mam jeden, ale na pewno
      kupię jeszcze inne kolory :)Do tej pory używałam Isa Dory, która jest dokładnie
      cztery razy droższa.
    • Gość: dixi Re: błyszczyk Vipera - rewelacja IP: *.net / 192.168.9.* 04.11.03, 11:59
      dziewczyny a który wariant zachwalacie? bo widzę na esentii że mają dwa - z
      brokatem oraz lekko koloryzujący;
      mam coraz większą ochotę na ten błyszczyk, chyba kupię i jeżeli mnie nie
      uczuli, to będzie naprawdę rewelacja :)) bo już straciłam nadzieję że jest
      jakiś odpowiedni dla mnie...
      • Gość: dixi Re: błyszczyk Vipera - rewelacja IP: *.net / 192.168.9.* 04.11.03, 12:01
        nie dwa, a trzy nawet - bo jest jeszcze transparentny; a na fotce wszystkie
        wyglądają podobnie, z taką tęczą w środku...
        • Gość: aga Re: błyszczyk Vipera - rewelacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.03, 12:38
          Tęczowy Blask koloryzujący ma 6 kolorów i jest beż nr 05. Miałam go i pozostałe
          wszystkie kolory, obecnie o6. Są rewelacyjne. Vipera wypuściła nowe szminki z
          drobinkami - ciekawe jakie są. Można je zobaczyć w esentia.
          • Gość: Łodzianka Re: błyszczyk Vipera - rewelacja IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 13:07
            ja kupiła taki 02 podpadający pod jasny fiolet
            w leclercu nie widziałam żadnych beży mielsi tylko 4 rodzaje
            musze poszukać gdzie indziej
            napiszcie mi adres strony internetowej bo jak widzę tam oglądacie dostępne
            kolory
            pozdrawiam
            Kama
            • Gość: dixi Re: błyszczyk Vipera - rewelacja IP: *.net / *.myszkow.info 04.11.03, 13:12
              esentia.pl/servlet/SNFSearch?session=e17aabf883503e40&p_query=vipera&x=8&y=4
              • Gość: Łodzianka Re: błyszczyk Vipera - rewelacja IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 13:16
                wielkie dzięki
                już tam wchodze
            • Gość: aga Re: błyszczyk Vipera - rewelacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.03, 13:19
              tu są kolorki: esentia.pl/servlet/SNFProduct?
              p_pid=24890&session=e17aabf883503e40
              ten 05 to taki złoty beż
              • Gość: ElisaDay błyszczyk vipera śmierdzi. IP: *.tele2.pl 04.11.03, 15:19
                ta sprawa zastanawia mnie odkąd go kupilam jakis czas temu - ja rozumiem ze sie
                swieci i ladnie wygląda ale czy nie czujecie ze on normalnie śmierdzi?? wg.
                mnie to takim tytoniem z fajki mojego taty. mojej siostrze tez, dlatego sobie
                nie kupi.
                ja sie przyzwyczailam, ale wiecej nie kupie, bo czasem normalnie nie mozna
                uzywac. ://
                • Gość: Jagna Re: błyszczyk vipera śmierdzi. IP: 167.83.9.* 04.11.03, 15:24
                  Gość portalu: ElisaDay napisał(a):

> ta sprawa zastanawia mnie odkąd go kupilam jakis czas temu - ja rozumiem ze
                  sie
                  >
                  > swieci i ladnie wygląda ale czy nie czujecie ze on normalnie śmierdzi?? wg.
                  > mnie to takim tytoniem z fajki mojego taty. mojej siostrze tez, dlatego sobie
                  > nie kupi.
                  > ja sie przyzwyczailam, ale wiecej nie kupie, bo czasem normalnie nie mozna
                  > uzywac. ://

Mi tam nie śmierdzi. Wiadomo, że nie pachnie tak cudnie jak błyszczyki Juicy
                  Tubes Lancome :), ale żeby śmierdział to bym nie powiedziała. Może jakiś
                  przeterminowany miałaś?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka