Dodaj do ulubionych

Zabieg z botoxu.

IP: *.chello.pl 21.11.03, 12:32
Mam zamiar poddać się zabiegowi zastrzyków z botoxu. Mam pytanie czy któraś z
was Panie już wypróbowała na sobie? I gdzie w Warszawie można go zrobić,
tanio i bezpiecznie przedewszystim?
Obserwuj wątek
    • Gość: masz Re: Zabieg z botoxu. IP: 195.85.227.* 21.11.03, 13:36
      Ja! Efekty sa super, polecam - zrobilam sobie "kurze lapki" w serpniu, teraz
      troche puszcza, ale i tak jest OK. Zrobilam to w salonie kosmetycznym Empire w
      htlu Sobieski, zastrzyki robi sympatyczny pan doktor, wspolpracujacy z
      gabinetem. Naprawde OK.
      • pati101 Re: Zabieg z botoxu. 21.11.03, 14:04
        Ile kosztuje botox? I czy nie wyglada troche dziwnie, nie naturalnie ? Ja sie
        zastanawim na zrobieniem go miedzy brwiami, ale dopiero w przyszlym roku. Czy
        sa jakies przeciwskazania z opalaniem sie po zabiegu i potem, albo wogole
        slonce?
        pozdrawiam
        • Gość: masz Re: Zabieg z botoxu. IP: 195.85.227.* 21.11.03, 14:32
          Zapłaciłam 500 zł, widziałam w Wysokich obcasach ogłoszenie chyba "Collageny" w
          Wwie o promocji 300 zł. O przeciwskazaniach powie Ci lekarz, opalanie - chyba
          dozwolone, a efekt - supernaturalny.
      • Gość: Kobitka Re: Zabieg z botoxu. IP: *.chello.pl 21.11.03, 16:27
        Mam jeszcz do ciebie ptanie jest poniżej........
    • Gość: Kobitka Re: Zabieg z botoxu. IP: *.chello.pl 21.11.03, 16:25
      Powiedz jeszcze czy po zabiegu są jakieś widoczne ślady? To jest opuchlizna,
      sine oczy itp? Czy zabieg jest bolesny i co jaki czas można go wykonywać, oby
      jak najmniej? Obawiam się trochę, obym nie musiała co trzy miesiące wydawać 500
      pln, mąż mnie zabije! I tak nie będzie nic wiedział!!!
      • Gość: beata Re: Zabieg z botoxu. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.11.03, 00:04
        przeprowadzilam rowniez ten zabieg..efekt sredni.. i to co najgorsze nie
        utrzymuje sie dlugo to zalezy indywidualnie od organizmu,.,u mnie po paru
        miesiacach zaczelo /puszczac/ wiem ze drugi raz sie na to nie zdecyduje.
        stosuje dobre kremu teraz pod oczy..
        i sluszalam ze ponoc po tych zabiegach zmarszczki poznije robia sie jeszcze
        glebsze.. wiec zrezygnowalam juz nigdy wiecej....
        • Gość: miko Re: Zabieg z botoxu. IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.03, 00:15
          Ja tez uslyszalm dzisiajod kosmetyczki, ze robia sie zmarszczki w innym miejscu
          (jest to zwiazane z tym, ze botox poraza pewne grpy miesni dzieki czemu nie
          robia sie zmarszczki ale w innym miejscu moga sie pojawic
          • Gość: Kobitka Re: Zabieg z botoxu. IP: *.chello.pl 22.11.03, 12:18
            No to nie super..:( A już myślałam, że znalazłam cudowny i w miarę tani sposób
            na mimiczne zmarszczki, których mam coraz więcej! Chyba nie pozostało mi nic
            innego jak już nigdy nie uśmiechać się..:(
    • Gość: Madzia Re: Zabieg z botoxu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.03, 15:53
      kupiłam mamie na dzień matki Jabushe (czy jakoś tak) krem i dostałam trochę
      próbek serum. Mama stosowała i poszła potem do kosmetyczki. Babka była
      przekonana że mama jest po botoxie!!!
      • bozena73 Re: Zabieg z botoxu. 22.11.03, 18:44
        Dziewczyn-
        a moze znacie ten krem HR Expressionist, podobno ma likwidowac zmarszczki
        mimiczne, dziala?? czy to kolejne obiecanki firm kosmetycznych ktore nie maja
        pokrycia w rzeczywistosci..
        P.S. A usmiechac sie i tak bede i to jeszcze czesciej :-)))
      • ainahd Re: Zabieg z botoxu. 22.11.03, 19:15
        Ta kosmetyczka jest mało profesjonalna.Ja też używam Jabu'she ,nie jest celem
        tego kremu spłycenie zmarszczek tylko poprawa stanu skóry.Efekt jest mierny w
        stosunku do ceny (30 ml= 98 z)i ledwo starcza na miesiąc.Uważam ze botox jest
        tańszy,nawet jeśli trzeba powtarzać.No i efekt jest widoczny natychmiast.
        Widocznie ta pani nie widziała jak działa botox.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka