Dodaj do ulubionych

Mimo z El Bousten

05.08.10, 17:39
Dziewczyny, wiecie moze cos więcej o Mimo, tym ciemnoskorym animatorze, ktory prowadzi mini disco? też
taki Casanova jak oni wszyscy? bede wdzieczna za wszelkie info!!

Obserwuj wątek
    • beautifulslut Re: Mimo z El Bousten 11.08.10, 13:56
      Jeśli to jest ten co myśle to był już w 2009 roku. On nie był takim Casanovą jak
      inni. W tamtym roku mini disco prowadził kimo lub marco a mimo przebierał sie za
      clowna ;D
      • tunezyjka12345 Re: Mimo z El Bousten 11.08.10, 21:56
        dzięki za info? A wiesz może o nim coś więcej? Jak ma na imię,ile ma lat itp?
        • rubio.3 Re: Mimo z El Bousten 12.08.10, 07:26
          tunezyjka12345 napisała:

> dzięki za info? A wiesz może o nim coś więcej? Jak ma na imię,ile ma lat itp?

Dziewczyno pytasz o informacje o facecie i nawet nie wiesz o nim podstawowych
          rzeczy. Wymieniłaś się z nim mailem i napiszesz do niego : cześć Mimo. to ja
          blondynka z czwartego stolika po lewej stronie od sceny na animacjach ,
          pamiętasz mnie? żenada
    • tunezyjka12345 Re: Mimo z El Bousten 12.08.10, 08:25
      Nie wiem o Nim podstawowych rzeczy,bo bardzo mnie onieśmielał i nie miałam
      odwagi z nim porozmawiać.A teraz jade tam znów niedługo i może jakbym o nim
      więcej wiedziała to by mi było łatwiej nawiązać kontakt.Wciąż o nim myślę...
      • rubio.3 Re: Mimo z El Bousten 12.08.10, 20:43
        tunezyjka12345 napisała:

> Nie wiem o Nim podstawowych rzeczy,bo bardzo mnie onieśmielał i nie miałam
        > odwagi z nim porozmawiać.A teraz jade tam znów niedługo i może jakbym o nim
        > więcej wiedziała to by mi było łatwiej nawiązać kontakt.Wciąż o nim myślę...

Nieśmiałość nie jest dobrym wstępem, bo Mimo jest bardzo rozrywkowy i gaduła,
        czy jest casanovą? nie wiem, prowadzał się po nocach z różnymi kobietami ale
        może to nic nie oznacza :) Napewno taniec to jego pasja i najczęściej wieczorem
        możesz go spotkać przez chwilę w American disco. Udanej zabawy
    • tunezyjka12345 Re: Mimo z El Bousten 12.08.10, 23:15
      Dzięki:)Może tym razem się przełamię...Mimo,że nie nawiązałam z nim bliższego
      kontaktu,to bacznie go obserwowałam i wydawał mi się inny od reszty tunezyjskich
      animatorów,nie taki "lepki".Nawet jak tańczył z kobietami to wydawał się
      bardziej cieszyć samym tańcem niż kontaktem z partnerką. Ale moze byłam
      zaślepiona i się mylę...Stąd moje pytanie na tym forum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka