Gość: Anna B. Capillus- Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.chello.pl 26.02.13, 15:40 Witajcie Ja polecam Capillus www.capillus.pl ul. łucka 18 tel. 22 398-28-58 super ekipa, pracują na L'orealu i Kerastase Odpowiedz Link Zgłoś
czikitata Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany 23.03.13, 11:53 Przyjechała do mnie wczoraj Pani Aneta z walizką. Spóźniła się ale wybaczam bo efekt końcowy był oszałamiający. Korzystałam kiedyś z gazety.pl i natrafiłam na mężczyzne który zrobił mi zupełnie inną fryzurę od przedstawionego mu zdjęcia. Teraz jestem zadowolona i mąż też bo wyglądam tak, jak się poznaliśmy. Jedna zmiana - kilka rozjaśniających pasm na grzywce co też mi się podoba. Ceny przystępne. Najprostszy kontakt fb - ARTPLANETA 513677939 PS. Fajna babka, i pogada i doradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corab Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.13, 21:07 Witam. Chciałabym polecić fryzjerkę p. Bożenka, która pracuje w MAGICZNYCH NOŻYCZKACH na Stegnach. Jest bardzo miła o wszystko się zapyta, bardzo trafnie dobiera kolor i wyczarowała mi bardzo fajną fryzurę.Takiej fryzjerki długo szukałam i widać... warto było czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry fryzjer Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.13, 10:23 Jedyny dobry fryzjer do jakiego trafiłam to Ewa z Visage z Gocławia (nr telefonu 22 428 49 25 info na www.fryzujemy.pl). Chodzę tam regularnie. W ostatni piątek robiłam baleyage i znowu latam radosna i nakręcona:) Cóż może zdziałać ładna fryzura:)))) Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: 82.177.252.* 03.04.13, 15:30 moge smialo polecic dwa salony - jeden na Nowym Bemowie, Wrocławska 25 (Pan Piotr czyni cuda), a drugi w Środmiesciu (Muranow) na ul. Nowolipki 13. oba przetestowane, wiecej info i opinii znajdziesz w necie. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Violka Mazur Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.chello.pl 25.04.13, 21:33 polecam www.capillus.pl super salon dobra obsługa tel. 22 398-28-58 przystępne ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naishs Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: 37.228.11.* 29.05.13, 23:17 Rany! Przestań już. Rzygac się chce od tej auto-reklamy.... capillus w co trzecim wpisie... Strasznie to namolne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Violka Mazur Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.13, 05:38 nie auto reklama tylko odpowiedź na kolejne wątki, ponoć szukacie dziewczyny dobrego fryzjera więc daje odpowiedź, ale luuzz - może poprostu tylko lubicie pisać że szukacie Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda D. Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.chello.pl 09.05.13, 15:54 Witam was dziewczyny! Ja polecam mojego fryzjera, który przyjmuje także domowo. Jest super! Wszystkie osoby, jakim go poleciłam ciągle do niego chodzą. Jego numer tel. 513369123, Tomek. Ma tez stronę w internecie: www.tomaszoszkiel.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia89 Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: 80.50.135.* 06.06.13, 14:18 Hej dziewczyny, ja polecam fryzjera w salonie Hyatt na Belwederskiej. Szczególnie panią Ele i p. Bożenę. Nigdy nie byłam zadowolona po wizycie od fryzjera aż do czasu gdy nie oddałam się w magiczne ręce p. Eli. Wycieniowała moje włosy w idealny sposób, jak ze zdjęcia które przyniosłam. A ostatnio byłam na lokach u p. Bożeny. Wyszły fantastycznie i trzymały sie całą noc i nawet następnego dnia również włosy sie kręciły. Dodam, że włosy mam długie, grube i ciężkie dlatego nie jest łatwo by loki sie tak długo trzymały:) Salon nazywa sie 'Hair a Porter' i pracują na kosmetykach Kerastase i Tigi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc [...] IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.13, 00:19 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokokosek [...] IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.13, 23:08 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokokska [...] IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.13, 23:22 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula1236 [...] IP: *.dynamic.chello.pl 03.06.13, 22:31 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.acn.waw.pl 22.05.13, 10:13 Tam nie ma żadnego Marcina a mnie fryzjerka zrobiła koszmar na głowie .Taki to ten salon OSTRZEGAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.acn.waw.pl 22.05.13, 10:20 Tam nie ma żdnego Marcina.A fryzjerka zrobiła mi koszmar na głowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolony Marszałkowska 18 - polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.13, 16:00 Ja polecam wszystkim fryzjera na MARSZAŁKOWSKIEJ 18. Oprócz dobrego strzyżenia można skorzystać z fachowych porad wykwalifikowanych stylistów. Widać, że znają się na rzeczy i lubią to co robią, a dzisiaj o to bardzo trudno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZawadyDAYSPA Fryzjer Warszawa-poszukiwany do współpracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.13, 15:31 tablica.pl/oferta/zawady-day-spa-pilnie-poszukuje-osoby-na-stanowisko-fryzjera-ID3lWyz.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ci_sharpe Polecam Studio17 - Żoliborz! IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.13, 17:15 Ja mogę z czystym sumieniem polecić gabinet fryzjersko-kosmetyczny Studio17 przy ulicy Poli Gojawiczyńskiej. Byłam tam wielokrotnie przycinać włosy czy robiąc fryzurkę i zawsze jestem zadowolona z efektów końcowych :) Z czystym sumieniem ich polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.free.aero2.net.pl 05.09.13, 08:25 Ja może w ramach ANTY-reklamy. Kilka razy znalazłam w sieci wpisy (też szukając fryzjera) - polecające p. Marcina na Nowolipki 13. No to poszłam. I nie skończyło się to najlepiej. Pan Marcin zrobił mi styl na "starą babę", mimo że miało być krótko, nowocześnie, odważnie. Nałożył mi też refleksy, które dały efekt "na tygrysa". Efektem było to, że następnego dnia szłam karnie do swojego wcześniejszego fryzjera na ratowanie tego koszmaru (serio to był koszmar). Tak, czy inaczej - zaczęłam się zastanawiać, czy to ze mną Panu Marcinowo wyszło tak niefortunnie, czy po prostu ktoś tu robi Panu Marcinowi niezłą reklamę. Także, jak ktoś się już tam uda, to zachęcam na pewno do bacznej obserwacji, co się na głowie dzieje w trakcie strzyżenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.free.aero2.net.pl 05.09.13, 08:26 A swoją drogą, może ktoś słyszał o Manhattan studio na Ursynowie, czy są okej? Znowu - znalazłam parę spoko wpisów o nich. Ale tym razem jestem już mocno nieufna, na ile wierzyć w to, co piszą w necie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgataW Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.play-internet.pl 26.09.13, 23:01 Ja polecam p. Bernadettę z salonu na Dolnej (Zakątek fryzur, stylu i koloru). Prawdziwa mistrzyni nożyczek i koloryzacji. Wprowadziła moje włosy z totalnej masakry kolorystycznej, robiła super fajną i modną fryzurkę. W salonie ramach usługi skorzystałam z darmowego makijażu i naprawdę poczułam się 10 lat młodziej. Panie tam potrafią sprawić, że kobieta czuje się piękna i atrakcyjna. Zdecydowanie będę tam wracać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki120 Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: 46.31.32.* 10.10.13, 22:49 ooo a ja niedawno wpisałam komentarz ad facetow genialnie robiacych włosy bajeruja i tyle. Poszłam z polecenia do p.Weroniki w salonie EXPRESSION SALON HAIR&BEAUTY NA UL.ŁUCKA 20/22 Z POLECENIA BO PO WIZYCIE U mezczyzny wygladałam opcja nie wychodz z domu. Tu kolezanka mi ja poleciła poszłam i spoko.Ma troche nagrod bo bierze udział w konkursacj licznych i co mnie zdziwiło ? najpierw mnie wysłuchała o co mi chodzi potem odradziła powiedziała dlaczego nie i co warto zrobic.Bałam sie myslac ze kolejna gwiazda sie znalazła ale ku mojemu zaskoczeniu było fajnie a co najwazniejsze w domu nic z nimi nie musze robic bo mi powiedziła jak mam je układac i trwa to moze max 10min bez meczrani. POLECAM SPRAWDZ www.expression-salon.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Claraa85 Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.play-internet.pl 01.11.13, 12:59 Polecam Pana Tomka. Jest to fryzjer, który przyjeżdża do domu klientek. Jestem z Niego bardzo zadowolona i korzystam z jego usług od czterech lat. Strzyże całą moją rodzinę i polecam go wszystkim koleżankom. Jego strona internetowa to: www.tomaszoszkiel.pl. Numer telefonu 513-369-123. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Expression Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.tktelekom.pl 24.02.14, 11:25 EXPRESSION SALON HAIR&BEAUTY NA UL.ŁUCKA 20/22 w Warszawie - uważajcie, ponieważ opinie nie są prawdziwe. Idąc tam, też patrzyłam na opinie zamieszczone tutaj i mam podstawy żeby twierdzić że są pisane przez właścicielkę. Właścicielka bezczelna, zarozumiała oczerniająca innych fryzjerów poza tym kompletnie nie znająca się na rzeczy i nie słuchająca co się do niej mówi. W efekcie wmawia że efekt który osiągnęła na Twoich włosach wygląda tak samo jak na zdjęciu.... Dysponuje zdjęciami, zatem zainteresowane osoby zapraszam. Na koniec śmie twierdzić po spier***** Twoich włosów inkasując niemałą sumkę traktuje Cię ulgowo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emi Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.play-internet.pl 28.03.14, 17:19 Polecam salon :) Bardzo dobre produkty do farbowania włosów oraz pielęgnacji. Profesjonalne cięcie. Najlepsze cieniowanie włosów - ma długie więc wiem jak to jest ważne. Miła atmosfera :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.play-internet.pl 01.05.14, 16:56 Sugerujac opiniami ba temat salonu Expression salon na ul.Łuckiej poszłam skorzystałam se strzyżenia a mam kręcone włosy i z obawa ale oddałam sie p Weronice i nie żałuję bo włosy sie wreszcie super układaja i polecila mi co mam stosować do włosów by lepiej się kręciły.Naprawde miło że ktoś zadbał o moje włosy .Mały salonik klimatyczny mozna sie poczuć jak w domu .Cena przystępna jak za jakość i marki produktów. Sami spróbujcie. Ja jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.230.87.23.62.rev.coltfrance.com 17.02.15, 14:35 Zgadzam sie co do P Weronik!!!Miał byc blond wyszedł pomarańcz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.15, 13:47 Podpisuję się pod tym. Właścicielka bezczelna i pouczająca klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.chello.pl 06.11.13, 14:39 Polecam p. Patryka Zawadzkiego jest trenerem kosmetyków Lakme i na nich pracuje. Doskonały fachowiec. www.patrykzawadzki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.chello.pl 10.11.13, 08:55 Też jestem klientką Pana Patryka i naprawdę polecam. Faktycznie kosmetyki Lakme, na których pracuje są rewelacyjne. Kupuję szampon i maskę, farby super się trzymają. Weronika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lunia Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.chello.pl 09.11.13, 18:47 Polecam Patryka , który kiedys pracował w Fabryce Urody na Świętokrzyskiej, ale gdzieś się przeniósł. Podaje jednak telefon 509 342 473. Naprawdę dobry fachowiec przede wszystkim w farbowaniu, ale cięcie też mam super. Z koloru jednak jestem zachwycona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werq Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.11.13, 14:10 Polecam Łukasz Oredowicza właściciela Ok Studio prawidzwy profesjonalista, wysoki poziom pracy, kosmetyki naturalne, zajebisty klimat, podejscie fachowca do klientki na 5 +, zawsze wychodze zadowolona, moje włosy w kóncu nabrały połysku, sa zdrowe i witalne a to dzieki temu ze Łukasz zawsze wie co z nimi zrobic jak im pomóc. studio znajduje sie na JAGIELLOŃSKIEJ 3 LOK 15 609957293 mozna umowic sie telefonicznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabrysia.just Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.14, 14:18 Polecam Studio Prestige przy galerii Mokotów, często widać ich oferty z rabatami na Grupeo tutaj www.grupeo.pl/warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
basiula8 Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany 02.12.15, 10:43 Zdecydowanie polecam Dawida z salonu w Millennium Plaza. Doskonały fryzjer-stylista. Ma niesamowite wyczucie koloru i kształtu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.181.24.181.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.11.13, 15:25 Moje drogie panie i panowie :) Z pełna odpowiedzialnością polecam Przemka Orlinsjiego właściciela salonu Elektoralna12a. Najwyższej jakości kosmetyki (joico) i profesjonalne podejście do klienta. Włosy nigdy nie były zle obcięcie, kolor super i di tego niezniszczone;) tel 519021623 stacjonarnego nie pamietam:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.31.218.244.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.11.13, 15:53 Skusilam sie na salon Elektoralna12a moze dlatego ze blisko mieszkam i polecam. Przemek naprawdę super obcial włosy, widziałam jak klientce zrobił farbe i wyszło super:) w prezencie dostałam voucher na regenerację która wykorzystalam od ręki bo niestety mam trochę podniszczone włosy więc narazie muszę je podreperować. Za 3 tygodnie Umówiliśmy sie na kolor ale 30 listopada w salonie wielka impreza charytatywna dla małego chłopca! Strzyga, robią wizaz i paznokcie a kasa dla chłopczyka. Pomysł super i napewno tego dnia tez tam będę. Polecam Asia Kuc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viktoria41 Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.chello.pl 18.11.13, 20:33 Polecam p. Patryka Zawadzkiego, jest dobrym stylistą fryzur i szkoleniowcem kosmetyków, na których pracuje. tel. 509342473 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.13, 11:09 a ma swój salon? Odpowiedz Link Zgłoś
viktoria41 Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany 18.11.13, 21:14 Trafiłam do p. Patryka Zawadzkiego i jestem bardzo zadowolona. Jest doskonałym stylistą fryzur i ma przystępne ceny, co jest chyba ważne Polecam www.patrykzawadzki.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katja fryzjer rekomendowany przez magazyn YOUR HAIR IP: *.108.152.81.wlantech.pl 11.12.13, 16:30 Do Twojej dyspozycji najlepsza stylistka włosów i makijażystka Do 20 grudnia cena specjalna TYLKO 290 zł Cena Vouchera obejmuje koloryzację strzyżenie regenerację makijaż dzienny ,biznesowy lub okolicznościowy Zapraszam makeuphair24.pl usługi rekomendowane przez magazyn YOUR HAIR jako POLECANY wśród 10 najlepszych salonów w Polsce Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
lewandis Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany 20.11.13, 10:45 Miłe koleżanki, no i panowie także :) Jak niektóre z nas już się przekonały, nasz ulubiony fryzjer Seabstian Rudzewicz, otworzył długo oczekiwany nowy salon STUDIO ŻURAWIA. Po prostu jak poszłam to mnie zamurowało. Tak oryginalnego salonu nie widziałam. No i ten spokój oraz pełne zaufanie w stylizacji. Rzadko odziałam się na forach ale teraz nie wytrzymałam. Same zobaczcie: STUDIO ŻURAWIA ul. Żurawia 26, Warszawa telefon: 22 622 11 38 www.studiozurawia.pl Polecam z uwielbieniem Lewandis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.13, 11:08 haahahah rzeczywiście rzdako odwiedzasz fora.. Boze co za okropna reklama. mega nachalan. skutek wręcz odwrotny. na pewno tam nie pojde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owcco Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.play-internet.pl 20.11.13, 13:33 I już wiem, że "grzywka pasuje każdemu, wystarczy ją dobrze dobrac" - cytuję moją nową fryzjerkę. A znalazłam ją tutaj - Artplaneta 513677939 Polecam! Mam wreszcie grzywkę i perłowy blond na głowie, a nie rudości. Ubaw niesamowity, nowa fryzura - po jesiennej chandrze ;-) Minus - spóźnienie 40 min <Aneta dojeżdża do klientek do domów i podobno były korki przez zamknięcie mostu...> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katja makeuphair24 rekomendowany przez magazyn YOUR HAIR IP: *.108.152.81.wlantech.pl 11.12.13, 16:27 Do Twojej dyspozycji najlepsza stylistka włosów i makijażystka Do 20 grudnia cena specjalna TYLKO 290 zł Cena Vouchera obejmuje koloryzację strzyżenie regenerację makijaż dzienny ,biznesowy lub okolicznościowy Zapraszam makeuphair24.pl usługi rekomendowane przez magazyn YOUR HAIR jako POLECANY wśród 10 najlepszych salonów w Polsce Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: 109.206.221.* 20.01.14, 16:00 Witam Poszukuję fryzjera w Pruszkowie badz bliskiej okolicy gdzie potrafia zrobic platynowy blond,cięzko znalezc odpowiednia osobę ktora to potrafi:)ktokolwiek widział badz słyszał:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.30.172.75.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.01.14, 16:04 Polecam CAPILLUSA Warszawa ul. Łucka 18 el. 22 398-28-58Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.14, 17:18 Polecam Studio Prestige w Warszawie na Woli - tam uzyskasz kolor o jakim śnisz - ja mam piękny platynowy bląd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.182.204.164.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.12.13, 16:36 Nie polecam salonu Lustra Leona na ul. Emilii Plater 47. Byłam klientka wiele lat, niestety od jakiegoś czasu coś sie popsulo. Myślałam ze ja jestem przewrazliwiona ale niestety te opinie zostały potwierdzone przez innych klientów. Najgorsza jest atmosfera, człowiek wchodzi i jest jak na cenzurowanym. Niewiem jak to określić. Czytam o tym salonie na Zurawiej ufam sie tam i zobaczę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katja Re: dobry fryzjer Warszawa metamorfozy IP: *.108.152.81.wlantech.pl 11.12.13, 16:25 Do Twojej dyspozycji najlepsza stylistka włosów i makijażystka Do 20 grudnia cena specjalna TYLKO 290 zł Cena Vouchera obejmuje koloryzację strzyżenie regenerację makijaż dzienny ,biznesowy lub okolicznościowy Zapraszam makeuphair24.pl usługi rekomendowane przez magazyn YOUR HAIR jako POLECANY wśród 10 najlepszych salonów w PolsceTekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanka Re: dobry fryzjer Warszawa metamorfozy IP: *.dynamic.chello.pl 13.12.13, 22:13 Magiczne nożyczki i pani Wiola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: dobry fryzjer Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.13, 23:07 Ela z hair-a-porter w hyatt !!!! jest naj Odpowiedz Link Zgłoś
zlotajagoda polecam salon Wolska 66 28.03.14, 14:32 Swietna fryzjerka pani Ola - jestem bardzo zadowolona z doboru fryzury. Do tego sympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olala Fryzma&Kosma na Mokotowie IP: *.dynamic.chello.pl 17.12.13, 14:27 Ostatnio byłam tam z koleżanką - mnie strzygła Kasia, a koleżankę Grzegorz. Obie wyszłyśmy zadowolone, duuużo lepiej niż w sieciówkach. Można się zapisać on-line, co dla mnie jest bardzo wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Fryzma&Kosma na Mokotowie IP: *.dynamic.chello.pl 26.04.14, 00:06 Ale niestety Pani Kasia juz tam nie pracuje. Bylem dzis i wlasnie sie dowiedzialem. Gdyby ktos wiedzial gdzie teraz mozna umowic sie na strzyzenie do Pani Kasi, to prosze o kontakt. Daniel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Fryzma&Kosma na Mokotowie IP: *.180.201.182.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.05.14, 09:51 Witam, pracuję niedaleko Galerii Mokotów i podaję numer kontaktowy 509191187 Odpowiedz Link Zgłoś
kasialookartstudio Re: Fryzma&Kosma na Mokotowie 07.05.14, 10:15 Witam Panie Danielu, jestem dostępna pod numerem telefonu 509191187 Pozdrawiam Kasia Gość portalu: Daniel napisał(a): > Ale niestety Pani Kasia juz tam nie pracuje. Bylem dzis i wlasnie sie dowiedzia > lem. Gdyby ktos wiedzial gdzie teraz mozna umowic sie na strzyzenie do Pani Kas > i, to prosze o kontakt. Daniel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Fryzma&Kosma na Mokotowie IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.15, 15:27 Z przyjemnością polecam Alonę z salonu Fryzma&Kosma - byłam u niej już kilka razy (farba i strzyżenie) i za każdym razem wychodzę zadowolona - kolor dokładnie taki, jak chciałam (a to blond, więc trudniej), a włosy układają się długo po strzyżeniu. Staram się zawsze umawiać tak, żeby w międzyczasie jeszcze sobie hybrydkę zrobić u Anety (jak szaleć, to szaleć ;-)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.play-internet.pl 29.12.13, 13:25 Polecam Patryka z salonu Fabryka Urody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruszka Salon Elegante - Wola IP: *.31.245.79.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.01.14, 22:35 Zdecydowanie własnie Salon Urody Elegante jest tym który moge polecić jesli chodzi o ten odpowiedni w którym możecie miedzy innymi też obciąć włoski i odpowiednio je ułożyć. 100% profesjonalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klienta Re: Salon Elegante - Wola IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.14, 10:47 Tak ten salon zdecydowanie NIE POLECAM!!!! Brak profesjonalizmu, źle dobrany kolor, włosy u nasady jaśniejsze, fatalne ciecie, wyszarpane włosy. Pedicure: zbyt głębokie użycie frezarki bez doświadczenia i wyczucia, pękniecia naskórka. ODRADZAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Salon Elegante - Wola IP: *.play-internet.pl 08.04.14, 08:38 Nie robi się komuś takiej antyreklamy. Lepiej przemilczeć i zmienić salon. No, ale wszystko się odbija i to z potrójną siłą. Chciałaś zaszkodzić komuś, ktoś zaszkodzi Tobie i to z potrójną siłą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była klientka Re: Salon Elegante - Wola IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.14, 11:13 jaka jakość usług taka reklama, to forum służy do zamieszczania opinii tobie chyba wszystko się odbija z potrójna siłą cóż za górnolotny zwrot Odpowiedz Link Zgłoś
faith12 Re: Salon Elegante - Wola 08.08.14, 07:22 Koszmar ten salon! Ja też bylam na kolorze włosów i zupełnie inny kolor wyszedł z palety!!!!! Tandeta usługa za 380 zł .Uwaga na pania Marceline, która się nie zna na swoim fachu.Nic dziwnego że w salonie pustki.Salon przereklamowany Odpowiedz Link Zgłoś
faith12 Re: Salon Elegante - Wola .Uwaga strzeżcie się 08.08.14, 07:39 Bylam w tym salonie jakis czas temu . oczywiście trafilam tu przez ich ogromna reklame.To co z t obili na mojej głowie to koszmar.z koloru capuccino wyszedł im na glowie jakus szary z ultrafioletowymi refleksami.stwierdzili ze kolor się wyplucze co to byl ich chwyt.gdyby fryzjerka wybrala cieply odcien z palety loreal inoa byc może by wyszedł okey.niestety nalozyla zimny kolor .zdecydowanie odradzam. Wyszlam niezadowolona i z gorszymi włosami Odpowiedz Link Zgłoś
faith12 Re: Salon Elegante - Wola .Uwaga strzeżcie się 08.08.14, 07:42 Bylam w tym salonie jakis czas temu . oczywiście trafilam tu przez ich ogromna reklame.To co z robili na mojej głowie to koszmar.z koloru capuccino wyszedł im na glowie jakis szary z ultrafioletowymi refleksami.stwierdzili ze kolor się wyplucze co to byl ich chwyt.gdyby fryzjerka wybrala cieply odcien z palety loreal inoa byc może by wyszedł okey.niestety nalozyla zimny kolor .zdecydowanie odradzam. Wyszlam niezadowolona i z gorszymi włosami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawiedziona Re: Salon Elegante - Wola IP: *.dynamic.chello.pl 27.02.15, 20:58 Niedawno skorzystałam z usługi koloryzacji włosów u Pani Andżeliki. Przez cały proces wykonywania farbowania, czułam się zlekceważona przez Panią fryzjerkę, która nie podejmowała chęci rozmowy. W sposób apatyczny wykonywała cały proces, nieustannie mlaskając nad moim uchem, żuła gumę. Po nałożeniu farby spędziła czas na zapleczu. Gdyby nie Pani z recepcji, siedziałabym w samotności. Dobrze, że chcociaż kawę mają dobrą. Ogólnie salon piękny, ale do fryzjera już się tam nie wybiorę. Efekt koncowy również bez większego szału. Oceniam zachowanie P. Andżeliki jako brak kultury i podstawowych zasad dobrego zachowania. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zakrzewska11 Re: Salon Elegante - Wola 07.09.15, 18:49 Salon Elegante mogę polecić wszystkim!!! Trafiłam z polecenia i nie żaluję! Jestem przeszczęśliwa, że w końcu (po 10 latach!!!) znalazłam swoją fryzjerkę!!!Pani Andżelika fachowiec. Uśmiechnięta, profesjonalne podejście i anielska cierpliwość bo pytań i wątpliwości miałam pełno :) Kolor blond idealny, nie jest żółty a zawsze z tym miał problem każdy poprzedni fryzjer :))) A tu żadnych poprawek, od razu kolor piękny! Cięcie nowoczesne, włosy układają się bez kombinowania ze szczotka czy termolokami. A przy farbowaniu pyszna kawka, ciasteczko i odprezajaca muzyka. Polecam, polecam, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
zakrzewska11 Re: Salon Elegante - Wola 07.09.15, 18:51 Salon Elegante mogę polecić wszystkim!!! Trafiłam z polecenia i nie żaluję! Jestem przeszczęśliwa, że w końcu (po 10 latach!!!) znalazłam swoją fryzjerkę!!!Pani Andżelika fachowiec. Uśmiechnięta, profesjonalne podejście i anielska cierpliwość bo pytań i wątpliwości miałam pełno :) Kolor blond idealny, nie jest żółty a zawsze z tym miał problem każdy poprzedni fryzjer :))) A tu żadnych poprawek, od razu kolor piękny! Cięcie nowoczesne, włosy układają się bez kombinowania ze szczotka czy termolokami. A przy farbowaniu pyszna kawka, ciasteczko i odprezajaca muzyka. Polecam, polecam, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Salon Elegante - Wola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.15, 15:40 Nie wiem jak można pisać w superlatywach o tym salonie, poszłam ostatnio i jedna z Pań pseudo fryzjerek tak mnie strzygła, jakby pierwszy raz nożyczki w ręku trzymała - Pani Ilonka - nieporozumienie. Tej Pani mówię zdecydowane NIE Odpowiedz Link Zgłoś