kurczeno 17.12.03, 11:34 Pytanie zasadnicze: jak w krótkim czasie pozbyć się niechcianego prezentu w postaci malinki od narzeczonego?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rudzina Re: Malinki........ IP: 62.233.129.* 17.12.03, 14:44 Hehehe... gratuluje :) W sumie lepiej ze od narzeczonego niz od innego faceta :) Najlepszym sposobem jest delikatne rozcieranie malinki, albo lod. Osobiscie polecam "masaz" czyli wlasnie rozcieranie. W ciezkich przypadkach gdy malinka wygladala jak siniak potrzebowalam jakichs dwoch - trzech dni na to zeby stala sie prawie niewidoczna, ale sek w tym ze musisz ja prawie caly czas masowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: Malinki........ IP: *.man.ats.pl 17.12.03, 14:51 e tam zaraz nie chcianego, a tak poważnie to poprostu zatuszuj, lub załóż golf. (nastepnym razem niech robi te malinki w mniej widocznym miejscu) hihiii pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
kurczeno Re: Malinki........ 17.12.03, 22:09 chyba jednak skożystam z tego masażu bo ten niechciany prezent jest wybitnie widoczny i nie da sie go zatuszować a golf odpada bo miejsce też fatalnie wybrane gdzie golf nawet najwyższy nie dochodzi......a następnego razu mam nadzieje nie bedzie....faceci lubią chyba mieć zaznaczoną samice......jak dla mnie wystarczy tylko pierścionek zaręczynowy.....ech..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudzina Re: Malinki........ IP: 62.233.129.* 17.12.03, 22:24 >jak dla > mnie wystarczy tylko pierścionek zaręczynowy.....ech.... Z brylantem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: Malinki........ IP: 81.219.160.* 17.12.03, 22:53 oj ale cię urządził. już radzę: otóż na moją koleżanke cudownie działa pasta do zebów na noc pod jakimś plasterkiem czy innym okładem na noc. na nastepny dzień brak śladów. a poza tym można zatuszować próbować korektor+podkład+puder. to z kolei ja testowałam. ewentualnie na chłopski rozum powinin podziałać środek o nazwie hirudoid. mam nadzieje, że to ci choć troche pomoże:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Malinki........ IP: *.neonet.gliwice.pl / *.neonet.gliwice.pl 18.12.03, 09:06 a ja Ci radzę - zmień faceta. To jakiś prymityw musi być, albo dziecko 15-letnie. Nie wierzę, żeby poważny, kochający facet robił takie dziwne rzeczy swojej lubej. Fuj... W szkole podstawowej to się robiło takie rzeczy - ale bardziej po to, aby się pochwalić, ale dorośli ludzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffa Re: Malinki........ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.12.03, 14:38 niech zgadne, a ty masz 80 lat, toniesz w cellulicie i morzesz sobie tylko pomarzyc o malince Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffa Re: Malinki........ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.12.03, 14:40 oczy wiscie 'mozesz' tak sie zagalopowalam, ze nawet o ortografii zapomnialam Odpowiedz Link Zgłoś
kurczeno Re: Malinki........ 20.12.03, 11:38 hehs zagalopowałas się z przejęcia.......a rady pomogły........na szczęście bo tak wysokiego golfu nie posiadam a wybierałam się do filharmoni więc..... Odpowiedz Link Zgłoś