Dodaj do ulubionych

BABOR-co to za firma?

IP: *.acn.pl 15.12.03, 18:40
Słyszałyście o niej? Dostałam krem tej firmy i nie wiem czego się
spodziewać. Czy mnie nie uczuli. To oczywiście indywidualna sprawa, ale wolę
spytać. Pozdr
Obserwuj wątek
    • Gość: S. Re: BABOR-co to za firma? IP: *.widzew.net / *.widzew.net 15.12.03, 18:49
      Pierwszy raz słyszę o tej firmie.Podaję Ci link dot. tej firmy.Może ktos
      korzystał z tych kosmetyków i napisze coś więcej.Pozdr.

www.babor.pl/
      • czarna_jagodka Re: BABOR-co to za firma? 15.12.03, 19:57
        Ja kilka lat temu korzystałam z gabinetu kosmetycznego firmy Babor. Pamiętam,
        że kosmetyki były dość dobrej jakości. Jedyne co mnie zraziło do tego gabinetu
        to fakt, że kosmetyczka równoczesnie zajmowała się dwoma kilientkami. Ja
        zdecydowanie wolę kiedy kosmetyczka cały swój czas poswięca tylko mnie. Poza
        tym wydaje mi się to o wiele bardziej higieniczne.
    • lola211 Re: BABOR-co to za firma? 15.12.03, 20:09
      Ja knie uzywalam, wiem tylko ze we Wrocku Salon Babora jest od lat.Zatem to
      firma z tradycjami.
    • ptasia Re: BABOR-co to za firma? 15.12.03, 20:36
      moja mama regularnie chodzi do salonu kosm. tej firmy, kupuje też kosmetyki.
      wyższa półka, firma chyba niemiecka, dobra jakość. mają dziwne (=inne)
      rozwiązania, np. systemy mycia twarzy olejek+emulsja aktywująca czy też rozmaite
      kuracje w ampułkach. tylko ceny jednak, hm, dość zaporowe...
      • Gość: Kleopatra Re: BABOR-co to za firma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 22:46
        Uzywam tego preparatu do demakijazu ( olejek + emulsja ) i jestem oczarowana -
        fantastycznie oczyszcza buzie, swietnie zmywa nawet mocny makijaz oczu, no i
        pozostawia gladziutka skore. Nie jest tani 140-170 zl, ale wydajny i naprawde
        rewelacyjny. poniewaz moja kosmetyczka uzywa preparatow Babora zawsze dostaje
        rozne probki, kremy do twarzy raczej mnie nie zachwycily, niektore sa calkiem
        milutkie, ale drogie. Poza tym uzywane podczas zabiegow maseczki, ampulki,
        peelingi sa OK i nie podraznily nigdy mojej wrazliwej cery.
        Generalnie jestem zadowolona z produktow Babora, ale te ceny...
    • aga_abc Re: BABOR-co to za firma? 15.12.03, 23:10
      Ja od kilku lat kupuję kremy Babora jestem z nich bardzo zadowolona. Firma nie
      jest zbyt popularna w Polsce ale bardzo dobra ich kosmetyki dostepne są tylko
      w salonach kosmetycznych. Najtańszy krem kosztuje 100 zł. Nie musisz się
      obawiać że cię uczuli. Mam nadzieję że będziesz zadowolona.
      Pozdrawiam Agnieszka
    • Gość: go Re: BABOR-co to za firma? IP: 195.205.251.* 16.12.03, 08:26
      znam i używam od lat, świetna firma!!!! chodzę do salonu we Wrocławiu i tam tez
      kupuję, w Warszawie podobno niedawno otworzyli, ale jeszcze nie byłam. Kremów
      nie używam, bo nie lubię, tylko emulsje-sa naprawdę bardzo dobre, jest seria do
      cery wrażliwej, nie powinno uczulić. rewelacyjne preparaty do demakijażu i
      czyszczenia cery-wspomniane już olejki, również żele. BARDZO DOBRA FIRMA!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka