ewamyk 05.12.03, 23:28 Chciałabym kupić sobie na 30 urodziny dobry krem pod oczy. Będę w sklepie bezcłowym, więc myślę o czymś z "górnej półki". Co polecacie? Będę bardzo wdzięczna za radę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Margoo Re: Krem pod oczy dla 30-latki IP: *.aster.pl / *.acn.pl 06.12.03, 00:03 Nie piszesz niestety czego oczekujesz od takiego kremu, a skóra wokół oczu (i nie tylko) ma bardzo różne "potrzeby"... Ja mogę polecić moje dwa ulubione kremy, które zbierają dużo pozytywnych opinii również u moich znajomych przed i po trzydziestce. Pierwszy z nich to Collagenist Eye Zoom Heleny Rubinstein - doskonale nawilża i wygładza skórę - znikają worki pod oczami i drobne zmarszczki. No i zaletą jest pojemnik z "pompką" :-) Drugi krem to Anti-gravity Clinique - wydaje się dosyć gęsty, ale bardzo dobrze się wchłania i pozostawia skórę nawilżoną, miękką i przyjemną "w dotyku". Poczytaj sobie zresztą opinie o obu kremach na wizaz.pl. Nie polecam natomiast tak zachwalanego kremu Estee Lauder Intensive Night Repair - jak dla mnie ma zbyt rzadką konsystencję i zdecydowanie za słabo nawilża. Pozdrawiam, Margoo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margoo Re: Krem pod oczy dla 30-latki IP: *.aster.pl / *.acn.pl 06.12.03, 00:09 Ten krem Estee Lauder to oczywiście ADVANCED Night Repair :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewamyk Re: Krem pod oczy dla 30-latki 07.12.03, 17:23 Margoo, serdecznie Ci dziękuję za rady. Po tym co napisałaś, zdecyduję się chyba na Helkę, bo dokładnie tego chcę: zlikwidować cienie pod oczami, a przede wszystkim wygładzić drobne zmarszczki. Na zakupy wybieram się jednak dopiero za tydzień, więc jeśli któraś z Was zna inny superkrem pod oczy, dajcie znać :) Pozdrawiam wszystkie dziewczyny Ewa Odpowiedz Link Zgłoś