Gość: bea IP: *.man.ats.pl 27.11.03, 09:51 chciałam kupić dobry balsam do ciała, nawilżający, ujędrniający. taki dla kobitki 40 letniej, wiem,że większość tu to młode dziewczyny, ale może któraś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nemeni Re: dobry balsam do ciała IP: *.necik.pl 27.11.03, 09:56 Balsam ujędrniający Nivea z koenzymem Q10 (jest przy okazji nawilżający i wygładzający :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: dobry balsam do ciała IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 27.11.03, 11:40 dla mnie najlepsze są balsamy i kremy Dove, świetnie nawilżają. nie miałam jeszcze ujędrniającego, ale chyba jest w tej serii. Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: dobry balsam do ciała 27.11.03, 11:44 panie na forum chwaliły Dax Alga Q10, niedrogi a daje efekt Odpowiedz Link Zgłoś
luloo1 Neutrogena!!!! 27.11.03, 13:09 Przyznam, że wciąż nękał mnie problem wysuszonej skóry... I odkąd używam Neutrogena (dla bardziej wysuszonej skóry polecam Emulsję, jest treściwasza, dla mnie balsam). Boski kosmetyk, natychmiast wygładza skórę. I nie jest drogi, a bardzo wydajny, nie pozostawia filmu, pieknie się wchłania. Nie jest drogi, ok. 25 zł.W Rossmannie dodatkowo dodają pomadke ochronną. Ma wygodną pompkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: Neutrogena!!!! IP: *.man.ats.pl 27.11.03, 13:26 dziekuję wszystkim kobitkom za rady, coś z tych polecanych kupię. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś