gwiazda.wieczorna 22.04.09, 12:35 witam możecie polecić jakiś dobry krem matujacy na dzień?? Miałam z Nivea był średni, Iwostin też beż rewelacji. Może AA albo... ?? sama nie wiem. coś dobrego i matujacego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaga1973 Re: Krem matujący 22.04.09, 14:02 Dax Perfecta cera mieszana - dla mnie rewelacja :) Ostatnio też bardzo zadziwiło mnie maksymalnym zmatowieniem cery serum rozświetlające avonu (seria planet spa sake i ryż). Odpowiedz Link Zgłoś
mandarynka2299 Re: Krem matujący 22.04.09, 14:28 Polecam goraco Dax Perfecta do cery mieszanej, ale niestety bez filtrow, ew. gruszkowy Dax'a, bardzo dobrze matuje i swiezo pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
multi-vita Re: Krem matujący 22.04.09, 14:39 fluid matujacy Z Oriflame - Optimals Balance - skuteczny, przyjemny, delikatny zapach Odpowiedz Link Zgłoś
emma_m Re: Krem matujący 23.04.09, 21:19 hej, u mnie nie sprawdził się ani nivea, ani perfecta. ten drugi średnio matowił, poza tym bardzo wysuszał skórę w okolicach nosa :( od około roku używam garniera nutridermist do cery mieszanej i tłustej. jest całkiem niezły, a i cena przystępna. pozdrawiam e.m. Odpowiedz Link Zgłoś
bye-bye Re: Krem matujący 23.04.09, 21:23 najlepszy jaki miałam to lierac chrono-mat, skóra wyglądał nardzo dobrze. teraz używam roc taki krem-żel nawilżająco-matujący i też mogę polecić. świetnie sprawdza się jako podkład pod makijaż. iwostin wysuszał i więcej nie kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
groszek75 Re: Krem matujący 24.04.09, 11:53 Hydrativ Tołpa dla cery tlustej , mieszanej, ale po tych matujacych mocno trzeba nawilzac buźke po demakijazu. Odpowiedz Link Zgłoś
ewencja Re: Krem matujący 01.05.09, 11:07 Co do tołpy, to ja od lekkiej emosji - HYDRATIV (sk. tłusta, mieszana). Wole krem matujący Stre.T sk. tłusta, trądzikowa, mieszana. Matuje naprawde fajnie, i nawilża. :) Odpowiedz Link Zgłoś