Dodaj do ulubionych

Czystka na forum

18.08.05, 10:00
Rozpocząłem dziś czystkę na forum. Wyciąłem kilkadziesiąt wpisów zawierających wyrazy uznane powszechnie za wulgarne, mimo że wyrazy te nie były użyte bezpośrednio w celu obrażenia kogokolwiek, lecz "dla podkreślenia wagi wypowiedzi". Bardzo proszę o nieużywanie wyrazów obelżywych lub ich modyfikacji (zgodnie z tym co jest napisane w opisie forum na samej górze). Takie wypowiedzi będą kasowane (nie mam możliwości wycinania czy odfiltrowywania pojedynczych wyrazów a szkoda). Notoryczni łamacze zasad zostaną, niestety, zablokowani. Przykro mi, ale może w ten sposób uda się uchronić forum przed ukryciem.
Obserwuj wątek
    • dupekzoledny Re: Czystka na forum 18.08.05, 21:16
      są dwie szkoły na to.
      jedna robić swoje=dać się zablokowć.
      druga robić to co chcą mundrole- dać się drugi raz ochrzcić i wielbic wojtyłę.

a jajeczka,jak się ustosunkujesz do słów brzydkich wykropkowanych?
      • 0golone_jajka Re: Czystka na forum 18.08.05, 21:49
        Jeżeli napiszesz tak: JP2 to ..... ..... ..... ..... ...... i ..... oraz .....

to się czepiał nie będę. ALe jak zostawisz jakieś literki np k...a je..na to wytnę.
        • dupekzoledny Re: Czystka na forum 18.08.05, 21:56
          a jak napioesze wikary prostacki z niegowici?
          • 0golone_jajka Re: Czystka na forum 18.08.05, 21:57
            to się zastanowię, ale lepiej nie testuj cierpliwości Administracji forów (nie mojej, bo bóg dał mi jej dużo smile
    • wcalenietakimaly Re: Czystka na forum 18.08.05, 21:58
      Przed chwila odpisalem w jednym watku ze nie chodzi tylko o wulgaryzmu.
      Osobiscie uwazm ponizej poziomu takie na przyklad charakterystyki jak KArTofLE
      lub czarni.
      Wytniesz siebie?
      • 0golone_jajka Re: Czystka na forum 18.08.05, 22:01
        Kartofle to faktycznie niecodzienny neologizm, ale "czarni" funkcjonuje w codziennej polszczyźnie.
        Nie widzę powodu wycinać. Czy chciałbyś abyśmy posługiwali się jedynie poprawnymi politycznie określeniami? Ja nie.
        • dupekzoledny Re: Czystka na forum 18.08.05, 22:27
          chłopaki zauważcie że hasełko KArTOfLE jest prtzezemnie używane nie wobec
          wyznawcó takiej czy innej religii, a wobec zawodowych katoli. takie oszołomy na
          forum kraj i inne gamonie.
          • vitmik Re: Czystka na forum 19.08.05, 10:10
            nie jestem kartoflem ale tak mnie nazywacie, przyznam ze to nie jest powod do
            dumy.
            aha, i zadnej poprawnosci politycznej, jak free to free
            a słowa:kurwa,kutas,chuj pochodza z jezyka staropolskiego i wcale nie sa
            wulgaryzmami
            • 0golone_jajka Re: Czystka na forum 19.08.05, 12:54
              a słowa:kurwa,kutas,chuj pochodza z jezyka staropolskiego i wcale nie sa
              > wulgaryzmami

Tu można by polemizować. W każdym razie, jeśli bedą używane jako epitety lub wykrzykniki czy przerywniki to będę takie wypowiedzi usuwał.
    • hiperrealizm Q__________!!!!!!!!!!!!! 19.08.05, 14:58
      Czy tak forma też zostanie uznana za naurzezie zasad panującyhc na forum?
      PS
      A jeśli wpiszę sobie wulgaryzm do sygnaturki? Podobno takie praktyki są dozwolone.
      • 0golone_jajka Re: Q__________!!!!!!!!!!!!! 19.08.05, 16:53
        A ..... to wie.
        • hiperrealizm Re: Q__________!!!!!!!!!!!!! 19.08.05, 17:38
          A na _________ takie niejdnoznaczne zasady!?
      • svistak Re: Q__________!!!!!!!!!!!!! 19.08.05, 22:36
        hiperrealizm napisał:

> Czy tak forma też zostanie uznana za naurzezie zasad panującyhc na forum?
        > PS> A jeśli wpiszę sobie wulgaryzm do sygnaturki? Podobno takie praktyki są
        dozwolo> ne.

hehehe...Polak potrafi...ominac kazdy przepis smile)))))) takie zboczenie
        genetyczne z czasow zaborow, nie? jakas nacje mi to jeszcze przypomina: nie
        jedynie 800 krokow w "tym" dniu, tylko 800, odpoczynek, 800, odpoczynek i
        800...ale tylko w pilnej potrzebie smile)))))

pzdr.

s.

--------
        shalom!
    • belial13 Re: Czystka na forum 20.08.05, 11:22
      Zamień forum ma katolickie i nie bedziesz miał problemów.Przecież taki
      Miller,Kwach czy inny Oleksy też w pewnym momencie kolana w Watykanie wycierać
      zaczęli.
      • 0golone_jajka Re: Czystka na forum 21.08.05, 16:44
        Forum katolickie już jest, choć w nazwie tego nie widać...I nuudno tam..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka