wetting 13.05.06, 08:59 Trzeba wyjśc na ulice,pokazać swój sprzeciw przeciwko temu klerykalnemu państwu wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3342116.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafeal_25 Re: Wzywam do buntu 13.05.06, 09:32 oj dziadku,dziadku tobie nie czas na spokojna emeryturke???tylko do buntu wzywasz?))nie kompromituj sie,wnuki bys pobawil lepiej a nie sie osmieszal publiczniepoza tym nie wszyscy ktorzy sprzeciwiaja sie Giertychowi to antyklerykalowie....na ostatniej demonstracji studenckiej byla jedna osoba z plakatem "racji" i 4 osoby krzyczace antyklerykalne hasla,wiekszosc ludzi na tych demonstracjach stanowia ludzie z sympatyzujacy z dawna UW,teraz PD,sam slyszalem komentarze jak sie o was wypowiadali,najczestszym by6l taki "a czemu te debile z racji sie pod nas podczepiaja"?radze ci tez obejrzec sobie galerie zdjec z marszu 22 kwietnia ( organizowala go trybuna,fakty i mity")na "marszu" bylo moze 200 osob i same jakies takie chamskie mordy.....troche pan ktore spotyka sie w sklepach miesnych,troche dziadkow ledwo przebierajacych nozkami,troche mlodziezy spod barbakanu smierdzacej alkoholem i garstka cwiercinteligentnych fanatykow zwiazanych z "racja".Mysle ze najlepiej was okreslil przyszly wodz "zjednoczonej lewicy" pan Aleksander Kwasniewski ktory na pytanie co sadzi o antyklerykalach powiedzial :"ze to sie powinno leczyc psychiatrycznie" Odpowiedz Link
wetting Re: Wzywam do buntu 13.05.06, 09:49 rafeal_25 napisał: > oj dziadku,dziadku tobie nie czas na spokojna emeryturke???tylko do buntu > wzywasz?))nie kompromituj sie,wnuki bys pobawil lepiej a nie sie osmieszal > publiczniepoza tym nie wszyscy ktorzy sprzeciwiaja sie Giertychowi to > antyklerykalowie....na ostatniej demonstracji studenckiej byla jedna osoba z > plakatem "racji" i 4 osoby krzyczace antyklerykalne hasla,wiekszosc ludzi na > tych demonstracjach stanowia ludzie z sympatyzujacy z dawna UW,teraz PD,sam > slyszalem komentarze jak sie o was wypowiadali,najczestszym by6l taki "a czemu > te debile z racji sie pod nas podczepiaja"?radze ci tez obejrzec sobie galerie > zdjec z marszu 22 kwietnia ( organizowala go trybuna,fakty i mity")na "marszu" > bylo moze 200 osob i same jakies takie chamskie mordy.....troche pan ktore > spotyka sie w sklepach miesnych,troche dziadkow ledwo przebierajacych > nozkami,troche mlodziezy spod barbakanu smierdzacej alkoholem i garstka > cwiercinteligentnych fanatykow zwiazanych z "racja".Mysle ze najlepiej was > okreslil przyszly wodz "zjednoczonej lewicy" pan Aleksander Kwasniewski ktory > na pytanie co sadzi o antyklerykalach powiedzial :"ze to sie powinno leczyc > psychiatrycznie" ------------------------------------------------------------------------------------- Dziadkiem nie jestem a tym bardziej dla Ciebie.Leczyć się powinneś Ty i A.Kwaśniewski.Howgh. Odpowiedz Link
rafeal_25 Re: Wzywam do buntu 13.05.06, 09:54 jak mozna w wieku 60 lat nie byc dziadkiem?,no chyba ze jestes impotentem,albo twoja zona puscila sie z kims innym...gratuluje dziadku......(mowie dziadku ze wzgledu na twoj sedziwy wiek) Odpowiedz Link
wetting Re: Wzywam do buntu 13.05.06, 09:56 rafeal_25 napisał: > jak mozna w wieku 60 lat nie byc dziadkiem?,no chyba ze jestes impotentem,albo > twoja zona puscila sie z kims innym...gratuluje dziadku......(mowie dziadku > ze wzgledu na twoj sedziwy wiek) --------------------------------------------------------------------------------- Co Ty możesz powiedzieć o moim wieku.Pozostałej części nie skomentuję bo nigdy nie zniżam się do takiego poziomu.Farewell. Odpowiedz Link
rafeal_25 Re: Wzywam do buntu 13.05.06, 09:59 wiem ze masz 60 lat sam o tym pisales na tym forum Odpowiedz Link
rafeal_25 Re: Wzywam do buntu 13.05.06, 10:05 no ale jako byly funkcjonariusz Milicji Obywatelskiej pewnie jestes na emeryturze od 55 roku zycia prawda? Odpowiedz Link
kociak40 Re: Wzywam do buntu 13.05.06, 22:05 Wiek człowieka, to większe doświadczenie i większy szacunek, że jednak udało się jakoś pożyć dłużej. Ja nie ukrywam wieku, mam obecnie 92 lata (tak mi się wydaje, mam słabą pamięć więc może i nawet więcej), a czuję się coraz młodziej. Patrzę na bajki "dobranocka", codziennie myję nogi, zakładam czyste skarpetki i życie rozpoczynam od początku. Odpowiedz Link
wanda43 Re: Wzywam do buntu 13.05.06, 22:20 Kociak,ty mlodziez lepiej podszkol,a nie rob sobie z nich jaj. Ta sierota ma chyba jakichs nietypowych rodzicow.Zgredy,czy co? W necie nie ma wieku.Wszyscy są rowni,a ta sierota chyba nowy,nie doszkolony i ma kompleksy. Odpowiedz Link
draculla3 Re: Wzywam do buntu 14.05.06, 12:11 Ogolone_jajka...czy nie czas usuwać posty tych zajadłych katolików ? Odpowiedz Link