Dodaj do ulubionych

hotel Ruspina

31.08.10, 08:48
A jakie macie wrażenia podczas pobytu w Ruspinie? Jaka plaża przy
hotelu i morze??
Obserwuj wątek
    • Gość: beata Re: hotel Ruspina IP: 77.46.56.* 02.09.10, 21:49
      Plaża piękna,szeroka z drobnym piaseczkiem i ładnymi słomianymi parasolami.To zalezy od
      pogody ,czy moze bedzie czyste czy nie. Jesli bedzie pogoda sztormowa, to moze wyrzuca sporo
      smieci , jest pełno trawy morskiej i woda jest brudna.Jesli jest moze spokojne, woda jest
      kryształowa,ale... w Ruspinie sa swietne zjezdzalnie przy basenach, więc jesli moze jest wkurzone
      idziesz na baseny.Hotel ma własną plaze,lezaków duzo i bezpłatne. Jesli trafi się bungałow z brzegu to
      nad morze 20 m, w najgorszym wypadku 100 m.Byłam z nowym biurem Bee Free i jestem bardzo
      zadowolona w przeciwienstwie do klientow biura Oazis.Jesli masz wiecej pytań - pisz
    • Gość: zosia Re: hotel Ruspina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.10, 07:35
      a jaka była różnica pomiędzy klientami z biura bee free a oasis?
      • Gość: beata Re: hotel Ruspina IP: 77.46.56.* 03.09.10, 08:38
        Z naszą rezydentka mozna bylo wszystko załatwić. Na poczatku dostałam nie odnowiony bungalow na
        samym koncu z widokim na scianę - falochron. Poniewaz bylam z malym dzieckiem zalezalo nam na
        miejscu w hotelu lub lepszym polozeniu bungalowu. Rezydentka pomogla nam zamienic pokoj bez
        lapowki na super domek tuz przy samych zjezdzalniach.Inni mowili, ze jest pomocna w kazdej sytuacji
        i zawsze pod tel. lub w godz. dyzuru w hotelu.Mowię o pani Agacie Kocur. Nigdy nie powiedziała -nie-
        lub -nie wiem-Podaje najbardziej istotne informacje juz w drodze do hotelu i pozniej na spotkaniu w
        hotelu ,nie trzeba jej szukac. W ogole mam bardzo dobre wrazenie z wyjazdu.Rezydenci - ubrania
        firmowe, autokary z logo BEE FREE - łatwo je znalezc na lotnisku. Od razu w autokarze po przylocie
        dostalismy butelke wody.Uwazam ze biuro wystartowało na rynek bardzo dobrze ,a byłam pełna
        obaw.Jesli chodzi o Oazis to mozna poczytac na forum.
        Ja widziałam biegajaca i krzyczącą -"OASIS" rezydentkę i szukajaca grupy która własnie miała
        wyjezdzać
    • Gość: zosia Re: hotel Ruspina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.10, 10:17
      widzisz ja byłam z biurem oasis w hotelu Thallasa vil. i było jak najbardziej wszystko w porządku, z
      usług rezydenta nie korzystam, jak mi pokój nie pasuje ide do recepcji i tam sprawę załatwiam,
      rezydentka z tego co widzialam dyżury miała codziennie w hotelu, wieć jeżeli ktos potrzebował
      pomocy mógł tam iść, poza tym biuro istnieje już dobrych parę lat, a czytając opinie na forum i
      mając się nimi sugerowac to nie powinnam wogóle z domu wyjeżdzać. Ludzie, którzy wyjeżdzają
      czasami za naprawdę niewielkie pieniądze pałaców oczekują. Niech się każdy zastanowi 5 razy za nim
      cokolwiek wybierze, nie będzie później problemów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka