Dodaj do ulubionych

Malinki........

17.12.03, 11:34
Pytanie zasadnicze: jak w krótkim czasie pozbyć się niechcianego prezentu w
postaci malinki od narzeczonego??
Obserwuj wątek
    • Gość: rudzina Re: Malinki........ IP: 62.233.129.* 17.12.03, 14:44
      Hehehe... gratuluje :) W sumie lepiej ze od narzeczonego niz od innego faceta :)

Najlepszym sposobem jest delikatne rozcieranie malinki, albo lod. Osobiscie
      polecam "masaz" czyli wlasnie rozcieranie. W ciezkich przypadkach gdy malinka
      wygladala jak siniak potrzebowalam jakichs dwoch - trzech dni na to zeby stala
      sie prawie niewidoczna, ale sek w tym ze musisz ja prawie caly czas masowac.
      • Gość: bea Re: Malinki........ IP: *.man.ats.pl 17.12.03, 14:51
        e tam zaraz nie chcianego, a tak poważnie to poprostu zatuszuj, lub załóż golf.
        (nastepnym razem niech robi te malinki w mniej widocznym miejscu) hihiii
        pozd.
        • kurczeno Re: Malinki........ 17.12.03, 22:09
          chyba jednak skożystam z tego masażu bo ten niechciany prezent jest wybitnie
          widoczny i nie da sie go zatuszować a golf odpada bo miejsce też fatalnie
          wybrane gdzie golf nawet najwyższy nie dochodzi......a następnego razu mam
          nadzieje nie bedzie....faceci lubią chyba mieć zaznaczoną samice......jak dla
          mnie wystarczy tylko pierścionek zaręczynowy.....ech.....
          • Gość: rudzina Re: Malinki........ IP: 62.233.129.* 17.12.03, 22:24
            >jak dla
            > mnie wystarczy tylko pierścionek zaręczynowy.....ech....

Z brylantem :)
    • Gość: fleurette Re: Malinki........ IP: 81.219.160.* 17.12.03, 22:53
      oj ale cię urządził. już radzę: otóż na moją koleżanke cudownie działa pasta
      do zebów na noc pod jakimś plasterkiem czy innym okładem na noc. na nastepny
      dzień brak śladów. a poza tym można zatuszować próbować
      korektor+podkład+puder. to z kolei ja testowałam. ewentualnie na chłopski
      rozum powinin podziałać środek o nazwie hirudoid. mam nadzieje, że to ci choć
      troche pomoże:)
      • Gość: sara Re: Malinki........ IP: *.neonet.gliwice.pl / *.neonet.gliwice.pl 18.12.03, 09:06
        a ja Ci radzę - zmień faceta.

To jakiś prymityw musi być, albo dziecko 15-letnie. Nie wierzę, żeby poważny,
        kochający facet robił takie dziwne rzeczy swojej lubej. Fuj...
        W szkole podstawowej to się robiło takie rzeczy - ale bardziej po to, aby się
        pochwalić, ale dorośli ludzie?
        • Gość: ffa Re: Malinki........ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.12.03, 14:38
          niech zgadne, a ty masz 80 lat, toniesz w cellulicie i morzesz sobie tylko
          pomarzyc o malince
          • Gość: ffa Re: Malinki........ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.12.03, 14:40
            oczy wiscie 'mozesz' tak sie zagalopowalam, ze nawet o ortografii zapomnialam

• kurczeno Re: Malinki........ 20.12.03, 11:38
              hehs zagalopowałas się z przejęcia.......a rady pomogły........na szczęście bo
              tak wysokiego golfu nie posiadam a wybierałam się do filharmoni więc.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka