Dodaj do ulubionych

TUI FAMILY- brak polskich animacji na Dżerbie

13.02.11, 13:52
Wczoraj pracownica TUI poinformowała mnie telefonicznie, że w hotelu Magic Life Penelope Beach Imperial na Dżerbie nie będzie animacji dla dzieci w języku polskim z powodu zbyt małej liczby dzieci. Wczasy rezerwowałam w listopadzie 2010. Termin wyjazdu 30 czerwca. Pobyt dwutygodniowy.Wybrałam ten hotel(oprócz innych jego atutów) min.właśnie ze względu na obecność polskiech animatorów.Czy otrzymał ktoś z Państwa podobne informacje z biura?Czy problem ten dotyczy też innych kierunków i hoteli?
Trudno mi uwierzyć w tę zbyt małą liczbę dzieci.Znajomi próbowali dokonać rezerwacji (też 2+2) w tym hotelu na czerwiec lub lipiec br. i biuro nie miało dla nich miejsc, a całą ofertę na te terminy wyprzedało w listopadzie 2010.
Obserwuj wątek
    • marghot Re: TUI FAMILY- brak polskich animacji na Dżerbie 14.02.11, 14:42
      dla znajomych nie było miejsc, ale to nie znaczy ze wykupiły je osoby pdróżujące z dziecmi

porpoście biuro, aby zaproponowalo Wam zamiane na inny htl, z animacjami
    • wiktoria755 Re: TUI FAMILY- brak polskich animacji na Dżerbie 18.02.11, 14:04
      Ja zrezygnowałam z Tunezji, wczasy miałam zarezerwowane w październiku, ale zmieniłam rezerwacje na Kos. Miałam lecieć z dziećmi, ale wolę bezpieczniejsze wakacje, właśnie ze względu na dzieci. Bardzo dużo ludzi zrezygnowało i problem nie jest chyba w hotelu, ale w czarterach, będzie ich znacznie mniej. Pani na info TUI poinformowała mnie, że do końca kwietnia loty do Tunezji są zawieszone i nie ma gwarancji, że będą przywrócone.
      • abbadaonline Re: TUI FAMILY- brak polskich animacji na Dżerbie 18.02.11, 16:39
        Witam
        Lecę (planuje lecieć) z rodziną (2+2)w sierpniu 2011 na Djerbe, a rezerwowałem w listopadzie - wybierałem siedząc w necie chyba z 2 tygodnie . Tydzień temu otrzymałem informacje z TUI ,że animatorów tam nie będzie. Zaproponowali albo rezygnacje albo zniżkę - myślę że uczciwie . Ja wybrałem zniżkę , gdyż interesujące mnie pokoje w hotelach w bardziej cywilizowanych miejscach są i tak dawno wykupione. Jeśli będzie ślad ryzyka dla mojej rodziny ,to zmienię rezerwacje na jakąś inną ( wybór tak jak napisałem będę miał podobny) a decyzję podejmę w czerwcu lub lipcu ( mogę to zrobić bezpłatnie bo taką możliwość daje mi TUI). Co do animacji to ilość czarterów niema tu nic do rzeczy tylko najprawdopodobniej mała ilość rezerwacji z Polski.
        Nie dajmy się zwariować .Pozdrawiam wytrwałych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka