Gość: podroznik IP: *.dynamic.chello.pl 17.08.11, 21:37 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: Tunezja-wrzesień- kto leci z Katowic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.11, 08:29 Witam, ja lecę 15 września z Katowic do Monastiru z Itaką :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Tunezja-wrzesień- kto leci z Katowic IP: *.tvk.wroc.pl 05.09.11, 11:01 Hej ja lece z chłopakiem 18 września do Soviva Resort:) oczywiście z Katowic;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Tunezja-wrzesień- kto leci z Katowic IP: *.dynamic.chello.pl 10.09.11, 13:36 A ja lecę z dziewczyną 15 września z Katowic do Monastyru z Alfastar :) Cel -> Hammamet Odpowiedz Link Zgłoś
o.penis Katowice miasto owiec 11.09.11, 07:12 Zwrociliscie uwage, ze najczesciej zbijaja sie w owcze stado ludziki z Katowic? W Katowicach jest cos w powietrzu. I pyl im osiada. Zalosne sa te nawolywania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Katowice miasto owiec IP: 87.207.116.* 13.09.11, 11:31 A pomyślałeś bystrzaku, że ci wylatujący z Katowic niekoniecznie muszą być z Katowic? Czy ograniczona wyobraźnia już nie ogarnęła takiej ewentualności? Tak przy okazji czy jedzie ktoś z Wrocławia? Wylot przesunięto na 10:50. Odpowiedz Link Zgłoś
idiota.wioskowy Katowice/Wroclaw miasto owiec 13.09.11, 14:53 Mario, kuzynie zagubiony, co Tobie to da ze spotkasz na lotnisku takiego jak Ty w klapkach i skarpetach zagubionego na lotnisku. Naprawde nie masz z kim leciec lub nudzi Ciebie obecne towarzystko. Smutne to. I zalosne sa te nawolywania. Ten ktos moze byc z innej opcji politycznej:) Chcesz miec popsuty urlop, sieroto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Katowice/Wroclaw miasto owiec IP: *.dynamic.chello.pl 13.09.11, 21:29 To, że ty wspinając się na wyżyny stylu zakładasz skarpety do sandałów nie znaczy, że inni robią podobnie. Nie zawsze warto oceniać po sobie :) To mi da napinaczu internetowy, chętnie wytykający wady i przywary innych, według ciebie gorszych od ciebie ludzi żeby poczuć się choć trochę lepiej w swoim nędznym życiu, że być może znajdę kogoś jadącego do Katowic z Wrocławia i dzięki temu będę miał więcej Dinarów na napiwki dla biednych Tunezyjczyków. Trzeba wspomóc trochę ich podupadającą gospodarkę w zamian za gościnę. Zrozumiałeś tępa strzało czy napisać dużymi literami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciec wroclawski Re: Katowice/Wroclaw miasto owiec IP: *.phlapa.east.verizon.net 13.09.11, 21:48 Mario, jestes zalosny z tym nawolywaniem sie na forum. Kogo to naprawde, qrwa, obchodzi, ze jakis pszennoburaczany rodak z Wrocka wybiera sie na wyprawe swojego szarego zycia do taniutkiej Tunezji. Byc moze nie masz skarpetek w sandalach ale masz na pewno slome. Wal sie zakompleksiony durniu. Kto normalny chce leciec z cieciem malinowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Katowice/Wroclaw miasto owiec IP: *.dynamic.chello.pl 14.09.11, 11:06 Nie wiem, kto normalny chce z tobą lecieć, nie robiłem takiego rozeznania. To, że ty kiedyś tak nawoływałeś na forum żeby poczuć się bezpieczniej w wirtualnej grupie, a teraz jak patrzysz wstecz jest ci wstyd z tego powodu nie znaczy, że inni robią tak samo. Jeśli już chcesz tracić swój czas na przypie...nie się i pisanie nic nie wnoszących do tematu moralizatorskich postów to przynajmniej zadaj sobie trud przeczytania ze zrozumieniem tego na co odpisujesz. Myślę, że twoje wątpliwe bądź co bądź umiejętności intelektualne dadzą sobie jednak z tym radę. Chyba, że jestem zbyt wielkim optymistą. Napinaj się dalej śmieszny mały człowieczku, a ja lecę wypocząć w mojej taniutkiej Tunezji :) Odpowiedz Link Zgłoś
o.penis Samotnosc turysty 14.09.11, 15:58 Mario, Widze, ze miotasz sie rozpaczliwie po watku szukajac towarzystwa i nie masz wziecia. Nie dziwi mnie to. Jezeli jednak taki samotny jestes ze swoja dziewczyna to zrobie tobie przysluge i ewentualnie polece z wami. Wklej zdjecie swojej dziewczyny. Bez nakrycia glowy. I najlepiej bez jakiegokolwiek nakrycia w ogole. Moze zdiagnozuje twoj problem. Swojego zdjecia nie wklejaj - wiem jak wygladasz. Tak jak zalosny dupek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieldblad Re: Tunezja-wrzesień- kto leci z Katowic IP: 83.1.135.* 14.09.11, 23:49 mam nadzieje, ze nie spotkam podroznika ani mario na swojej drodze. Wieczne prowadzenie za reke itd. Zreszta Wy i tak bedziecie zbici w jedna kupe, ktora sklecicie w samolocie :) pozniej jakas wycieczka z biura podrozy, pare fotek i juz bedziecie podjarani eskapada :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polish camel Re: Tunezja-wrzesień- kto leci z Katowic IP: *.cluster-h.websense.net 15.09.11, 00:13 Mario to sierota zarzygana. Chlopczyk ktory leci z laska i szuka towarzystwa. Smutny dziewiczek-podrozniczek. Stadny podroznik fakultetowy. Odpowiedz Link Zgłoś